Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 223
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Велико Търново
Аз пълня капачката и я оставям в пералнята.

# 361
  • София
izoma, течните препарати по правило се поставят в специални пластмасови заоблени чашки, които често се продават заедно с перилния препарат. Те са разграфени в милилитри и се поставят вътре в барабана, при дрехите и остават там до края на прането.

# 362
  • София
След като не откривам капсулите, все пак са се разтворили.
Трябва да разтворя една в чашка, да я видя.
Аз вече си взех Персил прах за цветно де. Има промо във Фантастико.

# 363
  • София
Момичета, извинявам се, че вероятно ще ви питам нещо коментирано вече, но не мога да открия къде ми се беше мернало - течните препарати се сипват не в отделенията горе, а директно в барабана, но как точно? На дъното преди дрехите като капсулите или по друг начин? Може ли помощ?
Принципно, ако пералнята ти има отделение приспособено за течен препарат, може да го поставиш там, като отмериш с мерителната капачка колкото ти трябва, но по-добрият за пералнята начин е да сипеш в мерителната капачка колкото ти трябва и да я поставиш при дрехите, по-назад в барабана.

# 364
Аз сипвам върху дрехите. Но не оставям чашката вътре.

# 365
И аз така преди време започнах да изсипвам течния препарат върху дрехите, защото ме дразнеше тракането на чашката в барабана, и нямах проблеми до миналата седмица, когато един памучен панталон се обезцвети на петна там, където е бил полят с Первол. Преди това го перях само с прах, не пускаше боя и въобще не предполагах, че багрилото може да е неустойчиво. Така че имайте едно наум.

# 366
  • Стара Загора
Днес взех персил течен с нова формула бил, бутилката е по -малка за 20 пранета. Имаше промоутърки из града, раздаваха мостри и казаха, че  продуктите са намалени навсякъде. Мострата оставих на майка ми. Праха не загледах в магазина, дали и там има промяна? Не съм прала с Персил повече от година. 

# 367
  • София
Днес взех персил течен с нова формула бил, бутилката е по -малка за 20 пранета. Имаше промоутърки из града, раздаваха мостри и казаха, че  продуктите са намалени навсякъде. Мострата оставих на майка ми. Праха не загледах в магазина, дали и там има промяна? Не съм прала с Персил повече от година.  
Чак пък да пере, силно казано. Преди около 2 седмици, промоутърка ми даде мостра - приятна миризма, като изпиране - става да освежиш чисти дрехи,  стояли в шкафа. Мострата има консистенция на гел, този в тубичките, ми стои воднист.

# 368
Персил ли не пере?

# 369
Много моля за отговор на един глупав въпрос-как се перат маратонки в пералня,на колко градуса и има ли нещо по-различно от прането на дрехи?
Предварително благодаря за отговора.

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 08:28 от zoyka

# 370
  • София
Течния само освежава чисти дрехи, у нас. Simple Smile Понякога се чудя ние ли сме "прасенца" у нас, Grinning че други са доволни.

# 371
  • Пловдив
Маратонки пера на 30 градуса,600 оборота. Слагам не повече от два чифта. Прахът ми е горе-долу наполовина.
Завързвам връзките,да не се закачат някъде.

# 372
Ама вие центрофугирате ли маратонки в пералнята? Не се ли разбива така? Аз пера без центрофуга и оставям да изсъхнат на слънце.

# 373
Аз слагам един стар чаршаф при обувките. Да не се мандахерцат много.

От утре в Лидл Ариел 30 пранета на 9 и нещо...

# 374
  • Пловдив
Да, и това е вариант за чаршафа. Следващият път ще пробвам.

Иначе досега винаги с центрофуга ги пера, не се е разбила пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт