Кралски работи и клюки - 12

• 52 849
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Колкото и да харесвам Кейт , беше много грозно от нейна страна да подтисне ироничната си усмивка по време на речта на чернокожия свещеник...много неприятно се получи , един вид подигравателно.

# 151
  • Sydney
benitabeni, аз лично не съм се нахвърляла на Мегън, все ми е тая за нея честно казано Simple Smile Нито ми е в къщата, нито съм женена за нея. Хари ми е симпатичен, при това много и изпитвам едно чисто майчинско чувство. От там идва и желанието ми той да е щастлив и обичан. А тази жена не ми създава това усещане. Толкова по въпроса. Това е лично мое мнение и не ангажирам никой с него, така че няма нужда да ми се подскача.
От останалите кралски домове жените изглеждат наистина влюбени в мъжете си, а тук не личи такова нещо. Но ще видим, има време Simple Smile

Да, те за това щото мн влюбени изглеждат и после става мазилка кой кого и как... Ени уей, не беше питането конкретно към теб, а при принцип... не само тук я нападат...

# 152
И аз не мога да видя тези чувства в погледа и усмивката, ама какво ли разбирам аз? Харесвам Меган и мисля, че няма да й е лесно с Хари, но времето ще покаже.
В списъка Кралицата е № 13. Явно фатализма не е присъщ на коронованите.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 17:44 от anra

# 153
Колкото и да харесвам Кейт , беше много грозно от нейна страна да подтисне ироничната си усмивка по време на речта на чернокожия свещеник...много неприятно се получи , един вид подигравателно.

Да беше само Кейт. Уилям щеше да избухне в смях всеки един момент.

# 154
Е, сега. Това е форум и всеки изразява мнение и има право да е различно. Или да вижда/ не вижда различни неща.
Моето мнение се припокрива с това на Geia . Едно : едно.
Абсолютно същото виждам и усещам, и аз.

И се надявам да щастливи, защото е видимо, че в тази връзка Хари е по- влюбеният. А  казват, че един брак ще го пребъде, когато мъжът обича повече.
Дано! От сърце им го желая.

# 155
  • София

Ами на скицата съвсем по друг начин изглежда...уви!

Aко, ако, ако...
Вие смятате, че ако Даяна беше жива, щеше още да е с Доди, така ли? Rolling Eyes
Не Thinking

# 156

Ами на скицата съвсем по друг начин изглежда...уви!

На скицата роклята изглежда доста по-прибрана по тялото. Включително и на ръкавите. Ако бяха я направили точно по скицата щеше да бъде перфектна

# 157
Четох някъде , но не помня къде , че на 19 май е екзекутирана Ан Болейн ,а кралските сватби трябва да са през седмицата - тоест тази дата не е била избрана случайно..Много интересно.

# 158
На тази снимка изражението и казва всичко " постигнах го, най-сетне успях" .
Пълно самодоволство и гордост от себе си.
https://www.instagram.com/p/Bi9i3ghBH5J/
Въобще не виждам това, което ти в усмивката й
И аз не виждам самодоволство. Просто една щастлива жена. Има една тенденция за демонизиране на Меган, която ми е непонятна. Имам чувството, че хората с нетърпение очакват да се провали, да покаже друго лице. А просто трябва да й се даде шанс. И като се заобсъжда разбитото й семейство, сякаш тя е единствена. Кралското семейство нали е цветя и рози, три от децата на кралицата се разведоха със скандали. А покрай покойната й сестра Маргарет колко скандали имаше. Ама не, те са чудни, с мед да ги намажеш.

Забелязвате ли колко грозно остарява принцеса Ан? И като млада не беше хубава, но сега е много зле. Прилича на Дракула от филма на Копола.

# 159
Тази сватба изисква почти военна стратегия! Всеки детайл и символика са преценени. Какъв ли екип е ангажиран с всичко това?!

# 160
  • София
Той и воалът изглежда по друг начин, тази му красота разгънат не се видя изобщо....трябваше две по-възрастни дами, не сладурковците който го носиха, да го разпрострат на пода поне докато седне, за да се види.

Моето обяснение е, че е отслабнала в дните преди сватбата, но защо екипът не се е постарал да преправи роклята не ми го побира ума.

# 161
Той и воалът изглежда по друг начин, тази му красота разгънат не се видя изобщо....трябваше две по-възрастни дами, не сладурковците който го носиха, да го разпрострат на пода поне докато седне, за да се види.

Моето обяснение е, че е отслабнала в дните преди сватбата, но защо екипът не се е постарал да преправи роклята не ми го побира ума.
Това си мислех и аз - че просто от напрежението е смъкнала от теглото си. Аз съм така - за няколко часа мога да се смъкна от нерви, а като мине напрежението се раздувам до първоначалния си размер / бях шашнала една шивачка с голяма разлика в талията на едно вталено сако, което така и нямаше време да се оправи и ми хлопаше на събитието, за което беше предназначено /. Ако е като при мен, екипа на модната къща едва ли има време да коригира роклята. А може и да са направили корекции, докъдето кройката позволява.
На сватбата на Уилям и Кейт ми останаха очите в Пипа и нейната семпла рокля. Тя ми хареса много повече от Кейт тогава, признавам си!

# 162
  • Sofia
Фризьорът на Меган обяснява, че прическата е направена за 45 минути.
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5750249/Meghans-hairdr … es-messy-bun.html
Коментарите са уникални 😂

# 163
  • София
На сватбата на Уилям и Кейт ми останаха очите в Пипа и нейната семпла рокля. Тя ми хареса много повече от Кейт тогава, признавам си!
И на мен...и до ден днешен много ми харесва, и цветята в косата ѝ...много красиво!

# 164
В ателието, от което си взех сватбената рокля ми записаха специално час за последна проба в деня преди сватбата. И добре, че го направиха - за последните три дни бях свалила 3 кг. и роклята ми стоеше точно, като на Меган. Направиха ми последните корекции в предния ден и на сватбата ми стоеше излята по мен. Затова се учудвам, че такова голямо име, като Живанши не са го предвидили това. Друг е въпроса, че може графика на Меган да е бил препълнен с ангажименти и да не имала време да отиде за последни корекции

Общи условия

Активация на акаунт