Кралски работи и клюки - 12

• 52 849
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
Той и воалът изглежда по друг начин, тази му красота разгънат не се видя изобщо....трябваше две по-възрастни дами, не сладурковците който го носиха, да го разпрострат на пода поне докато седне, за да се види.

Да, това и аз приемам за мини гаф от страна на екипа, подготвил детайлите по сватбата.
При Кейт, Пипа нагласи воала и всичко беше точно. Тук сладурковците просто го "захвърлиха" на пода.
Нищо, ще си знаят за следващата сватба. Grin

# 166
  • Бургас
Бреййййй, всички ли сте свалили преди сватбата? Аз си бях стабилна -не мръднах и грам за жалост Simple Smile
Пипа, колкото и да не я долюбвам на сватбата си я харесвам. Младоженеца е малко кофти, ама не са ме питали

# 167
Да, и нещо такова може да е станало. Всъщност не знаем какво точно е станало, но точно Живанши не смея да си помисля, че ще неглижират работата си. В крайна сметка света ще гледа под лупа творението им. Както се и случва, всъщност.

# 168
  • София
Aко, ако, ако...
Вие смятате, че ако Даяна беше жива, щеше още да е с Доди, така ли? Rolling Eyes
Не, Доди изобщо не ме вълнува или кой ще е до нея. Интересно ми е, дали щеше да е до кралското сем-во като майка на престолонаследника, която е разведена с баща му? Какво казва протоколът по този въпрос?

# 169
На тази снимка изражението и казва всичко " постигнах го, най-сетне успях" .
Пълно самодоволство и гордост от себе си.
https://www.instagram.com/p/Bi9i3ghBH5J/
Въобще не виждам това, което ти в усмивката й
Абсолютно! Виждам една обичана и обичаща  щастлива булка!

# 170
  • в сърцето на един мъж...
Ама чакай малко, аз лично не говоря за това кралско семейство. В крайна сметка те са също хора, случва се да се разлюбят или да се разведат. Но всичките изглеждат поне малко влюбени в началото. От другите кралски дворове, само в Монако изглеждаше по този начин, останалите бяха прелестни и много влюбени.
Аз не демонизирам семейството, даже я съжалявам, защото е съвсем сама. А на сватбата майка й се държа доста достойно, още повече, че нямаше никой от тяхна страна. Нямам и желание да се проваля, точно заради Хари.
За прочутия пастор - абсолютно всички бяха изненадани от словото му, не го харесаха и едва го изтраяха, докато майка й на Мегън и тя самата, кимаха и му се радваха. И няма нищо грозно в това. В крайна сметка не му беше мястото там, нямаше и работа точно това слово на този ден. О да, хубаво, че говори за пламъка на любовта, ама останалите глупости не трябваше да ги приказва. Камила и тя реагира, ама нейната шапка услужливо й покриваше лицето.
За роклята - оригинално е била замислена, ама много зле се е получило, не й стоеше добре. и трябваше в крайна сметка да са подготвени за такива неща.

# 171
Скрит текст:
Aко, ако, ако...
Вие смятате, че ако Даяна беше жива, щеше още да е с Доди, така ли? Rolling Eyes
Не, Доди изобщо не ме вълнува или кой ще е до нея. Интересно ми е, дали щеше да е до кралското сем-во като майка на престолонаследника, която е разведена с баща му? Какво казва протоколът по този въпрос?

Ако Даяна беше жива, със сигурност щеше да е на първия ред, непосредствено до децата си, независимо какво казва протоколът. Wink

# 172
  • София
Колкото и да харесвам Кейт , беше много грозно от нейна страна да подтисне ироничната си усмивка по време на речта на чернокожия свещеник...много неприятно се получи , един вид подигравателно.
На този огромен гаф гостите от страна на Хари и най-вече членовете на кралското сем-во реагираха много въздържано и умерено. Да сме благодарни, че не избухна смях в църквата. Ако се заслушаш в речта, направо ще им се възхитиш на самообладанието. Да не говорим, че и Хари едвам се сдържа.

# 173
Брей, нали вашите сватби са минали перфектно, що се ядосвате на една, кралска, чужда сватба!?
Дълги постове се вият тук, сякаш някой с нас е длъжен да се съобразява!

# 174
  • София
Брей, нали вашите сватби са минали перфектно, що се ядосвате на една, кралска, чужда сватба!?
Никой не е длъжен да се съобразява. Темата е "Кралски работи и клюки" и се обсъжда кралската сватба на годината. Не виждам какво толкова ви пречат мненията на потребителките? Всички пишат по темата и са в правото си да изказват мнения. Много ясно, че няма всички да са на едно мнение.

Това е форум все пак.

# 175
Четох някъде , но не помня къде , че на 19 май е екзекутирана Ан Болейн ,а кралските сватби трябва да са през седмицата - тоест тази дата не е била избрана случайно..Много интересно.

Аз го споменах по-назад,а вероятно е и писано. По тв също се коментираше това.
Не ми се вярва да има взаимовръзка, но знае ли се.
Защо да я нападаме Мегън.?Аз не мисля,че някой тук я напада. Просто си изразяваме мнението. Моето съвпада с това на Гея. Аз също много харесвах Челси. И почти бях сигурна,че ще се вземат. Не знам защо са се разделили. Но май е заради това,че тя не е издържала на натиска да е приятелката на принца. Нещо подобно съм чела. Тя беше хубава на сватбата. В кралско тъмно синьо.

# 176
Нали? Ама те ще попрочетат тук какво се пише, както нашите "звезди" сондират мнения от този форум, и за следващата кралска сватба ще са си взели бележка от всичко, което измъдрихме / и моя милост тоже /.

# 177
  • София
И покрай сватбата на Уилям и Кейт се изписаха n на брой теми. Едни припадаха от възторг, други търсиха кусури, трети бяха умерени в изказванията си и т.н. Като ги гледам Уилям и Кейт не са се трогнали. Живеят си щастливо, народиха си деца и всичко им е ок. На мен пък ми е интересно да чета различни мнения и различен "прочит" на снимките, погледите, действията, дрехите и т.н.

# 178
И на мен ми е интересно. Получава се хубава дискусия. Нали затова са темите.😊

# 179
Дори и в изразяването на мнение, в което всички сме царици тук, на някои тук им личи простотията! Как може, жени, майки да си позволят да анализират влюбени ли са двамата млади или не, какво показва погледът на булката, колко била зле сватбената рокля и тем подобни глупости! Спестете ги тези словоизлияния или си ги запазете за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт