SUPERNATURAL: Кайсиите отвръщат на удара

• 38 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Излезе ми информация, че следващият сезон ще е само 20 епизода. Чудя се това значи ли нещо?

# 91
Леле, сега като проверих IMDB пише само 10 епизода... Дано не значи, каквото си мислим, а са решили да правят като съвременните сериали по 10 епизода.

# 92
Предполагам, че скоро ще има още информация. Източникът ми е https://www.spoilertv.com/2018/05/the-spoilertv-201819-known-episode.html :
"We've learnt the episode numbers for a numbers of shows for next season that we thought we'd compile and present to you all. These are from the Warner Bros press site.
Note: Obviously these are not FIXED in stone, and some appear to be wrong or confusing but these are the dates that WB currently have.
We will keep these updated with any changes/additions."
Странно е...

# 93
Краят, знаех си....

# 94
Нищо не се знае, нищо.
Не ща последен сезон  Sad  Искам още поне пет сезона.
Пък и имаме още неизползвани плодови заглавия  Laughing

# 95
Заглавия има, но сюжетните линии издишаха отвсякъде, щом до Чък стигнаха...
Това с алтернативната вселена беше тъпо, хубавото е, че се появи Михаил и Дийн пак яхна вълната, на това се надявам, да "износи" следващия сезон на гърба си, иначе.....Hands Minus1

# 96
Има ли желание има и начин. Винаги може да стане по-зле, не се съмнявам в Сам и Дийн, че пак могат да оплескат нещата и да докарат света до апокалипсис. Grinning А и ако решат да върнат Чък и Луцифер ще стане пак интересно. Пък и говорихме за Ада по-рано. Може да се появи някоя нова звезда, която да докара проблем в Ада. И с Рая работата може да иде на зле. Абе има много неща, които са хляб за още един сезон. Но зависи от продуцента, ако се е уморил вече ще останем без Supernatural Sad

# 97
За тези, които го обичаме мокър Stuck Out Tongue Winking Eye :

# 98
CryCryCry

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 22:55 от mara70

# 99
Хора, четох днес че 14 сезон ще е от само  20 епизода вярно ли е? Трябва ли да си подготвям къпричките за края на сериала, защото не съм готова още да му кажа " Сбогом", знам че трябва да свърши някога и съм на мнението, че трябва да ни дадат страхотен завършен финал, а не сезон с отворен край и след това да ни кажат "Съжеляваме, но това е краят." но това не значи, че ми харесва. Този сериал беше до мен през по - голямата част от живота ми,цели 8 години,той беше със мен през училище,техникум и сега и университет.Научих толкова много от Сам и Дийн, Кастиел и Краули, Боби и Руфъс, Елън и Джо и всички останали, както и от самите актьори Пораснах и помъдрях с тях.

# 100
Така се говори уж. 20 епизода и мирише на последен сезон. Но нищо не се знае до последно. Няма да спра да се надявам.  Praynig

# 101
Опитвам се да възприема новината от положителната страна: сезон от 20 епизода означава три пълнежни по-малко Smile .

# 102
Може и това да е причината за намалените епизоди  Laughing

# 103
Дженсън и Джей Джей:

# 104
  • Buffyworld
За мен няма голямо значение колко епизода ще са. Аз се радвам, че изобщо ще има още един сезон. За 11 сезон си мислех, че е краят. Но много съм доволна , че ще има още. Ако ще и пет епизода да са. Честно да си кажем, отдавна трябваше да свърши, така че, каквото и да измислят , аз съм ЗА, само и само да продължи  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт