Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №63

• 57 930
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Морелче, няма време за нова героиня, явно е фенка и да, наистина сета май е в болницата, така ми изглежда и на мен.

# 121
 а заради кого ли  снимат в болница - заради  бебето ли ,заради фери ли

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 21:57 от kmaroo

# 122
Поли, не се стресирай, моля те, може да са в болницата, защото е минало време и Аслъ ще ражда бебешика  Thinking

Ех Наде, аз до края ще очаквам да се появи дъщерята на Шахин  hahaha

# 123
  • Русе
Ех Наде, аз до края ще очаквам да се появи дъщерята на Шахин  hahaha
Joy Joy

Фенка е, да. Щастливка е тя,  Mr. Green Как го е хванала през кръста, сякаш да не избяга.  Joy Joy
И сета е в болницата.  Thinking

ПП Ибо винаги е изпълнявал ролите си перфектно... Поне това, което съм виждала.. Дори ниво повече от своите партньорки в различни проекти... Но тук двамата с Бирдже са равностойна двойка като темперамент и актьорски умения... Затова и им се получава великолепно играта... С друга партньорка не съм забелязала да се допълват толкова много, колкото с Бирдже.... По мое скромно мнение...
Абсолютно съгласна!  Hug

# 124
Тази снимка се помята из инста... явно снимат финала вече Simple Smile ... миличкият ми сериал Sad  мъчно ми е .

# 125
И на мен ще ми липсва! Определено понеделниците вече няма да са най- чаканите дни!

# 126
Добър вечер! Hug

Първо да ви поздравя с едно изпълнение от днешното представяне на Ния в "Гласът на България": Peace

http://glasat.btv.bg/video/sezon-5/otbor-ivan-lechev/nija-petrov … y-down-we-go.html

Днес всички изпълнители на Иван Лечев бяха върхът newsm10...и не само те newsm78

Мъри Hug, тук ли си вече? Heart Eyes Нищо не пишеш, а всички чакаме още един репортаж от Истанбул Praynig +1 и от мен за изпълненията на Ибо в различните сериали Peace

Ибо го бях гледала в Гордиев Възел, но в Черно-Бяла Любов играта му е чисто и просто перфектна. Много зор си дава и много добре му се получава.
Същото важи и за Бурджу, а и за Гюлсум (не й знам името на актрисата).

А колкото до това, че Ферхат е сърдит на Аслъ за това, че действаше зад гърба му - аз напълно я разбирам тая реакция и признавам, че и аз самата бих била много ядосана. В една връзка не може да има такива неща. Лъжите и премълчаванията водят до големи разочарования, човек се чувства предаден.

+10 съм съгласна smile3501, въпреки, че повечето момичета не мислят като нас Laughing

За болницата и снимките - може пък и Намък да не е умрял и да го лекуват в болницата? newsm78 То в дома Емирханов много народ за лекуване Mr. Green, защо да са АсФер?

Сътрудник от сериала ЧБЛ написа:

"Още един сериал вкуси финала. Благодаря на всички, трудили се за ЧБЛ. С нов сериал по нов път."

# 127
Ох, ще припадна Joy Joy Joy Joy, рускините вече гласуват за най-подходяща партньорка за бъдещия проект на Ибо ooooh!

Има и още предложения Stop

Аз предпочитам да си гледкам още 2х понеделника това Grinning /и дано е  с положителни емоции Praynig/

https://vk.com/video46301165_456239121 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 01:03 от lia-martin

# 128
О, не.. Много са жестоки рускините ... сериалът още не е изстинал, а те му търсят нова партньорка Sad
Не искам друга, не мога в момента да си представя друга жена до Ибо , не може ли пак да е Бирдже?
На мен ми отпадна седмицата през юни.. затова съм тук и да бяха продължили сериала тогава, но.. хайде днес предпоследно.
Няма ли някакъв период, който трябва да мине преди да се снимат в друг сериал, за да може хората да свикнат и приемат? Преди можех да гледам част от гордиев възел и милост, защото ЧБЛ продължаваше, а и бяха минало... Не мога да си представя друга Ибо, а не Ферхат   ... Cry Cry Cry

