Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 432
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Woman in red, имай предвид, че Сигридов не обяснява много-много. На мен даже ми се обиди като го попитах дали е проверил кръвотока и ми се тросна с "Говориш с най-добрия лекар в България, какво мислиш, че съм гледал до сега?". Споделям ти го за да не се изненадаш неприятно просто. Иначе си знае работата и по-скоро ще ти каже ако има проблем.

ЯHHA, много сладко си го представям Simple Smile В коя седмица си?

# 586
Сигридов има доста голямо самочувствие за човек, който до колкото знам е пропускал важни неща в прегледите си. Напоследък чувам доста противоречиви неща и за него. Твърде прехвален...

# 587
По назад питах и се извинявам,ако някоя от вас ми отговорила,но пак да питам-мога ли да пия чай от джинджифил?От лайка предполагам,че може...

# 588
Може, тук препоръчват срещу гадене джинджифил. Все пак не пий литри де.

# 589
Благодаря ти,Якамоз!Имам предвид по две чаши на ден примерно.

# 590
  • София
Знам, че някой имаше проблеми с Магнезия. Мисля че имам главоболие и ми става лошо като пия магнезий. Дали да сменя магнерод-а с нещо друго

# 591
  • София
Да аз, смених го с Диаспорал. Звънни на АГто си и питай, предполагам няма да е проблем. По колко магнерот пиеш?

# 592
  • София
3х1 като го пия и ме заболява главата и ми се повръща. Утре ще звънна на АГ да я питам дали мога да сменя.

# 593
аз в момента съм се обзавела с нещо, което според мен са гъбички (имам скорошна база за сравнение). имам дискомфорт без течение. обадих се на лекарката ми с идеята, че ще все пак ме извика за микробоилогия, но тя направо ми каза да си взема гиназол крем, който се слага еднократно. точно преди да забременея пак лекувахме candida albicana с дифлукан, гиназол и още някакви глобули, които вече не помня. излекуваха се, но явно си се появяват периодично. и при предишната бременност имах.

# 594
Аз съм при д-р Сигридов в 20с5д и ще си направя предварително само изследванията, които той иска за тази фетална.

KikiMoon Какво ти поиска като изследвания?

# 595
Леле, а на мен така ми го препоръчаха Сигридов. Като мега добър специалист, да малко странен характер, но мн добър лекар, точно специалист в проблемни бременности. Моята втора фетална ще е при д-р Чавеева в Щерев. Някой бил ли е при нея? И за нея само суперлативи съм чувала.

# 596
Много ми е прехвален този Сигридов,всички са се побъркали по него,малко пренавито и пресилено ми се струва всичко покрай него.
Не е толкова феноменален,колкото самите бременни му създадоха това име.
Има много жени,които са разочаровани и в други теми,ако участвате,редовно се споменава и то не с много добро.
Просто не се доверявайте на 100%!

# 597
Леле, а на мен така ми го препоръчаха Сигридов. Като мега добър специалист, да малко странен характер, но мн добър лекар, точно специалист в проблемни бременности. Моята втора фетална ще е при д-р Чавеева в Щерев. Някой бил ли е при нея? И за нея само суперлативи съм чувала.

Била съм при Чавеева и с предната бременност, с прекрасни впечатления съм!

# 598
Здравейте и аз да се запиша към ноемриските бебета в 17 г.с. съм

# 599
Аз при д-р Сигридов ще ходя за първи път и нямам впечатления, нито мисля да разчитам само на неговото мнение. Но реших и при него да се видя. Хубави и лоши мнения има за всички лекари.
JT, това е от страницата му:

Общи условия

Активация на акаунт