Проблеми със семейството на половинката ми

• 16 012
  • 182
  •   1
Отговори
# 165
Чакайте сега, искате да кажете, че на човека му се дава нотариален акт и всичко, уж да използва апартамента за "отскок", но дори на 32 пак го следят какъв точно "отскок" ще пробва. Ми то ако подариш имот, трябва да си готов ако ще да го пропие или да изхарчи парите за кеф.

То нали това е идеята - продават старите сивотии и си правят нов хубав дом като за 21 век. Или май е забранено, трябва да се стискат сивотиите, в случай на зомби апокалипсис...

# 166
Не само имот. Каквото и да подариш, от тук нататък нямаш власт над него. Нито право на претенции.

# 167
  • София

Абсурт, ти добре прокарваш идеята за нормален разговор между тях и свекърите ама авторката май спомена нещо за обиди, грозни епитети и буквално изгонване от страна на свекървата. Това излиза много извън рамките на нормалното, а удобно го пропускаш. Не е нещо, което човек да подмине с махване на ръка.

Да, де!
Прокрадват се разни нещица в поста, ама много завоалирани- грозни епитети, забрани да я питат........все ненормални неща.
За мен, умишлено е завъртяно така, че контрата да е изцяло в родителите му и най- паче в майка му.

Ще излезе пак старата история- чудесният и чувствителен мъж, отгледан от баба си........... Mr. Green

# 168
А нима някоя тук е твърдяла, че гаджето на авторката е мъж, камо ли чудесен?

# 169
  • София
На мен пък ми е интересно какъв идиот трябва да си, за да пропиеш дори старо сивясало ЕПК или ЕПК, след като знаеш, че родителите ти са се трудили за него. Да се продаде и вложи в друг имот- да.
Но за другото трябва да си перде, за да не ти направи впечатление. Разбира се, юридически собствеността е на друг, аз говоря за моралното изражение.

# 170
Това с разговорите е за 22 и надолу, не за 32 вече. На 32 трябва да знае основните похвати в живота.

# 171
  • София
А нима някоя тук е твърдяла, че гаджето на авторката е мъж, камо ли чудесен?

Авторката го твърди и иска да се жени за него.
Иска къща да му прави, приютила го е в пазвата си, един вид, ама оная гад майка му, да вземе да пита какви са им плановете, ти да видиш! Joy

Мен едно нещо ми е интересно само- какви ли реплики е отправила тя  към хора, с които се е виждала цифром и словом 3 пъти, че накрая да я изгонят, наричайки я " отрепка, отвратително същество и тапир"? 

# 172
Нали си имат предистория двете семейства и не се харесват. Може затова да е. А авторката щом се кефи да спасява клетото агънце-багънце от Джурасик парк, халал да ѝ е.

# 173
  • София
Защо непременно трябва да ги е предизвикала? Не може ли да са простаци, които са провокирани от отрязването от разговора, в който младите да се обясняват.
Има всякакви хора.

# 174
Ей тез имоти. Прав е ММ като казва да не купуваме по-голямо жилище, а да си живеем в нашето. Вика да пътуваме по света, какво да му слугуваме на тоз апартамент. Само дето на още една стая ще има да чистя праха. Trollface

# 175
В началото мислех,че авторката е права да реагира,защото и на мен ми се е случвало да ми задават нетактични въпроси,но пък моята реакция е била друга и не е имало такива драми.Сега обаче се замислям дали реакцията на майката не е провокирана от вероятно изказване за продажба на имота на сина и,тогава ще ми стане по-ясно всичко и ще има логика защо е прибрала документите.Иначе не виждам друга логична причина да ги прибере.

# 176
Ама, какъв ѝ е проблемът на майката, ако синът ѝ продаде апартамента си? На 32 години е повече от крайно време той сам да решава тези въпроси. Чак и циркове прави. Като го продаде, какво? Ще отиде с пачките в някоя кръчма, а после ще се настани до някой контейнер ли?

# 177
Ами сигурно се притеснява, че мацката ще му използва парите за свое жилище и при положение че нямат брак синковеца може да се окаже на улицата един ден.

# 178
  • Варна
Ами, ако е възпитала син, който на 32 не може сам да се замисли над тази вероятност, значи си е за притеснение.

# 179
Може да се притеснява, но да държиш 32-годишен пергиш на къс повод е малоумно. От даден момент нататък, родителите няма какво да направят и е добре да приемат тази мисъл, а не с всички сили да се борят против нея.

Общи условия

Активация на акаунт