Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 610
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  bouquetАЗ СЕ МАЖА С "ЧИКО"-КОРЕМА ,А КРАКАТА И ГЪРДИТЕ С МУСТЕЛА.ИСКАМ ДА СЕ ПЕКА НА МОРЕТО НА СЛЪНЧИЦЕ..А, МАМИ ПРАВИТЕ ЛИ МАСАЖИ. АЗ МНОГО ИСКАМ НО НЕ ЗНАМ КЪДЕ..  bouquet

# 211
Аз си бях взела крема на Мустела против стрии специално за бременни . Обаче направих толкова силна алергична реакция към него (макар че е хипоалергенен, тестван и т.н.), че трябваше да пия лекарства 1 седмица докато се оправя.
Предната бременност се мазах с крема на Дева против стрии, много съм доволна. Сега пак него ще си взема.
За солариума вече са казали - абсолютно е забранен при бременност.
Масажите трябва да са специално за бременни и да се правят от квалифицирани кинезитерапевти. Класическия масаж не се препоръчва в нашето състояние.

# 212
Вени, честит ти мъж!!! И аз много се радвах, че първородния е от силния пол, но всъщност каквото и да ни кажат-все му се радваме- да са ни живи и здрави!!! ей сега ще ти сложа щъркелче- за сега момчетата водят в нашия отбор с 3 на едната моя девойка Simple Smile на мен доктора ми каза в края на 16 г.с. и миналия път по това време беше и правилно беше познал- така, че това за 21 седмица най-рано според мен вече не важи - надявам се, че ме разбрахте, че нещо се оплетох

# 213
Фъстъчка, днес цял ден чета в една тема и специално за Лазарова не пишат никак добри отзиви. Честно казано, наплаших се от всички. Вече ме е страх да се доверя, на който и да било.  Sick
Най ме е яд, че Бургас е голям град, а ни оставят като кучета, без апаратура и качествени специалисти. Май всички са се превърнали в търговци и шарлатани!  Close

# 214
Добро утро! Вчера се запознахме с Вени и Точка, преди техния преглед при доц. Балев.
Вени, честито ти мъж!
Ние в събота открихме плажа, но на солариум не бих рискувала. Даже изкъпах бебето 2-3 пъти във водата, много добре ни се отрази. Относно стриите - мажа се преди обичайния лосион с бебешко масло.

# 215
Вени, честит мъж и от мен! И аз вече чакам с нетърпение да ми кажат пола. Хайде дано помогна на Цветина да увеличим мацките в ноемврийския отбор Laughing

# 216
  Искам да попитам мамите от Варна/виждам,че Мина е от там Wink/-добри ли са докторите в клиника "Майчин дом"? Майка ми я оперираха там,и беше много доволна от отношението и грижите,които полагаха за нея; но нямам представа за прегледите на бременните Confused-добра ли е апаратурата и т.н.

# 217
Добро утро и от мен. Бързам да споделя, че вчера май за пръв път усетих бебето! Направо щях да припадна от умиление и щастие... Както си лежах на дивана и усетих сякаш в мене бие сърце, но не моето. След това започна едно движение, много лекичко и нежно, но постоянно. Усещам го даже и в момента. Много ми е хубаво  Blush Много ми е хубаво, че ви има и мога да споделя с вас трепетите си (и знам, че ще ме разберете!!!)
Извонявам се, ако се повтарям, но някой може ли да даде телефон на доц. Томова, да пробвам да запиша час за фетална морфология. Благодаря предварително!

# 218
  • Ботевград
Супер, аз също го усетих, усещането е неземно, особено ако си с първо бебе  Peace
Телефона на доц. Томова е 0887/ 60 68 30
Успех! Hug

# 219
  • София
Фъстъчка, днес цял ден чета в една тема и специално за Лазарова не пишат никак добри отзиви. Честно казано, наплаших се от всички. Вече ме е страх да се доверя, на който и да било.  Sick
Най ме е яд, че Бургас е голям град, а ни оставят като кучета, без апаратура и качествени специалисти. Май всички са се превърнали в търговци и шарлатани!  Close

Да ти кажа честно и мен ме предупредиха че Лазарова била доста строга, но пък ми казаха че била специалист, особено при проблемни бременности, а моята беше такава. Но иначе с мен беше много мила, може би защото една нейна позната ме беше завела, знам ли...
Но иначе си права, не само в Бургас, май на повечето места вече се гледа на нас като касички, а не като на хора... и то не само за бременните, за съжаление цялата ни здравна ситема има вина за това.

