Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 202
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, дайте ми съвет за почистване на петно от бял панталон. Голямата ми дъщеря твърди, че гушнала малката и тя я изцапала с кал от маратонките, но петното не мърда.Третирах с белина, с вениш за бяло, но петното си седи. Идеи с какво да опитам, тя много си харесва панталона, а пък й е нов.

# 406
Момичета, дайте ми съвет за почистване на петно от бял панталон. Голямата ми дъщеря твърди, че гушнала малката и тя я изцапала с кал от маратонките, но петното не мърда.Третирах с белина, с вениш за бяло, но петното си седи. Идеи с какво да опитам, тя много си харесва панталона, а пък й е нов.
Скоро тук от форума разбрах за чудното действие на крем за бръснене.  Ако имаш опитай. Намазвам, разтривам, оставям да престои 10-15 мин. и пера.

# 407
  • В къЩи.

Аз изпрах петно от капучино върху бял панталон с този прах https://www.supermag.bg/chemistry/perilni-preparati/suhi-preparati/view?iid=1005 .Без предварително третиране и престоял в панера за пране 2-3 дни докато дойде реда на бялото пране. Peace
Но аромата му е доста силен и гаден за моя вкус,даже омекотителя не се усеща.

# 408
  • Велико Търново
Моля ви за помощ! Обиколника на количката на бебето ми е целия в жълти следи от слънцезащитен крем и се чудя как да го изпера и с какво?

# 409
  • Ловеч
От спрей против петна съм много доволна от Sano Oxygen и препаратът на ДМ с активен кислород. Мисля, че си приличат по състава. Гес, може да даде повече информация относно това 😊

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 22:54 от radina_k86

# 410
Често съм усещала сред хората един гаден, сладникав, задушлив, лепкав аромат на някакъв омекотител... Оня ден си купих един на сляпо и баш на тая смрад се натресох... Lenor Parfumelle Ocean Escape... Подминавайте отдалече... Scream

# 411
Пробвай с този, аз изчистих мазно петно и нещо черно от абитуриентската рокля на дъщеря ми.
http://www.marvi.bg/heitmann-gallseife-sapun-za-petna-100-gr-15041.html

# 412

Mоля, за помощ, за бяло или за цветно е този Ариел, 36лв 100пранета, заслужава си май?

# 413
В Лидл тази седмица има прах Ариел за 30 пранета на 9.69 лв. Няма да плащаш и доставка...
https://www.lidl-flyer.com/?_ga=2.194690541.1713615152.152880403 … iew/flyer/page/40

Показания в Емаг не е на някаква супер трупер изгодна цена. 20 пранета така или иначе всяка седмица са на промоция от 6-7 лева.
5 по 7 лв е 35 лева за 100 пранета. Същата работа...

# 414
Благодаря, така ще направя от Лидъл ще взема. Благодарности Simple Smile

# 415
 Помощ, моля - извадих бебешките дрехи на каката - почти по всички има жълти петна, а при прибирането нямаха нищо, тя не повръщаше, дрехите светеха, махат ли се при пране тези петна и как?

# 416
Би трябвало да се премахнат при пране на поне 60 градуса.

# 417
  • На изток от Ада
Взех една бяла Темичка , докато не изчезне да я пробвам .

Видях Семана бебешки добре мирише.

# 418
  • Ловеч
Помощ, моля - извадих бебешките дрехи на каката - почти по всички има жълти петна, а при прибирането нямаха нищо, тя не повръщаше, дрехите светеха, махат ли се при пране тези петна и как?

И нашите бяха така. Предполагам от стоенето. Изпраха се без проблем с прах за бяло.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 22:00 от radina_k86

# 419
Аз пера с Пурлан бебе и съм доволна - маха всичко.

Общи условия

Активация на акаунт