Перилни препарати и омекотители – 53

• 70 264
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Terra incognita
Дами, помагайте.
От няколко дни кисна едни дрешки с лекета от череши. Първо с Вениш, после с Ариел. Ефект никакъв.Някакви предложения?

# 421
Имам петна от слънцезащитен лосион по дрехите, някой да е имал подобен проблем и да се е справил, и как!?

# 422
Спот на Перилис може би би помогнал.

# 423
Ах, този Перилис го боготворя!
Всичко ми е изпирал - петна от грим, петната от дезодоранта на ММ и всякаква храна. А цената му е още по-добра! Gift Heart

# 424
И аз така , не оставам без него. Peace
Малко кофти аромат има иначе.

# 425
  • Terra incognita
Може ли някаква снимка, да се ориентирам в магазина?
Това от типа на Вениш ли е, или прах за пране? Предварително ли се накисва?

# 426
  • Перник
Дами, помагайте.
От няколко дни кисна едни дрешки с лекета от череши. Първо с Вениш, после с Ариел. Ефект никакъв.Някакви предложения?
Петна от червени плодове аз премахвам с кисело мляко. Слагам на петното, оставям малко да постои, разтърквам и после пускам в пералнята.

# 427
  • Terra incognita
Това с киселото мляко не го знаех, благодаря Simple Smile

# 428
  • На изток от Ада
Може ли някаква снимка, да се ориентирам в магазина?
Това от типа на Вениш ли е, или прах за пране? Предварително ли се накисва?
ето го https://www.bagira.bg/6029/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80% … t-cleaner-perilis слагаш на петното и да престой няколко минути и переш. Има упътване на опаковката.

# 429
Перилис съм го ползвала преди 6-7-8 години, не го одобрих. Рядко имам проблем с петна и за тях съм си открила препарат. Питах дали някой се е сблъсквал точно с такъв проблем, опитах се да ги снимам, но не си личи, защото дрехите са бели. Сега са пожълтели/ прегорели, сякаш са прани с белина. Ще си ги третирам с моя препарат, пък каквото стане.
Пропуснах да благодаря на включилите се, извинете! Благодаря!

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 19:05 от rovaru

# 430
  • Перник
Vicky, с кисело мляко чистих последно точно петна от череши. Дано и при теб стане. Аз го слагам обаче на непрана дреха, не знам дали има някакво значение, че ти си ги киснала вече.

# 431
  • Ловеч
Дами, помагайте.

Аз ги пръскам със Sano Oxygen или препаратът на ДМ с активен кислород и не остава нищо след пране.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 23:01 от radina_k86

# 432
rovaru, такива петна върху бяла памучна тениска премахнах с течен Вениш и с избелваща кислородна добавка на прах на всяко пране. Махнаха се чак след третото-четвъртото пране. Преди това пръсках със спрей за петна, мазах и със сапун за петна - въобще какви ли не неща пробвах, само до белина не стигнах. Много упорити се оказаха.
Бях я прежалила и просто реших да експериментирам с наличното у дома. След толкова третиране накрая заблестя от белота, но ако не беше вид експеримент, не си заслужаваше усилията.
Смених марката слънцезащитен крем и вече нямам такива грижи.

# 433
  • Terra incognita
Аз от Вениша никак не съм доволна.

# 434
Аз - също, но в случая с Вениш забелязвах леко изсветляване на петната. След това перях с прах за бяло и избелваща добавка.

Влизам да допълня.
rovaru, предполагам, че и други препарати, съдържащи водороден пероксид, освен Вениш, биха свършили същата работа. Обикновено на етикета пише oxi, oxi action или нещо подобно.

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 23:35 от just user

Общи условия

Активация на акаунт