Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 234
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Пак повтарям - аз пера маратонки и кецове на програмата за вълна. Тя си знае - 30 гр, лека центрофуга.

# 376
Течния само освежава чисти дрехи, у нас. Simple Smile Понякога се чудя ние ли сме "прасенца" у нас, Grinning че други са доволни.
Пера само с течни препарати и нямам проблем. А малката се цапа доволно, но всичко излиза. Но пера на дълги програми винаги.
А за Персила питам, защото досега прах със старата формула, но вчера мъжът ми е взел от новата концентрирана и не съм я пробвала още.

# 377
Аз също при маратонките слагам,някъкъв стар чаршаф или по-голямо парче плат.

# 378
  • София
Течния само освежава чисти дрехи, у нас. Simple Smile Понякога се чудя ние ли сме "прасенца" у нас, Grinning че други са доволни.
Точно от течен персил съм май-доволна и изпира без предварително третиране засъхнали петна от какво ли не. Но говоря за Persil Small And Mighty Color Protect.
------------------------

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 12:15 от Tatti

# 379
  • В къЩи.

Точно от течен персил съм май-доволна и изпира без предварително третиране засъхнали петна от какво ли не. Но говоря за Persil Small And Mighty Color Protect.

Това ли е
Кой точно вид ползваш и от къде го купуваш?
Благодаря. Hug

# 380
  • София
Скрит текст:

Това ли е
Кой точно вид ползваш и от къде го купуваш?
Благодаря. Hug
Да, с лилавата качака е за цветно, със синятаго ползвам за бяло за бяло, но основно за цветно ползвам. За бяло ползвам по-често скип. Купувам го от интернет, но го има и в магазинчетата за паралелен внос. Потърси чрез гугъл, за да не се приеме като реклама на сайта.

# 381
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet

# 382
Един положителен отзив за течния "Персил" и от мен. Доста силно замърсени, работни дрехи е изпирал отлично, които по-бюджетните прахове, като "Rex" (прах) и "Lex" (течен) не са се справяли.

# 383
  • оттам, откъдето започва България
За Lex беше предупреден. Simple Smile

# 384
Да, иначе е по-добър от останалите бюджетни, които съм тествал. Само аромата не ми харесва, защото бе сладникав, но това е субективно, на някои хора им харесват. Плюс е че този аромат е траен. Става за слабо замърсено пране.

Капсули не взимам, по простата причина, че не са удобни за точна дозировка и за предпране. Някои хора се оплакват, че обвивката им при пране на ниска температура не се разтваря напълно, пък и са по-скъпи. Ако може да ми обясните, какви точно са им плюсовете? Колкото до минусите, май  по-горе ги изредих.

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 17:02 от BM21

# 385
Плюсът е за производителя...Joy- взема ти повече пари! Маркетингов трик и изгъзица. Хем по-малко вода влага отколкото в геловите, хем скъпичко ги продава....идеално му е направо.

# 386
  • София
Плюсовете им са, че ако ми е пълна пералнята колкото за една капсула и ако програмата ми ще е 40 или нагоре градуса, просто мятам капсулата в пералята и отгоре дрехите /или обратното, както дойде/, затварям и пускам да пере.  Тези които си купувам ми остават приятен аромат след пране, изпират добре, лесни са за употреба, т.к. нямат дозиране. За ниски градуси, по-малко кг. дрехи и предпране не стават. Не са с кой знае каква разлика в цената от гел/прах.

# 387
Не са с кой знае каква разлика в цената от гел/прах.
Има-няма 30 % на единица пране. За бързооборотни стоки това е огромна надценка.
Като добавим и недостатъците, изброени от теб,
За ниски градуси, по-малко кг. дрехи и предпране не стават.
не виждам смисъл от такава покупка при наличието на сходни продукти със същото или по-високо качество при равни други условия.
Подчертавам, че е личното ми мнение.

# 388
не виждам смисъл от такава покупка при наличието на сходни продукти със същото или по-високо качество при равни други условия.

Явно са вкусни, като гледам е модерно и да ги ядат: https://www.youtube.com/watch?v=5mcTJFmeC6A

# 389
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Зависи колко ти излиза праха/гела. При мен разликата е с около 10 че и по-малко ст. на пране, така че не ми е драма, особено след като по-рядко ги ползвам, поради факта, че пускам по-малко дрехи в 1 пране. Ако по принцип се ползва примерно гел от 3лв. за 60 пранета - да, разликата ще е голяма в цената.

Общи условия

Активация на акаунт