Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 499
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
аз като питах как ще стане следенето по жк и продължаването на болничния, д-ра ми каза да си пиша час при него ден-два след като ми изтича стария болничен- значи би трябвало да може да се издаде със задна дата продължение. преки наблюдения ще имам чааак началото на юни

# 256
  • На север
Момичета имате ли течение? Аз днес имам доста и е като вода безцветно.

# 257
Момичета имате ли течение? Аз днес имам доста и е като вода безцветно.

И аз имам четах някъде, че е нормално. На мен ми пуснаха и вагинален секрет на вас не ви ли пуска АГ?

# 258
  • София
И аз имам, воднисто и без мириз. Вчера АГ ми взе микробиология и още като ме погледна каза, че й се струва обилно. Също знам, че е нормално и с добра хигиена не е проблм.

# 259
На мен ми пуснаха и сега съм на Лактажин, че имах силно редуцирани лактобацили. Иначе и аз имам от време на време течение.

# 260
  • София
Аз не мога да преценя дали имам течение, заради утрогестана. Вечерната доза например сутрин изтича като вода, а сутрешната през деня, но по-малко. Така съм от началото още. Имам чиста микробиология от преди 2 седмици, както и нормална цитонамазка от преди месец.

# 261
  • София
На мен ми каза микробиология чак в 6 месец, като я питах.

# 262
  • На север
Аз си мислех че само като е с цвят е проблем. Моето е все едно вода. Взимаха ми проба преди 2 седмици но не казаха за какво.

# 263
  • София
Деси, а казаха ли ти защо чак в 6ти месец?

Woman in red, и аз мисля че без цвят и мирис не е проблем. Даже в едно от приложенията бях чела, че било нормално да е по-обилно, но ме знам до колко.

# 264
  • София
Нищо определено, просто по ЗК тогава се полага на бременната, в 6 месец не знам защо тогава са решили..

# 265
Моето е жълтеникаво понякога...но не се разбира много заради утрогестана. Последната ми микробиология от преди 2 седмици е ок.

# 266
  • София
Деси, на мен ми пуснаха МБ още в 8 г.с. при записването на ЖК.

# 267
  • София
Явно е един път по ЗК и лекарката ми така си е решила да е в 6 месец.

# 268
Деси на мен ми дадаха направление още в 12г.с само, че аз го пуснах тази седмица и е по ЗК. Мисля, че е едно от задължителните. Имах ПКК, пълна урина, кръвна група, резус фактор, СПИН и Сифилис.

# 269
  • София
Да и аз ги правих тези в 8 седмица още, обаче каза микобиология и цито ще правим в 6 месец. Тя ми беше чела имам спомен, че няма да ми пуска толкова рано МБ щото и да излезе нещо на него, няма да го лекуваме в толкова ранна седмица, да не навредим на бебчо. Обаче тук някой момичета лекуваха бактерия с глобули, значи техните лекари не мислят, че е вредно. Просто моята както винаги се презастрахова знам ли я. Не се натисках, защото съм правила точно преди да забременея. Таман ще са минали 6 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт