Всичко за косата Тема 4

• 67 972
  • 700
  •   1
Отговори
# 435
  • В къЩи.
Скрит текст:
За обем най-доволна съм от това https://www.avon.bg/prodykt/43663/  Peace
Косата ми е тънка,финна и много рядка,ползвла съм някой професионални продукти за обем,но ми правят косата перушинчестта ,разхвърчана и наелектризирана. ooooh!
С това кремче на Ейвън косата се усеща плътна,тежка и обемна.Препоръчвам го.
А за лак за коса може да пробваш Cien на Лидл.Из темите много ги хвалят.

Благодаря ти. Тъкмо вчера поръчах този серум на ейвън. Дано има ефект и преди чувах да го хвалят, но имайки предвид употребата от мен и на професионялни серии като лореал и не останах доволна, то бях скептична и за това. Дано не съм права за него. Ще потърся този лак за коса от лидел, като фиксация можеш ли да ме насичиш какви цифри да гледам или го предлагат само в един вид?

Това са лаковете https://www.lidl.bg/bg/Cien-asort.htm?articleId=234 - черния е с много силна фиксация,зеления е малко по-слаб и го дават за обем.

# 436
  • Стара Загора
Как точно се ползва кремчето на ейвън ....в корените ли се нанася или по цялата коса....дали утежнява....

# 437
  • В къЩи.
Аз го нанасям на чиста,влажна коса по дължините,но тя моята коса едва стига до брадичката,та отива и в корена. За утежняване не знам, аз мия косата всеки ден.Косата се усеща леко твърда,суха( не знам дали използвам правилните думи за описание),с минимална фиксация сякаш...мисля,че няма да утежнява.

# 438
Обичах, прекрасна ти е косата, но те разбирам, защото ти си очаквала нещо друго. Аз лично бях разочарована, когато дъщеря ми се прави, уж балеаж, живо омбре си стана, а за мен то е банално вече. Идеята и беше тънки кичурчета, показа снимка...не обичам такива своеволия аз. Нищо де, поне на прическата изглеждаше добре, сега ще се подстригва, че и беше нацъфтяла отпреди, но трябваше да има дължина за бала.

# 439
Скрит текст:
За обем най-доволна съм от това https://www.avon.bg/prodykt/43663/  Peace
Косата ми е тънка,финна и много рядка,ползвла съм някой професионални продукти за обем,но ми правят косата перушинчестта ,разхвърчана и наелектризирана. ooooh!
С това кремче на Ейвън косата се усеща плътна,тежка и обемна.Препоръчвам го.
А за лак за коса може да пробваш Cien на Лидл.Из темите много ги хвалят.

Благодаря ти. Тъкмо вчера поръчах този серум на ейвън. Дано има ефект и преди чувах да го хвалят, но имайки предвид употребата от мен и на професионялни серии като лореал и не останах доволна, то бях скептична и за това. Дано не съм права за него. Ще потърся този лак за коса от лидел, като фиксация можеш ли да ме насичиш какви цифри да гледам или го предлагат само в един вид?

Това са лаковете https://www.lidl.bg/bg/Cien-asort.htm?articleId=234 - черния е с много силна фиксация,зеления е малко по-слаб и го дават за обем.

Благодаря. Ще го потърся при следващото ми пазаруване от там.Харесах си зеления.

# 440
  • Стара Загора
Благодаря Лия,ще го пробвам нищо не губя Simple Smile

# 441
PELLI, аз питах за FAMA хидратиращия спрей без отмиване. Мн благодаря за отзива! Записвам си го. (странно,че се изправя косата на майка ти Thinking на мен от хидратиращи продукти започва да ми се начупва, чак до масури на места, вероятно е до коса)
Lady Brinne благодаря ти и на теб, Garnier са достъпни във физичните м-ни, може да забърша някой.
 *лаленце* търся без отмиване, защото признавам съм леко мързелива и ми писва на всяко миене да чакам и маска + не винаги маската ми е достатъчна.

Алечка мноого харесвам сплетени коси, а на теб освен че ти отиват, ти се и отдават + имаш въображение. Яд ме, че пропуснах да изплакна оЧо, както се казва. Като не умея да плета, (шанс да се науча=0), а и се съмнявам, че би ми отивало, поне на другите се радвам!

Обичах много хубав цвят се е получил, ако и да не е това, което си искала Purple Heart.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 01:38 от Figs

# 442
vuv, лаленце,благодаря ви за отговорите. Интересуваха ме цветовете като номера освен боите. Някой питаше за пепелно русите на Гарниер. Ползвала съм преди години като се изрусявях. Впечатлението ми е,че Гарниер са общо взето леки бои,не са от най-силните. Тъмните цветове се отмиват бързо, аз ползвах Color Naturals серията,зелена опаковка. За русите тонове са ми добри впечатленията.

# 443
Скрит текст:
PELLI, аз питах за FAMA хидратиращия спрей без отмиване. Мн благодаря за отзива! Записвам си го. (странно,че се изправя косата на майка ти Thinking на мен от хидратиращи продукти започва да ми се начупва, чак до масури на места, вероятно е до коса)
Lady Brinne благодаря ти и на теб, Garnier са достъпни във физичните м-ни, може да забърша някой.
 *лаленце* търся без отмиване, защото признавам съм леко мързелива и ми писва на всяко миене да чакам и маска + не винаги маската ми е достатъчна.

Алечка мноого харесвам сплетени коси, а на теб освен че ти отиват, ти се и отдават + имаш въображение. Яд ме, че пропуснах да изплакна оЧо, както се казва. Като не умея да плета, (шанс да се науча=0), а и се съмнявам, че би ми отивало, поне на другите се радвам!

Обичах много хубав цвят се е получил, ако и да не е това, което си искала Purple Heart.
Исках да кажа,че веднага след спрея ползва преса на 150 градуса Grinning

# 444
Обичах,резултата ми харесва .
Стои естествено и добре прелято.
Иначе може да използваш тониращи балсами.Може и от тези с различните цветове на кюн и да направиш розово злато в косите Simple Smile)

# 445
Здравейте,дами.Дали някоя от вас е пробвала шампоана и балсама на  Hairfinity?С тънка,права коса до раменете съм,нетретирана,мия я през ден.Като състав ми изглежда много добре.Ако го е ползвал някой моля за мнение и благодаря предварително.Прекрасен ден на всички!

# 446
Благодаря на всички  bouquet

Обичах,резултата ми харесва .
Стои естествено и добре прелято.
Иначе може да използваш тониращи балсами.Може и от тези с различните цветове на кюн и да направиш розово злато в косите Simple Smile)

тези на кюн ли newsm78

# 447
Здравейте,дами.Дали някоя от вас е пробвала шампоана и балсама на  Hairfinity?С тънка,права коса до раменете съм,нетретирана,мия я през ден.Като състав ми изглежда много добре.Ако го е ползвал някой моля за мнение и благодаря предварително.Прекрасен ден на всички!
В темата за Новите ни козметични похождения - 81 има мнение за шампоана, 
от Лято

Цитат
Косата я мия през ден, защото се омазнява. Шампоанът го чувствам слаб някак си. Добре мирише, пени се, но не е моят. За косата на дъщеря ми, на 5 и половина години, е доста добре. Маската не съм я ползвала все още.

Обичах, точно тези които си показала .

# 448
Вчера бях на фризьор, доста ми се беше изтощила косата (не я бях подстригвала повече от 4 месеца)

много съм доволна, определено сега косата ми изглежда по - здрава и плътна

# 449
Косата ти е разкошна....направо е перфектна. ...И цвета на косата ти е супер.

Общи условия

Активация на акаунт