СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 217
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Интересна работа, и моят човек, като се чухме, не каза тестът да му се е видял труден. Може при нас да е от ЕГН-то Grin

# 331
Да не са объркали ключа от МОН? Какво ви е мнението за 20 въпрос?

В. - и според детето, и според мен

# 332
  • Sofia
Моята на 13та писала, че кавичките са заради наименование. 🙃

Ако аз бях на този изпит, щях да напиша същото като дъщеря ти.
Не се шегувам.

# 333
- Какво ще обаждаш и какви христиени? Хай върви да спиш, да не свети свещ, че може да видят отгоре някои и да ни дойдат на гости...
Под "някои" калугерът разбираше "бунтовници", и селянката разбра тъй. Лицето й се угрижи и гласът й затрепера...

# 334
  • София
Моята на 13та писала, че кавичките са заради наименование. 🙃
И ние сме писали име или название

# 335
@Сузане, както и 99% от съученици и, явно липсва математическа логика Simple Smile, но това да е!

# 336
Дидева, какво е мнението ти за фаталния въпрос 13? Grinning

# 337
Че е цитат. Но се основава на това, че в друг тест на подобен въпрос е даден отговор цитат. Joy

# 338
  • София
Наистина ли отнемат точка, ако напишеш само "На прощаване", без годината?

# 339
  • София
Оф, дано и моето дете да го е правило тоя тест Joy

# 340

Първият тест в тази книжка. Или изловихме част от съставителите, или поне знаем откъде са гледали. Joy

# 341
Че е цитат. Но се основава на това, че в друг тест на подобен въпрос е даден отговор цитат. Joy
Благодаря Simple Smile търсех някой да ми обясни логиката, но засега удрям на камък Joy

# 342
Дидева благодаря за файла!Знаеш ли за поред път ми се прииска да те познавам лично.Ще е чест за мен.

Нашата девойка също е писала преносен смисъл на 13 въпрос .....Единни са децата в мисленето.
На 14 въпрос за сказуемото е отговорила вярно ,но вместо по-малко е написала малко,дано го зачетат за вярно или поне една точка дадат.Намери си и още една грешка за 2 точки.Не е писала за лавровите венци ,че са символ.Преразказа две страници и половина.Аз и имам доверие ,има добър изказ.И да е сгрешила ще е в рамките на нормалното.
Доволна съм,детето се е справило.

# 343
Наричат ги " скиорски лавини"...Някой друг е изрекъл тези думи и авторът на текста ги цитира.

# 344
  • Sofia
И моята е сбъркала този пуст 13-ти въпрос. Не се сещаше какво е писала, но като видя правилния отговор, веднага каза, че нейният е грешен.
На 8-ми ѝ е другата грешка.
За теза и преразказ не е ясно колко ще получи. На тезата са ѝ се видяли малко 2-3 изречения и си "изляла душата". 😆 Дано не я санкционират за разтягане на локуми.

Общи условия

Активация на акаунт