Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден ! Hug

Незрели МЪЖЕ!!!! Отчайващо  звучи ......

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1

За жалост има такива не само по филмите.

# 106
Знаете ли, че всъщност по отношение на емоциите всички ние в някаква степен проявяваме незрялост. Понякога незрялостта е тотална, отчайваща, но няма човек, чиито емоции винаги да реагират адекватно на обективната реалност. Когато обективната реалност удари сърцето ни, тя се пречупва в толкова посоки, че човек понякога загубва следите на пречупената реалност и хваща само част от нея. Сърцето на Ферхат е обвито от толкова недоверие, болка, рани, че е нормално да пречупва реалността и да не може да проследи истината в сърцето си. Но затова са търпеливите, любящи жени, за да кажат "Ето ме, тук съм, при теб. Няма да мръдна и на крачка от теб." Гледам Ферхат през очите на Аслъ и виждам мъж, на когото не мога да се обидя за наранената реакция. Милост, любов, състрадание - те покриват липсите в другия. Слабостта на Ферхат прави образа на Аслъ още по-красив, още по-женствен, още по-вдъхновяващ.  Grinning

# 107
Аз откровено си признавам, че Ферхат (като образ) ми е абсолютна слабост! Ужасно много харесвам неговата твърдоглавост и идеята за това как един тотален "ръб" (цитирам Лиа) може да започне да чувства, да говори за любовта си, да живее чрез нея..

Въпреки това обаче тотално му се ядосах, докато гледах серията в понеделник, когато заключи Аслъ и ѝ взе телефона! Беше доста крайно и, ами наистина "незряло" според мен.  Ами ако срещата с Намък се беше проточила и той не можеше да се върне за Аслъ и никой не знае къде е тя и как да я открие, какво бременна жена ще разбива прозорци и врати, за да излезе ли.... Но както и да е, мисля, че Ферхат ще преодолее този гняв и отново ще се върне на идеята, че Аслъ е най-важното нещо в живота му

# 108
Привет! Heart Eyes

.......
Ще му простя когато чуя това : ""-Аслъ, върви напред .Дръж ръката ми здраво ......Води ме !!!!""

-1  no Simple Smile

Значи никога няма да му простиш Joy Joy Joy Joy Joy, само си представям Ферхат да каже на Аслъ "води ме" и ме напушва смях hahaha
Значи от килър ще става мъж под чехъл... no За мен е достатъчно да си вярват, да са открити и честни един към друг, любовта си я имат Heart Eyes

На мен точно такъв Ферхат ми харесва /както каза и Поли Hug/, другият дори не мога да си го представя Mr. Green

Дани Hug, - суперпост си написала! Peace Няма човек, който във всички ситуации, които му поднася живота, да реагира винаги адекватно hahaha

А разбрахте ли, че Иффет /с Дениз Чакър и Ибо/ ще го излъчват в Аржентина от понеделник?
Ето го тийзъра: https://twitter.com/telefe/status/997533526961598466

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 14:42 от lia-martin

# 109
Сладуранки Peace Heart Eyes

Намери покой в душата си, останалото само ще те намери, заради доброто ти сърце, Фери Simple Smile

Но преди това си разчисти пътя към такъв живот Heart Eyes Съвет от мен Joy Joy Joy

Нова снимка от Тимур Shocked, да не ни показва паркираните автомобили на хората, дошли да снимат? ooooh! Joy

И едни сладурчета в реала: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Михре с майка си и брат си.......и с племенницата си Peace

# 110
Влизам и Михра насреща ми... Тая снимка е стара и я пускахме скоро. Аман😂😂😂😂😂😂😂

# 111

хихихи hahaha, smihesorry newsm36
Това за теб:
https://www.msn.com/en-us/news/world/a-new-world-spin-on-old-tra … 9?ocid=spartanntp

Аз много си ги харесвам Ибо и Михре Heart Eyes

# 112
да, преди два дни, и аз да изразя почитта си  Peace   hahaha
Скрит текст:

Да ви питам, някой има ли проблем да си смени снимката на профила в темата? Защото на мен от вчера не ми позволява...

# 113
Но затова са търпеливите, любящи жени, за да кажат "Ето ме, тук съм, при теб. Няма да мръдна и на крачка от теб." Гледам Ферхат през очите на Аслъ и виждам мъж, на когото не мога да се обидя за наранената реакция. Милост, любов, състрадание - те покриват липсите в другия. Слабостта на Ферхат прави образа на Аслъ още по-красив, още по-женствен, още по-вдъхновяващ.  Grinning

Дданни ,  невероятно права си. Припомням си мъжката вечер на Ферхат, Делсиз И Абидин, след смъртта на жената на Або. Спомняте ли си думите на Абидин, че до мъжа трябва да има една жена, която да го попита студено ли му, да ме каже, какво си се разфучал. Толкова силни думи изрече тогава Абидин.

