Кралски работи и клюки - 12

• 52 713
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Това, което Чарлз е казал, че отказва да е единствения престолонаследник, който няма любовница е било, за да оправдае дългогодишната си афера с Камила. Отделно това наистина е факт - върнете историята назад и вижте дали има наистина крал, който се е оженил и умрял само с една жена. Ами няма такъв /то при обикновените хора почти няма, та какво ли остава за кралете, които дори не е било нужно да си дават много зор, за да си търсят любовници - те сами са им се предлагали, заради престижа/. И, ако Даяна беше достатъчно умна и подготвена за бъдеща кралска снаха, щеше да си стои, да си мълчи, да приеме изневерите на мъжа си и да си гледа живота в кралския двор /както са правили всички нейни предшественички/. Но тя е била малка, неопитна и най-вече недостатъчно обучена. Както самата тя казва в едно от интервютата е "Хвърлиха ме на дълбокото и ме оставиха сама да се справям"
Отделно тя е искала да развали годежа и да се откаже от сватбата няколко дни преди нея, но са й казали, че вече няма на къде да мърда, защото всичко е готово и страшно много пари са били похарчени вече

Скоро чух /не помня вече къде/, че преди няколко години е бил правен ДНК тест на Хари. Явно наистина са се притеснявали, че може да не е от Чарлз

# 466
Жените от аристокрацията нямат образование.За тях се очаква ,че ще се омъжат пак в аристократично семейство.Най-много да посещават курс в швейцарско училище за лейдита .Там учат поклони,организиране на балове,танци и др, подобни.Даяна е напуснала училище след 16 години.Работила е ,но не защото това е някава ценност ,може би в този период е чакала вече предложението.Което ,между другото, й е издействано от баба й ,лейди Фърмой,придворна на Кралицата.
На Чарлс не са разрешили да се ожени за Камила,защото тя не е била девствена.Поначало,идеята е да се женят за кралски особи/благородници/,а не за прости аристократи.А аристократите са едри земевладелци.

# 467
От слухаве и доказани афери със снимков материал и изповеди на хора, има разлика от тук до небето. Едното минава е заминава, другото си остава в историята.  Къде има доказателства за любовни афери на Чарлз с друга, освен Камила?  
То и за Елизабет имаше слухови, че отдавна е умряла и това е нейна двойничка.

# 468
  • София
Един такъв едър земевладелец и милиардер е кръстник на малкия Джордж. Това е младият Хю, наследникът. Покойният му баща пък е кръстник и ментор на Уилям по молба на Чарлз. Хю трябва да е бил на сватбата, май вече е и женен.
Само не ми е ясно щом е херцог, благородник ли е или просто богаташ Simple Smile
https://www.webcafe.bg/webcafe/svyat/id_421362720_Zapoznayte_se_ … hovek__na_Ostrova
https://blog.rual-travel.com/2016/09/15/%D1%85%D0%B5%D1%80%D1%86 … 0%B3%D0%B5%D0%BD/

# 469
Не са били поканени Обама, дори Тереза Мей не беше, имаше списък на политици, които няма да бъдат поканени и те бяха сред тях.
Харесвах много Даяна, не мисля, че е топила семейството, а относно мъжете в живота и, и тя има право да бъде обичана и да обича, който си иска, развела се е, свободна е, при този брак и най-малкото внимание и подкрепа от мъж я е завладявало.
Това са лични неща, ние не зваем м действителност как стоят нещата, само знам, че много хора я предадоха - иконома и, секретаря и, и тн.
В тази игра, няма лични неща. Щом е била в кралското семейство, без значение, че се е развела - няма лични неща. До живот следва да се съобразява

# 470

Скоро чух /не помня вече къде/, че преди няколко години е бил правен ДНК тест на Хари. Явно наистина са се притеснявали, че може да не е от Чарлз
Точно тогава един от приятелите на Даяна хвърли тази бомба даже книга издаде и медиите веднага я подеха.То не бяха снимки на гаджето,коняр, и сина един до друг,за да се видят приликите,то снимка на Чарлз и то такава,че да акцентира върху разликите с детето.После се замълча.
За съжаление,семейство само с любов и без осъзнати ангажименти,бързо се разпада.Противоположностите се привличат,но еднаквите остават заедно.Неуравновесената,тъжна и незнаеща какво иска Даяна е нямало как да задържи  Чарлз,въпреки красотата,младостта си и децата си.Жалко,че ги напусна толкова рано.

# 471
Не, не, щеше ми се КАмила да беше девствена и непорочна, та да си я вземеше на по- млади години Чарлз, дали щеше да се впише идеално в кралското семейство!?
Изобщо нямаше да я харесва Света, така както Даяна с кравешкия поглед, както я определи някой тук!

# 472
Не са били поканени Обама, дори Тереза Мей не беше, имаше списък на политици, които няма да бъдат поканени и те бяха сред тях.
Харесвах много Даяна, не мисля, че е топила семейството, а относно мъжете в живота и, и тя има право да бъде обичана и да обича, който си иска, развела се е, свободна е, при този брак и най-малкото внимание и подкрепа от мъж я е завладявало.
Това са лични неща, ние не зваем м действителност как стоят нещата, само знам, че много хора я предадоха - иконома и, секретаря и, и тн.
В тази игра, няма лични неща. Щом е била в кралското семейство, без значение, че се е развела - няма лични неща. До живот следва да се съобразява

+1000 . И най-вече заради децата си, които са наследниците на кралската фамилия.

# 473
https://www.macleans.ca/society/life/dianas-damage/

Много хубава статия. Лично за мен подрежда много от нещата, за които съм се чудила през годините.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 11:58 от Анонимен

# 474
Сватбата не "политическа" или "монархическа", т.к. Хари вече е 6ти поред за унаследяване на трона. Протоколните покани на политици и представители на монархически родове важат за сватбите до 5тия поред /включително/.

Чарлз е имал доста афери, включително с по-голямата сестра на Даяна - Сара... 

Всъщност, първо започва да ухажва Сара и тя ги запознава. Между другото- тя ли държеше реч в църквата?

# 475
Всъщност, първо започва да ухажва Сара...
Maй и тя е отрязана, защото не е била девствена...
Арабите пасти да ядат! Grin

# 476
Ехх, това съдбата е голяма работа! Снимка за спомен и след години хоп право в сърцето на принца...

https://www.instagram.com/p/BjDVfJAneEV/?taken-by=enews

# 477
https://www.macleans.ca/society/life/dianas-damage/

Много хубава статия. Лично за мен подрежда много от нещата, за които съм се чудила през годините.

Да, сега я прочетох. Наистина е много хубава. Пише, че Даяна изобщо не е пощадила децата си след развода. Уилям е бил на 15 г. , когато умира Даяна.  Много тежко е приемал излианията и подробностите от проблемите им в брака на майка му по интервюта и т.н. Нормално за дете на неговата възраст.
"
Цитат от статията "Чарлс направи всичко възможно, за да пази неприкосновеността на момчетата и да говори уважително на майка им. "

# 478
В тази история всеки си е прав за него си
Чарлз е бил влюбен в Камила и е бил прав да се бори за любовта си
Даяна е била омъжена за него и очевидно лудо влюбена - права е била да се бори за съпруга и семейството си
Баба Бети е кралица на Англия и е била права да държи на ценностите, протокола и спазването им, защото монархията е това, което е именно заради тези неща. Иначе ще са си просто някакви си богати хорица.

Между другото да питам - останалите деца на баба Бети също ли са толкова активни в публичните прояви и ангажименти, както Чарлз или не? Защото аз за тях нищо не съм чела или чула - освен някоя и друга сватба и раждане на дете. Прави ми впечатление, че при Уилям и Хари нещата не са така - и двамата са доста активни в мероприятията, и за двамата се пише доста и до сега Хари, въпреки че не е престолонаследник, нито за миг не е минал на заден план

# 479
Сара е отрязана ,защото се раздрънква пред пресата ,че едва ли не работата е опечена,което не се е харесало на Двора.
В нета изобилстват историите на Чарлс с други мацки.Все пак,че се оженил на 31 ,нали не смятате ,че принцът,дето всяка е падала в скута му, е близал сладолед в това време. Всичко се знаеше ,а и той защо да се крие ,да не е престъпник.
И още,пресата беше брутална с клюките по техен адрес.Най-голямата срамотия беше Чарлс като се обяснява на Камила ,че иска да бъде дамски тампон на онова място.
Даяна  манипулираше пресата за да изглежда точно по определен начин.Не бих казала,че е е била изрядна като нейно височество и майка на бъдещия крал.Не знам децата от кого по-повече горчиви хапки преглътнаха-от майка си или баща си.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 12:37 от liola

Общи условия

Активация на акаунт