СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 95 081
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 720
  • тук-там
При моята щерка не са сгънали черновата. Това проблем ли е?

# 721
Успех на всички !🍀

# 722
  • София
При моята щерка не са сгънали черновата. Това проблем ли е?

Не е проблем.

# 723
  • София
Успех на децата!Пожелавам да са спокойни, уверени и да увенчаят с "лаврови венци"/със сигурност- цитат! Laughing/края на седмокласната одисея!

Аха, за седмокласниците може и да е краят, ама за майките им - чакай да видиш: "Айде, бе, няма ли да ги пуснат тези резултати?", "Няма ли да я публикуват тази статистика? Без нерви останах!", "Ох, какво се бавят с това класиране? Тези хора сърце нямат ли?!" ... Joy

# 724
  • Sofia
Успех на дечицата! По вода да им върви!❤

# 725
Доброоо! Успех днес на децата ни! ☘
Мойто се разсънва в банята . Като се излюпи измрънка, че не му се ходело на матура. 😂

Хахааа, и моето измрънка за матурата, а после допълни, че и на училище по принцип Simple Smile Добре започва денят Simple Smile

# 726
  • София
Успех

# 727
   Добро утро!
   Успех на децата и късмет!Да са концентрирани,задачите да не ги затруднят,да не се напрягат и да са доволни от себе си!
   На мамите-каквото и да пожелая,знам,че има още напрежение за нас.

# 728
  • София
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover И от мен УСПЕХ на децата!  Да имат късмет !

# 729
  • Варна
Успех и увереност от мен на децата! Те могат!

# 730
  • София
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Спокойствие, много късмет и успех и от мен ... и дано да няма задачи със сбъркано условие или невъзможно решение ПОНЕ тази година!

Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 731
Моля, напишете защо е цитат, за да спим спокойно Joy
Осъзнах колко спокойно съм живяла последните 1-2 години без форум...
Аз не съм всезнаещия форумски капацитет и няма да тълкувам тестове...
Детето каза, че на 13. въпрос отговорът не е метафора, не е преносно значение, не е друго....написала е, че е цитат на наименование. Решавала е подобни тестове.

Всяка година има проблеми с някаква част от теста и задача. От скромните ми наблюдения съм си направила извода, че няма значение колко е учило детето и колко хиляди задачи е решило, а колко е трениран формата на изпита. Към това прибавям и умението да се чете и малко между редовете.
Успех за днес!
Аз изпратих с препоръка, ако някое условие на задача звучи странно, да го прочете по-подозрително и тогава да решава Wink

# 732
Късмет на всички деца! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 733
  • София
Доставена! Директорката ги посрещна в двора с усмивка и окуражителни думи. Simple Smile

Докато я карах, по радиото обсъждаха как в България е нормално на въпрос: "Какво правиш?", да получиш отговор: "Нищо, на работа съм." Аз бях така в понеделник, а и днес се очертава същото. Smirk

# 734
....написала е, че е цитат на наименование. Решавала е подобни тестове.

Точно същия израз употреби позната, много близка и много успешна учителка по БЕЛ/ не преподава на моето дете/, която тази година преподава на седми клас. Цитат на наименование от темата.

Явно, част от знанията ми са се изтъркулили някъде по пътя на годините. Бях готова да споря до утре, че не е цитат.

Общи условия

Активация на акаунт