SUPERNATURAL: Кайсиите отвръщат на удара

• 38 773
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Не издържам. Моля някой да отвлече Тате, да ми го опакова и да ми го прати. Виднагъ  #2gunfire

Иве,
Скрит текст:
гушкам те  Hug

Вечерница, продължавай да си падаш по другия Люси  Laughing

# 646
  • София
И да те чака така

и да ти каже това

Иначе от нашия Люси/Ник отдавна ми е писнало и се чудя защо още разтягат тоя локум...Прекалиха вече.

# 647
Те сега се гътна! Just Ahead! bishop

# 648
Ох, второто гифче  Heart Eyes Rolling Eyes

Какво ли ще сънувам тази нощ?  Joy

# 649
  • Вестерос
Иве, прегръдки Hug

Пуснах да гледам

# 650
Иве, гуш!

Вечерница,
Съжалявам за причината да изгледаш сериала, радвам се, че си добре Hug .
Сезоните са доста, повечето са добри, интересни, някои не чак толкова. Но съм забелязала, че ако не се стреснат от броя епизоди (следващият ще е номер 300! Open Mouth ) и имат възможност да изгледат сериала, на повечето хора им харесва и продължават да го следят.
Старите фенове си помрънкваме на по-слабите епизоди, но не се отказваме Joy .

# 651
Хареса ли ми един сериал, грам не ме плаши колко сезона има.
Даже много обичам да е вече приключил и да има няколко сезона. Става много приятен маратон. А още по-добре е ако има подобаващ финал. Има доста хубави сериали, които се спират и финала е безумен.

# 652
92-та епизода на Sons of Anarchy ги опуках за месец. Много интересно ми беше, струваше си по-малкото сън... и повечето пушене Joy . Ако ни се гледа епизод от нещо преди лягане, в повечето случаи този е изборът ни. По-рядко е Supernatural, за съжаление.
Няколко сериала обаче зарязах окончателно: Grimm, Sleepy Hollow, Arrow, Vikings и Outlander.
Продължавам да следя Animal Kingdom и Taboo.

# 653
Outlander и аз го зарязах, новият сезон е огромна скука.
Плашат ме тези 7 сезона на Анархията, само това ме спира. Joy

# 654
Иве, страхотен. Няма какво да те плаши. Кефа е пълен. Невероятен сериал. Гарантирам ти, питай Импалчето.

# 655
Много благодаря за сърдечното посрещане, момичета!
Аз днес гледах 14/10 и се чудех през цялото време как не им хрумна да му цепнат един разрез във врата на Дийн и да източат сиянието на  Майкъл от там и да го дадат на Джак. Сега ще си играем на затвор...
Утре ще догледам и 11 епизод.

# 656
Въобще не ми беше хрумнала такава възможност! Явно и на сценаристите Joy . Браво, Вечерница Hug !

# 657
Може би не знаят къде да го резнат  Joy
Иначе добра идея.

# 658
Може би не знаят къде да го резнат  Joy
Иначе добра идея.

Ба, не знаят! Цял портал поддържаха с Луцифер, че няма да знаят де да го клъцнат.
Апропо Луцифер, имам чувството, че проследяват нишката на Ник, защото май ще го върнат от празнотата и ще гледаме пак бой на архангели.
Ама ако сега го преборят Майкъл и увисва сезона...

# 659
Нищо чудно и така да стане, на мен също ми се чини подобна версия относто Луци.

Общи условия

Активация на акаунт