Момичета, ви е как мислите, кога Аслъ и Ферхат разбраха, че нещо става помежду им. Не говоря по отделно, а за момента, в който и двамата осъзнаха,че се е зародило нещо.
За мен, това е когато Аслъ, елеганта в белия си косюм, влизайки в ресторанта хвана ръката на Ферхат. И двамата бяха изненадани, тя от себе си а  той изпитателно я погледна, леко изплашен с търсещ поглед. Това докосване беше съдбовно за тях.

Иначе, чакам понеделника със смесени чувства. Тъжна съм, че историята върви към финал, тъжна съм и че ще ви загубя някъде в интернет пространството. Представям си се как, като свърши сериала, ще препрочитам изписаното от вас отново и отново и ще бродя сама и нещастна като Хамлетов дух из темите. Толкова не ми се иска да свършва тази история, че нямам душа още да търся нещо друго за гледане. Направо се чувствам като предателка като тръгна да търся други филми, пък дори и с участието на Ибрахим и Бирдже.
Ох, луда работа, прекрасни мои!

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 20:25 от Luisa_Lottchen

# 114
Морела Hug, да не би това да е причината?:

Важно за запазване на профилите в Бг Мама:
http://old.bg-mamma.com/index.php?topic=1038033

ала Хичкок Laughing

Луиза Hug, горе главата мила, нали писаха, че Ибо ще има нов прект, а може и Бирдже? newsm78
Така че изобщо не е сигурно, че ще се разпръснем Peace

# 115
  • Чужбина
Ибо го бях гледала в Гордиев Възел, но в Черно-Бяла Любов играта му е чисто и просто перфектна. Много зор си дава и много добре му се получава.
Същото важи и за Бурджу, а и за Гюлсум (не й знам името на актрисата).

А колкото до това, че Ферхат е сърдит на Аслъ за това, че действаше зад гърба му - аз напълно я разбирам тая реакция и признавам, че и аз самата бих била много ядосана. В една връзка не може да има такива неща. Лъжите и премълчаванията водят до големи разочарования, човек се чувства предаден.

# 116
Привет, момичета!

Понеже видях, че обсъждате темата кога ГГ се влюбиха един в друг и повечето от вас твърдят, че това е станало още във фермата, то наскоро си спомних думи на Ферхат, който каза на Аслъ да не се притеснява, защото те никога няма да бъдат като съпруг и съпруга...  Вие помните ли този момент? Ииии .... стана тя каквато стана... Затуй народът е казал... никога не казвай НИКОГА....

ПП Ибо винаги е изпълнявал ролите си перфектно... Поне това, което съм виждала.. Дори ниво повече от своите партньорки в различни проекти... Но тук двамата с Бирдже са равностойна двойка като темперамент и актьорски умения... Затова и им се получава великолепно играта... С друга партньорка не съм забелязала да се допълват толкова много, колкото с Бирдже.... По мое скромно мнение...

# 117
Привет, момичета!

Понеже видях, че обсъждате темата кога ГГ се влюбиха един в друг и повечето от вас твърдят, че това е станало още във фермата, то наскоро си спомних думи на Ферхат, който каза на Аслъ да не се притеснява, защото те никога няма да бъдат като съпруг и съпруга...  Вие помните ли този момент? Ииии .... стана тя каквато стана... Затуй народът е казал... никога не казвай НИКОГА....

ПП Ибо винаги е изпълнявал ролите си перфектно... Поне това, което съм виждала.. Дори ниво повече от своите партньорки в различни проекти... Но тук двамата с Бирдже са равностойна двойка като темперамент и актьорски умения... Затова и им се получава великолепно играта... С друга партньорка не съм забелязала да се допълват толкова много, колкото с Бирдже.... По мое скромно мнение...
wavey

+1....................

SET

# 118
Lia, това за запазването на профилите уж го направих... не знам какво става вече.

Mury, завърна ли се от любовта ми Истанбул или още се подвизаваш там? Моля те усети аромата му заради мен.
А тоя момент дето й вика, че няма да станат съпруг и съпруга го помним, тя хем се успокои , хем сякаш малко й стана обидно като жена, по-скоро първото, че все пак беше ужасно стресова ситуация за нея. Помня и когато вече искаше да си легне с него му вика, че предпочитала легло с пирони отколкото с него.  hahaha

Обичам я моята Аслъ, аз може да съм влюбена в Ибо и Ферхат, но ако не харесвам персонажа на партьорката му щеще да ми е много трудно, крайно неориятно да гледам сериала. Мога да понеса, ако актрисата не ми е красива, но ако персонажа ме дразни или отвращава нямаше да издържа.

Наде, кое е това момиче, което се е нащракало с всички? Фенка или нов персонаж хаха (много черни вежди, даже на мен са ми в повече  hahaha)  Ей Вилдановица се завръща. Аз ви казвам тя ще спасява Аслъ  от Жулиде hahaha

# 119
Тези снимки изглеждат като от болница , дали са от сета???

Общи условия

Активация на акаунт