# 129
Добро утро и от мен момичета! Hug
Събудих се и аз най-накрая! Чета ви и страшно много ви се радвам, всичко това, което пишете и казвате поддържа сериала жив в сърцето ми. От време на време преглеждам по някоя стара сцена и сърцето ми се обръща, като знам, че скоро предстои финал (вече явно по всичко личи) И двамата герои са ми абсолютно любими. За първи път ми се случва да съм абсолютно очарована и от двете страни на приказката! Тук обсъждахте 1- ви епизод - абсолютен фавовит за мен! Толкова приковаващ сърцето и толкова "ох бе" имаше, че нямаше как да не продължа с останалите. Аз лично първо видях сцената от 16- ти епизод. Преглеждах наново "Любов под наем" и изненадващо Youtube реши да ми разстреля сърцето с този откъс от ЧЛБ. Беше събота и си спомням, че тогава прекарах деня в гледане на сериите до 5-та. Очаквах да ми убият ентусиазма бързо, а това така и не се случваше. Бях тооооолкова очарована от реалността, която представяха тези двамата, че нямах търпение всеки ден да ставам и да наваксвам епизоди (Тогава излизаше 19-ти тъкмо) После намерих и тази група - не съм писала никога във форум (колкото и странно да е) Тооолкова дълго исках да ви пиша и най накрая не издържах! Страхотни сте и както каза Lia Hug винаги спазващи добрия тон въпреки това, колко сме различни! Hug
Вярно е, че всичко хубаво свършва, но немога до преглътна едно - такива тъпотии като филми ни тормозят безкрайно, нямат свършване, нито безмислието им, нито липсата на химия между главните, нито глупостите им - но хаайде 100 серии - халал да им е на зрителите! А тези двамата - 32 серии и хайде край. Sad А за мен Понеделника стана традиция и прекрасно изживяване Sad Ей и за това сега съм като в кататония и хем напират думи хем, нямам какво да кажа Sad Случиха на главни герои и на фенове, не случиха накрая на сценаристи и канал Sad
Hug и все пак е Понеделник - честит да ни е момичета! Heart Eyes
О, не.. Много са жестоки рускините ... сериалът още не е изстинал, а те му търсят нова партньорка Sad
Не искам друга, не мога в момента да си представя друга жена до Ибо , не може ли пак да е Бирдже?
Не мога да си представя друга Ибо, а не Ферхат   ... Cry Cry Cry
+++++++++ 1000000000000000 Cry

# 130
ЬЗвезди, коя сцена си видяла първо от 16ти епизод? Simple Smile
Всяка сутрин като стана ви чета с кафето и много ме е яд като има 1-2 поста само ... Grinning

# 131
MorelaТази в която така я прегърна Ферхат, във вилата, че чак аз пред телевизора усетих!:heart_eyes:

# 132
Привет на всички Heart Eyes Hug Звазди, Морелка Hug Hug

И на мен ми е най-любимото да има много написано, различни мнения, с голямо удоволствие чета всичко подред!
Аз викам да не мислим точно днес, че сериалът свършва newsm78 Все пак е понеделник!  newsm03 smile3534

Ибо ли, Ферхат ли и той не може да си намери място Laughing

https://vk.com/video484859459_456239099

А Бирдже - страхотна Peace /стара снимка/

АсФер, за разлика от много други сериали, ще ги запомня, въпреки големите дупки в сценария Mr. Green newsm78

Довечера да видим какво ни предстои newsm78

# 133

Без коментар  Stop За това не харесвам семейство Мутлу. Страшни навлеци и нахалници  Stop

# 134
Тери Hug, може "навлеците" да са подарили шапката/тениската на Ибо? Simple Smile

от канал Д: доста постно Mr. Green https://vk.com/video-111132277_456241037

от феновете:

Хайде на обяд Simple Smile, Фери готви Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 12:22 от lia-martin

Общи условия

Активация на акаунт