Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 435
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, дружина!Как сте се разписали този уикенд, че не мога да ви прочета WinkОтносно цитонамазката, на мен ми я правиха в 12 седмица, а може би и още веднъж ще ми се случи.  А знаете ли след коя седмица вече може да се види пола на бебето, че вече не ми остана никакво търпение.

# 196
Маминки, коя очаква третото си дете или коя си мечтае за повече от едно

Аз също съм от мечтаещите, а татито ни е още по-навит и от мен. Дано да стане!

# 197
  • софия
Дани - 9.11. първо бебе, а може и да са две Hug

# 198
Дани - 9.11. първо бебе, а може и да са две Hug
Добре дошла!   bouquet
Много сме, силни сме! (за датата, не за броя на бебетата).

Мами, от днес сутринта се чувствам особено натежала - корема ми вече е видим и с невъоръжено око - реших вече да кажа в работата за добрата вест. Друго, което малко ме притеснява - в долната част на корема усещам тежест, може би оттам и чувството за натежаване - тежест или стягане. По съвет на моя приятелка пийнах Но-шпа, пък да видим. Има ли друг с такъв проблем?

# 199
А неееееее, това повече не може да продължава!  Close Сега се връщам от "прегледа", но съм толкова разочарована и още от утре започвам да си търся частно доки. Как може дори на видеозона да не ме погледне.  ooooh! Измери ми корема, написа направление за установяване на кръвна група и айде бягай си удома!  Close Ако не бях споменала за някакви витамини, нямаше да каже нищо по въпроса. На всичкото отгоре дори не ми написа рецепта, а ми каза да съм пиела Центрум!  #2gunfire

Добре дошли на новите мами!   bouquet

# 200
А неееееее, това повече не може да продължава!  Close Сега се връщам от "прегледа", но съм толкова разочарована и още от утре започвам да си търся частно доки.
Наистина е трудно да попаднеш на добър гинеколог, който да ти води ЖК към ЗК... Успех с частния!

# 201
  • София
Първо, да приветствам с ДОБРЕ ДОШЛИ Мишленцето и новите мами !
Имам едно предложение, което много се надявам да не сметнете за грубо и ако ви харесва-да подкрепите, с оглед на това че вече сме много мами :
Нека ползвамв рационално личните съобщения  ! Имам предвид , когато имаме да споделим някаква информация като уговорка за среща, телефони на лекари или каквото и да било друго, касаещо 2 или 3 мами да го правим в лични . Предложението ми е с оглед на това че сме много , пълним бързо темите и ако 2 дни някоя от нас не е влизала във форума и иска да изчете пропуснатато -отнема много време. Та, призива ми е да спестим поне по 1 страница четене на инфо , което касае малко хора.
Примерно: ако искаш да кажеш на някого само "благодаря", можеш да го направиш в лични, а не да пускаш цял пост който да четат всички....
Надявам се да ме подкрепите и.....да не засегна никого! newsm51

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 16:41 от grig

# 202
 Аз те подкрепям напълно Peace-имам И-нет само на работа,и след почивните дни едва смогвам да прочета написаното Wink

# 203
Мамиии, защо не ме допишете в списъка с ноемврийските мами!
Аз не можах да разбера от къде да го направя! ано не е било елементарно да ми се скарате Rolling Eyes!
Преглеждайки форума мернах няколко мамета с термин 11,11,2006 едва ли всички ще родим на тази дата ама все пак най-добре ще обменяме усещания!
Успех на всички мами и леко раждане!  bouquet

# 204
На всичкото отгоре дори не ми написа рецепта, а ми каза да съм пиела Центрум!  #2gunfire

AngelEyes бих те посаветвала да се консултираш и с друг лекар относно витамините. Аз още в началото питах моята лекарка за Центрум и тя ми каза че не се препоръчват за бременни защото са много силни.  Peace

Добре дошли на новите мами!   bouquet

# 205
Да, за витамините, и моята така ми каза за Центрума - не е добър и матерната не е вече за предпочитане и тя е силна и може да те става лошо!
Аз пих едни под формата на сиропче на HIPP и съм много доволна!
Успех!  bouquet

# 206
Здравейте Мами,
Цвети, слагай синия щъркел. Доц. Балев каза "днес досега само мъжки бебета". И така - я края на 15 г.с. може да се види пола на бебето.  Ура, Ура, Ура... и на госпожица много щях да се радвам.. ама айде да е на батко момичето.
AngelEyes, за Центрум не ти трябва рецепта, затова не ти е дал доки.
Роси74, за тежеста в корема - Но-Шпа е добре, но най-добре е да се консултираш с лекаря си ...

# 207
  newsm78МАМИ ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ НЯКАКВИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ПРОТИВ СТРИИ\ ХОДИЛИ ЛИ СТЕ НА СОЛАРИУМ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА\ИЗДЪРЖАТЕ ЛИ ДО КЪСНО ВЕЧЕР БЕЗПРОБЛЕМННО newsm78\НАМИРАТЕ ЛИ СИ ХУБАВИ ДРЕШКИ ПО МАГАЗИНИТЕ #Crazy

# 208
1.Мажа се с олио от бадеми на Джонсон и крем за тяло на Гарние
2.Солариума е забранен по време на бременност,така 4е тази година те си ходя бяла,понеже и продължителното пе4ене на слънце не е препоръ4ително.
3.Понякога издържам по_до късно ве4ер,но доста 4есто към 22.00 4аса заспивам на дивана.
4.За дрехите аз си купувам обикновенни дрехи,но с ластик на талията или разкроени блузки.....така ми е удобно.Имам само 1 4ифт дънки които са специално за бременни.
  bouquet  bouquet

# 209
  • София
AngelEyes,

Аз понеже съм от Бургас и си бях там за две седмици, та ходих при доктор Лазарова, много внимателна и обяснителна ми се стори. Кабинета и е близо до ул.Кирил и Методи, ако искаш ще ти обясня къде е.

Та между другото бях и в патологията на Бургаската болница, най-голямата и знаете ли какво установих, че нямат ехограф...леко потресена останах... дано бързо се сдобият с това чудо, че малко кофти така. 

Но пък аз от моя си гинеколог тук в София съм супер доволна, при него съм по ЖК, и ми даваи направления и болнични.

Аз от Бургас ппък си накупих доста дрешки за бременни, и съм много хепи...

Утре съм на БХС, та се надявам акоможе и пола да видим в последствие... Залагаме на момченце... ама знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт