Всичко за косата Тема 4

• 67 873
  • 700
  •   1
Отговори
# 675
Имате ли отзиви за този серум

# 676
Здравейте момичета!
Косъма ми се разтяга, с какъв шампоан трябва да се къпя?

# 677
И моята за пореден път е абсолютен ръждак, но няма да я боядисвам сега. И е суха, суха...сламище. Постоянно я нося вързана на лайно горе, не мога да я понасям просто.

+1 и при мен същото,не мога да разбера тази сухота, много ме дразни,да не е от боята? Точно остри и твърди краища и вече не ми действя и Абсолюта.Какво да правя?
Чаровна,на мен цвета много ми харесва.

# 678
Rokky77,много полезен пост в отговор на този на принцесата.
Замислих се дали в нас да не опитам да постигна цвят без отенъци и се чудя за боите.Ще взема на лакме колаж(от всички професионалникоито съм пробвала тези ми харесват най много)
Чудя се на кои цветове да заложа дали да взема 5.00 + 6.17 и какви коректори да добавя?Лилав или сив?Или и двата вида коректор ?
И 5.00 само в корените ли да нанеса а по дължините да смеся 5.0 с 6.17.
Или е по добре една 5.00 плюс половин  боя 6.17 или 7.17 ?И към тази смес да добавя пигментите?Като колко см трябва да са?От фризьорката съм чувала ,че за русите тонове се слага от 1 до 3 см а за тъмните се слагат повече см .

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 13:17 от Анонимен

# 679
Скрит текст:
Rokky77,много полезен пост в отговор на този на принцесата.
Замислих се дали в нас да не опитам да постигна цвят без отенъци и се чудя за боите.Ще взема на лакме колаж(от всички професионалникоито съм пробвала тези ми харесват най много)
Чудя се на кои цветове да заложа дали да взема 5.00 + 6.17 и какви коректори да добавя?Лилав или сив?Или и двата вида коректор ?
И 5.00 само в корените ли да нанеса а по дължините да смеся 5.0 с 6.17.
Или е по добре една 5.00 плюс половин  боя 6.17 или 7.17 ?И към тази смес да добавя пигментите?Като колко см трябва да са?От фризьорката съм чувала ,че за русите тонове се слага от 1 до 3 см а за тъмните се слагат повече см .

за да Ви кажа какво точно и с какъв оксидант да смесите ми трябва ясна снимка на косата от корен до края на дневна светлина без да сте под пряко слънце. Ако сте в стая близо до прозореца не под лампата. Различните коси пречупват светлината по различни начини и цветовете на снимки са много по различни от  действителния.

Скрит текст:
И моята за пореден път е абсолютен ръждак, но няма да я боядисвам сега. И е суха, суха...сламище. Постоянно я нося вързана на лайно горе, не мога да я понасям просто.

+1 и при мен същото,не мога да разбера тази сухота, много ме дразни,да не е от боята? Точно остри и твърди краища и вече не ми действя и Абсолюта.Какво да правя?
Чаровна,на мен цвета много ми харесва.
20 години съм бачкал с всичко на пазара по много и с различни коси. Без да е реклама и без да налагам агресивно мнение Moroccanoil при възстановяването измиването и подръжката няма аналог следван от K-Pak Joico. Цените са високи но за резултатите си струва всеки лев за правилния продукт!!!

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:07 от bubanka

# 680
Rokky7 без светкавици със

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:30 от Анонимен

# 681
Дайте идея с коя боя и цвят да се боядисам, искам да постигна цвят млечен шоколад, без червеникави и рижави оттенъци. В момента съм със светло рус цвят и искам да я потъмня и за напред да съм с този цвят

# 682
Още една без светкавица където се виждат дължините.На дневна светлина.

Сега забелязах колко ми е дръпнала на дължина.
Simple Smile
Все съм на кок и махнах кока за снимката Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:29 от Анонимен

# 683
Още една без светкавица където се виждат дължините.На дневна светлина.

Сега забелязах колко ми е дръпнала на дължина.
Simple Smile
Все съм на кок и махнах кока за снимката Simple Smile
1/2 5.0 + 1 боя 6.1 или 6.11 + 6-7 см лилав коректор +1 оксидант 6%(20vol.)+50ml.вода за да намалите оксиданта на 3-4 % + малко шампоан забърквате мажете корен изчаквате 10-15 мин остатъка разреждате с още вода и малко арганово масло или зехтин разнасяте на цялата коса общо време 40-50 мин. Миете и възтановявате. Подстрижете се !

# 684
Rokky7,благодаря за коментара.
Ще спазя всичко което написахте стъпка по стъпка при изпълняването на процедурата Simple Smile.
Ще се подстригвам скоро защото не се харесвам на етажи и не се възприемам.
Реално косата на ми е суха по върховете и нямам фриз и цъфтежи.
Вчера се пръсках със спрей за ефект плажни къдрици на Алтерна и той някак си матира и разхвърчава доста косата.

# 685
Чаровна,косата ти ми харесва в по-тъмен цвят и по-равна, макар, че етажите са незабележими. Малко е суха, а твоята е по принцип много бляскава. Казвам искрено мнение-с твоето пепелното ми харесва повече.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:09 от bubanka

# 686
Пожелавам Ви хубав ден и не толкова сухи, увредени коси. Пожелавам Ви и добре оформени коси за да не се занимавате и ядосвате вкъщи, но преди всичко здраве Ви пожелавам, беше ми драго за сега да си полафим. От мен толкова.

# 687
Момичета, толкова се радвам, че професионалист с желание да помага и с истинско разбиране за нещата се появи в темата! Не я разваляйте точно сега, моля!
Роки, възхитена съм от професионализма и желанието Ви да съветвате и помагате. Изпратих Ви емайл с моите терзания около косата Smile

# 688
Съжалявам че влизам с може би тъп въпрос, но според вас стилизантите пречат ли на боядисването? Имам малко лак по косата и сега се чудя дали да я измия преди да я боядисам или да цапам направо?

# 689
Съжалявам че влизам с може би тъп въпрос, но според вас стилизантите пречат ли на боядисването? Имам малко лак по косата и сега се чудя дали да я измия преди да я боядисам или да цапам направо?
Винаги преди боядисване измивам с ДПШ и не слагам никакви финиши на косата .
Нямам на идея дали е правилно.
Като отида на фризьор ,също първо ми измива косата и едва след това пристъпва към боядисване.
В магазините на ЗР винаги ли поддържат боите на Лакме?

Общи условия

Активация на акаунт