Перилни препарати и омекотители – 53

• 69 389
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Пускай ги на програма ръчно пране...там почти не се въртят. Киснат си основно. Защо да се мъчиш и да си изсушаваш ръцете😊

# 646
Пускай ги на програма ръчно пране...там почти не се въртят. Киснат си основно. Защо да се мъчиш и да си изсушаваш ръцете😊
Hands Plus1
Ако са с разни декоративни елементи и се притесняваш за тях, слагай ги в торби?!

# 647
  • Русе
Тета, ми тя мойта програма за ръчно пране е 35 мин. Има ли смисъл да ги слагам в пералнята? За толкова време с киснене и плакнене общо не вярвам да ги изкарам чисти. По-добре е да ги изпера на ръка.

# 648
На ръка 40 мин ли ще ги търкаш Joy

Всеки си знае. Не бих си изхабявала ръцете от досег с перилен прах.
По-скоро два пъти ще пусна програмата..
.

# 649
  • Русе
На ръка 40 мин ли ще ги търкаш Joy

Всеки си знае. Не бих си изхабявала ръцете от досег с перилен прах.
По-скоро два пъти ще пусна програмата..
.
За 40 мин. ще ги изпера, изплакна, накисна в омекотител и изцентрофужа в пералнята, но поне ще знам, че съм ги мачкала търкала и са изпрани.
Когато пера на ръка слагам от тънките латексови ръкавици и нямам досег с праха и омекотителя.

# 650
  • Варна
 Аз се пробвах преди няколко дни да изпера сутиен с банели и декорации на ръка-е мерси знам си,че не съм по тая част. Нищо не пера на ръка със сигурност пералнята го прави по-добре от мен.
 Мацки благодаря ви за препоръките за ДМ-ския прах за бяло. Кухненските ми кърпи са бели  Shocked Shocked,ама наистина бели като нови,а бях ги приготвила за смяна  Laughing.

# 651
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така, изчетох доста от предишните теми но чесно казано повече се обърках. Разбрах, че за бяло ми трябва прахообразен продукт, има ли спасение за вече посивяли/пожълтяли дрехи. И тези кърпички за улавяне на цвета има ли значение от марка или вс си вършат работата. Благодаря предварително.

# 652
Благодаря ви за съветите, и на мен не ми се пере обикновено на ръка, но дъщерята като си купи примерно червена памучна тениска, съм на 100 % убедена, че ще пуска червено мощно първите няколко пранета, и тъмносини, и жълти ми се  е случвало, първите 5 пъти поне ги пера на ръка, докато си пуснат боята, после слагам цветоулавящи кърпички, но не съм убедена, че и те вършат на 100 % работа. Та не мога да пусна за една тениска цяла пералня Cry

# 653
Здравейте, извинявам се, че нахлувам така, изчетох доста от предишните теми но чесно казано повече се обърках. Разбрах, че за бяло ми трябва прахообразен продукт, има ли спасение за вече посивяли/пожълтяли дрехи. И тези кърпички за улавяне на цвета има ли значение от марка или вс си вършат работата. Благодаря предварително.
За посивели/пожълтели дрехи препоръчвам Денкмит прах за бяло. Peace На 60 градуса, дълга програма и най-много след второто, третото пране видимо изсветляват дрехите (пробвах лично на две, три бели блузи, сега са искрящо бели). А, и суших на слънце. Peace

# 654

Това ми го похвалиха ,но под  формата на прах.
Бива ли го?

# 655
  • Варна
 Бива го като аромат,като прах не е кой знае какво. За не особено замърсени дрехи е ОК,но съм ползвала немски,не гъцки. Течният ми е идеален за лятото за пране на еднократно облечени дрехи,но не бих хукнала да го търся по магазини за паралелен внос. В Германия се продава във веригите и е среден клас препарат.

# 656
Краси2603 ,опитай да киснеш цветните първо в оцет и вода и после ги слагай в пералнята.Аз действително си реших проблем,откак прилагам този трик.

# 657
Оф, нищо не пере Изи-то. Едно боди на дъщеря ми, изцапано с разни храни, пръснах със спрей Тайфун против петна и изпрах с праха за цветно на Изи. Все едно не съм го прала, и аромат няма май, поне не е силен, не го душих много. Оставам си на Омо. Открих, че в метро има кутия 35 пранета за 13 лв, далеч по-удобно ми е от торбите с прах и ми е перфектно като цена.

# 658
  • Ловеч
Малката изцапа една светло розова блузка с шоколадова глазура от сладолед. Вече 2 пъти я прах със Скип, като преди това третирам с препарата на ДМ с активен кислород и макар да поизбледня, петното си стои. С какво друго мога да пробвам да го премахна?

# 659
Какво ще стане ако се опитам да боядисам дрехи в пералнята с тези обикновените бои като кибритена кутийка?
Дали ще се наложи нова пералня после?

Общи условия

Активация на акаунт