Кралски работи и клюки - 12

• 52 830
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Не знам защо през 3 страници някой трябва да критикува писанията в темата. Тази тема е за това. И в процеса на писане освен, че виждаме чужди мнения и гледни точки, научаваме и много нови неща, които малко или много обогатяват общата ни култура на тази тема. Не виждам нищо лошо в това

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 17:25 от Lady Cassiopeia Duval

# 181
  • София
Дори и в изразяването на мнение, в което всички сме царици тук, на някои тук им личи простотията! Как може, жени, майки да си позволят да анализират влюбени ли са двамата млади или не, какво показва погледът на булката, колко била зле сватбената рокля и тем подобни глупости! Спестете ги тези словоизлияния или си ги запазете за себе си!
А, какво да говорят? Нали затова е тази тема? Да ахкат и охкат само, така добре ли ще е?

Като те дразни темата, има лесно. Удрях хикса горе и се цепиш от простаците, оставаш при висшата класа.

Не можеш да зададеш тон на тема в цял форум по твой модел. На някои пък твоите писаници могат да не се харесат и да се окачествят като прости. Какво правим тогава?

Принципно избягвам подобни сблъсъци, но в крайна сметка размахването на пръст не показва кой знае колко положителни качества.

Извинявам се на останалите в темата.

Да се върнем към темата: някой може ли да ми каже нещо повече за облеклото на Хари и Уилям?

# 182
Какво като не е влюбена /ако не е, не съм я я питала/? Искала да стане принцеса-станала! Да не би да пусне кокала? Ще роди детете сега и ще си живеят добре.

# 183
  • София
Какво като не е влюбена /ако не е, не съм я я питала/? Искала да стане принцеса-станала! Да не би да пусне кокала? Ще роди детете сега и ще си живеят добре.
Ние даже не можем да кажем, дали е влюбена или не. Просто се правят предположения. Даяна като беше влюбена в Чарлз какво? Това е добро начало, но не е гаранция.

# 184
Пак ще кажа и спирам вече да коментирам - само си чешем езиците, докато можем и е позволено.
Здравословно е да знаеш, че личното ти мнение не е меродавно. Отбелязвам, че последното не е насочено към никой специално. Да не подскочи пак някоя разярена мама.
Персонално - ако бях на мястото на Меган сигурно щях да съм пожелала n-брой мента, глог и валериана, че не знам на кой свят щях да съм, предвид всички втренчени погледи в мен. А в дните след сватбата, щях да се покрия в най - затънтения замък, без светлина, без интернет, без телевизия, вестници и т.н., докато не ме измъкнат от там зорлем за някоя благотворителна инициатива, шопинг или просто за чай с баба Бети. Но това само в краен случай! Иначе не мърдам от там!

# 185
  • в сърцето на един мъж...
За униформите на Уилям и Хари - и двамата са с различни на сватбите си, някъде бяха казали, че това са полковете, в които са служили и двамата и това са им парадните униформи. Обаче не помня обяснението. На Хари трябва да е шотландска, защото той е шотландски херцог.

# 186
А, тя е холивудска звезда дреме и от публичност. Валериан и мента не и трябват, щом има голи снимки преди. Не подценявайте жената тя е на прилична възраст и определено знае какво точно прави. Светица девственица не е.
А защо да не обича Хари? Хубав, млад, принц, безумно богат, супер луд, доста забавен и отварящ вратата на най-желаните неща- принцеса, охолен живот, замъци, прислуга и всичко. Какво да не му обичаш на хубав млад принц?

# 187
  • София
За униформите на Уилям и Хари - и двамата са с различни на сватбите си, някъде бяха казали, че това са полковете, в които са служили и двамата и това са им парадните униформи. Обаче не помня обяснението. На Хари трябва да е шотландска, защото той е шотландски херцог.
Това ме интересуваше точно, какво символизират. Peace Защото на Хари беше тъмна, а на Уилям преди години червена.

На сватбата на Уилям двамата братя бяха облечени различно, а вчера май бяха с еднакви униформи, ако не се лъжа? И в това сигурно има символика.

# 188
Стара истина е, че на вкус и цвят няма приятели - едни харесват Кейт, други Мегън, трети Даяна или някоя друга. По-важно е да си я харесва мъжът й.
Но си мисля, че влизайки в кралски дом, може би този с най-големи традиции и престиж в Европа, Мегън можеше да заложи на повече стил и класа, а не да се опитва твърде нескопосано да прокламира равенство между расите и т.н. Нито му беше времето, нито мястото. Странно е, че тя е актриса и би трябвало да знае как да въздейства върху околните. Ето една нейна предшественичка за пример:

Скрит текст:

# 189
Грейс Кели е икона, но е факт, че е била много нещастна в брака си. Просто я е смачкал Рение.

# 190
Спомням си, че при втората рокля на Кейт се коментираше и прилика с тоалет на Даяна:

# 191
  • София
Пролетната Фея, това е и моето мнение. Няма лошо, че е американка, афроамериканка, актриса, разведена и т.н. Хари я е харесал. Тя трябваше да влезе с повече финес и престиж в кралското сем-во, пък после нека прокарва някакви нейни виждания.

Толкова да ми е симпатичен Хари, че му желая само щастие.

# 192
Грейс Кели е станала съпруга на Краля.
Меган става съпруга на Херцог.
Няма място за сравнение.

# 193
Колко е разликата в годините на Меган и Хари? Коментирано е, но в момента забравих.

# 194
Спомням си, че при втората рокля на Кейт се коментираше и прилика с тоалет на Даяна:

Съвсем различни са двата модела. Освен деколтето и цвета не виждам никаква прилика между двете рокли

Общи условия

Активация на акаунт