Оф, а на мен не ми казаха още пола, бебо беше с гръб, и уж се въртиа, въртиа, пък пак не показа нищо... ще си чакам до следващия преглед.

Докато си бях в Бургас отидох 2 пъти на плаж, а после трима лекари ми казаха че не било добре изобщо да се излагам на слънце. Но пък морската вода била добра... и ми стана странно, то ако е студено кво ще правя в морето?

За всеки случай за плажаджийките дето ще са на слънце, вземете си крем с много силен фактор, защото после стават страшни петна.

# 220
Здравейте Мами,
Цвети, слагай синия щъркел. Доц. Балев каза "днес досега само мъжки бебета". И така - я края на 15 г.с. може да се види пола на бебето.  ...
Роси74, за тежеста в корема - Но-Шпа е добре, но най-добре е да се консултираш с лекаря си ...
Честито ти момченце!!!

Д-рката каза, че ако нямам болки, не е много често това усещане и нямам кървене - е в реда на нещата Simple Smile.

# 221
Момичета, здравейте и аз имам с какво да се похваля..Ходих до мойта месторабота, всички колеги и колежки ми се зарадваха и ме подкрепиха. Казаха че им липсвам и т.н. Чувствам  се добре.Аз не съм ви казвала, но моя бебо е момче - 90%. А както съм с 2 момичета е супер.Освен това ноември ще бъде май с нашите шошенца и шошинки.Напускам за малко........  bouquet

# 222
   Ама хора, не искам да съм рязка, но Grig е права! Дайте за някои неща да си пишем на лични! Изписваме си темите за нула време! За да не стана по-..., ще спра до тук! Confused

Хайде сега честито на Вени за малкия мъж Heart Eyes! Честито и на тези, които за първи път усещат бебоците  Peace!
   Да ви се похваля: вчера ме теглиха на електронна везна в ЖК. Оказа се че съм 50,7 кг. Акушерката сложи 0,7 гр. за дрехите и заключи, че съм 50 кг.! Това означава, че съм качила около 3 кг, а не както си мислех! С мъжо се смяхме, че като ги сложим за  bombs , то за друго не остава  Mr. Green!
   Относно по-рано разискваните микробиология и цитонамазка - микробиология на мен ми правят всеки месец от констатирането на бременността насам, защото имам течение, което доста спича докторите! Цитонамазка ми прави д-р Илиев сега, а не от ЖК! Слава Богу резултатите ми са ОК. Ако не са ви правили такива изследвания - искайте си ги!!!
  За токсоплазмозата питах моята докторка от ЖК и тя ми каза, че касата го поема, само ако си имала предишен спонтанен аборт!!!
   Хайде със здраве  Hug

# 223
Привет,мами!
Вчера бях на фетална във Варна - прегледа мина бързо,всичко си му е наред на моя бебешок.И този доктор каза мъж,така че....мъж ще е  newsm10
Преди прегледа се запознахме с Вени и Мина -Мина е писала по-нагоре.Големи сладурани са!Жалко ,че с Роня не успяхме да се видим,но следващият път със сигурност.
Аз все още не усещам бебока или по-точно не знам ,не съм сигурна дали той мърда или вътрешностите ми се наместват:)
Добре дошли на новите мами  bouquet
benighted, 50 кг са си супер тегло-искрено ти завиждам!Аз толкова бях като забременях...Ади стига съм бърборила,че тези кила са ми болна тема smile3512

# 224
Маминки, коя очаква третото си дете или коя си мечтае за повече от едно

здравей и от мен - dil- аз съм една от т.н. смели мамчета - очаквам с нетърпение третата си рожба. в 14г.с. се видя и полът на бебока - мъж. Ние се старахме за мома... но колко са майките с трима сина??? да са ни живи и здрави дечицата - това е най-важното    bouquet
до скоро - аз все пак съм на работа   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт