Всичко за косата Тема 4

• 67 967
  • 700
  •   1
Отговори
# 450
Дами,от кои бои за коса пепелно рус цвят сте доволни,искам да се боядисам пепелно русо. Напоследък ползвам една и съща боя но всеки път цвета ми става различен,веднъж кафяв,друг път рус,сега нещо златисто се получи,защо такааа

# 451
Разкошна коса! И изтощеното е махнато без да се забелязва видима разлика в дължината.Браво!

# 452
Дами,от кои бои за коса пепелно рус цвят сте доволни,искам да се боядисам пепелно русо. Напоследък ползвам една и съща боя но всеки път цвета ми става различен,веднъж кафяв,друг път рус,сега нещо златисто се получи,защо такааа
за руси тонове попитай в блондинската тема.Там най добре ще знаят.

# 453
Разкошна коса! И изтощеното е махнато без да се забелязва видима разлика в дължината.Браво!
да много съм доволна от фризьорката ми, наистина няма разлика в дължината ( а за мен е много важно защото се харесвам само с дълга коса)

# 454
Еха , страхотна коса!Поздравления !  bouquet

# 455
Коя снимка е Преди и коя След?
Не намирам много разлика.
Аз лично бих сменила фризьора!
/освен ако клиентката е искала коса без почти никакво пипане/

# 456
махнали са изтънелите дължини.На снимката се вижда ясно,че дължините са изтънели.
От както съм в бг мама и темата за профи продуктите си спомням Аmisy с толкова дълга и разкошна коса.Тя си поддържа дължината и не иска да я накъсяват.
Похвално е ,че фризьорката се съобразява и знае точно колко трябва да отреже и да махне ,не като останалите които като хванат ножица се забравят.

# 457
Някой пил ли е витамините са коса и нокти на Допелхерц и доволни ли сте?

# 458

Ти сериозно ли питаш? Личи си от километри. Пределно ясно е коя е преди и коя след. Съвсем ясно се виждат оръфаните краища на снимкана в дясно, сухи и изтънели. На снимката в ляво косата е подравнена. Фризьорката си е свършила работа и то перфектно. Направила е това дето доста не го умеят-махнала е изтощеното без да намалява дължината.

# 459
Тайга ,това е боята с която ще ме правят.На роланд oway

# 460
Определено тази маска възстановява и съживява косата , препоръчвам при изтощена коса  Peace
Скрит текст:

# 461
Определено тази маска възстановява и съживява косата , препоръчвам при изтощена коса  Peace
Скрит текст:
радвам се ,че маската ти е допаднала .
Май скоро я поръчва?
Някой пил ли е витаминоте  hairfinty?
Много се колебая дали да ги поръчам.
Не съм любител на добавки за пиене.

# 462
  • София, България
Някой пил ли е витамините са коса и нокти на Допелхерц и доволни ли сте?

От 12 дена ги пия поради проблем с косопад и чупещи се нокти. Не мога да дам още отзив, за сега май съм доволна, косопада започна да намалява, но за този проблем правя и други неща, та не знам може да е комплексно. Ноктите също много ми се чупеха, от както ги пия нямам нито 1 счупен нокът. Добри са, имайки предвид цената  им.

# 463
Пила съм преди Допелхерц.
Не  навредиха,не помогнаха нито за нокти нито за коса Simple Smile

# 464
Дами, препоръчайте ми моля продукт за фиксиране на къдрици.
Да не е лак за коса, че става много твърда и на следващия ден не изглежда добре косата.
Както и спрей и олио за краища, блясък.

Общи условия

Активация на акаунт