ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 008
  • 448
  •   2
Отговори
# 285
Ужасни са тези плоски брадавици, имам такива по лицето, преди две години ходих в Дермавита да ми ги горят, след като паднаха коричките беше окей, но сега отново ги има, все едно не съм ги махала изобщо.. Sad

# 286
Момичета, брадавиците на дъщеря ми изчезнаха напълно!  newsm44 newsm44 newsm44
Да е жива и здрава д-р Маркова! Ще сме и признателни винаги!!!

Браво на вас!
Може ли да споделиш коя е тази д-р Маркова, къде преглежда ... благодаря  Simple Smile

# 287
Да споделя и аз една рецепта за брадавици макар и малко странна. Трябва да се намери съблекало от змия, това е кожата на змията която тя съблича лятото. Едно парче незнам колко голямо се надробява на ситно и с нещо го преглъщаш. Една позната го е натъпкала в капсулки от антибиотик, като преди това е изсипала лекарството и е напълнила няколко капсулки със змийско съблекало. Това е рецепта, която се знае от край време на моето село и твърдят че помага.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 17:22 от nedid

# 288
  • Провинция
Имах брадавици и на 2 пръста на едната ръка и един кокоши трън-тртирах с азот и лепенки, и какво ли не...На края започнах работа, на място,където санитарните и миалните помощения се третират с това http://www.care4office.eu/1102-sanifort-granulae.html.Моято работно място също почиствах с този препарат за дезинфекция.Факт е, че брадавици по ръцете вече нямам,а кокоши тръна на крака махнах за има-няма седмица като всяка вечер на мокър крак( мястото на тръна) лепвах лепенка с няколко гранулки от препарата,и запечатвах с още 2 лепенки от страни да не паднат ноща.След това обилно намокрям лепенките.Между другото сега с този препарат майка ми третира гъбички на ноктите на краката!

И само да вметна-за ръцете,кожата и ноктите няма никакъв проблем.Поне при мен нямаше,освн леко изсушаване на кожата на ръцете-усещах я малко по-суха,но след всяко почистване(т.к. аз си топя целите ръце в тоя препарат) ,подсушавам и мажа с крем за ръце.Няма проблем.

# 289
Здравейте, искам да ви попитам дали тези брадавици по ръцете са заразни? Приятелят ми има от няколко месеца, но чак днес отиде на лекар и са му казали, че ще му ги изгорят с азот, но като типичен мъж не е сметнал за нужно да попита дали са заразни и дали може да зарази мен при допир. Брадавиците му не са плоски,  а изпъкнали с тъмни точици по тях.  Много ще съм Ви благодарна, ако споделите. Хубав ден  Hug

# 290
Здравейте!

Искам да споделя как се справих успешно с плоските брадавици и се надявам това да помогне и на вас.

Преди 4 години ми се появиха 2 на слепоочието и аз си помислих че ми се бели кожата по лицето и се опитах да ги премахна, в резултат на което те се разпространиха, като на едната буза се появиха множество малки, а на другата 6-7 по-големи. След като разбрах какво всъщност имам, изпробвах всевъзможни лекарства и методи за отстраняване.

Химически пийлинг, който помогна временно, но след  2-3 месеца отново се появиха.
Efudix крем, който по принцип лекува рак на кожата, като се бори с изродените клетки и в някои случаи успешно премахвал брадавици. Единственият ефект беше, че се загладиха, но същевременно станаха по-тъмни и още по-видими.
Дерматолог във Франция ми изписа лосион срещу акне, тъй като дълбокото излющване било най-добрият метод. Имаше само временен ефект.
Кори от банани - никакъв ефект.
Изопринозин за укрепване на имунната система, при който нямаше видимо подобрение.

Миналата година отидох на дерматолог в Германия, който ми предписа някакви ужасно скъпи мазила (около 120 евро), които се използвали за генитални брадавици, но били по-ефикасни при плоски брадавици от стандартните кремове. Тъй като били доста агресивни, лекарят ми препоръча да започна през зимата, да не получа хиперпигментация на кожата на лицето.

На излизане от кабинета, той ми каза така между другото: “А може и да пробвате масло от чаено дърво - някои пациенти са много доволни от ефекта..”

И така, започнах да се мажа с био масло от чаено дърво. Четох, че клинични тестове върху дете премахнали брадавици в рамките на 12-тина дни.

В началото имаше освежаващ ефект върху кожата, но брадавиците си останаха. Мазането продължи около 5 седмици и тъкмо бях решила, че и това няма да помогне, когато забелязах, че започва да ме гори по-силно от обикновено и брадавиците се зачервиха. Продължих да се мажа няколко пъти на ден и интересното е, че здравата кожа не реагираше - само брадавиците ставаха все по-червени. На някои места се появиха нови, които според мен просто не са били видими преди това.
Продължих около 2 месеца и една по една, всичките се излющиха и изчезнаха. През цялото време пих и Ремасан, като предполагам, че и това е имало някакъв вътрешен ефект, тъй като брадавиците са само симптома на ЧПВ. Сега кожата ми е гладка, нямам петна или белези.

В крайна сметка се оказа, че лекарството за тази напаст идва направо от природата и излезе доста евтино. Най-важното е да сте упорити в лечението и да пробвате натурални продукти, вместо агресивни химични кремове и лекарства.

Успех!

# 291
Да кажа и аз за маслото от чаено дърво!

След мазане около 4-5 седмици, започнаха да ми падат брадавиците.
 newsm44 newsm44 newsm44
Сега смятам да започна един курс на лечение с препарат за укрепване на имунната система, защото според някои учени, това се дължи на вирус. (Изобщо появата на такива образувания, херпеси и т. н.)

Успех на всички!
Трябва само по упоритост, защото не става веднага!

# 292
Здравейте, някой дали знае след като са изгорени с азот брадавиците, и все още са на мехури може ли да се третират с нещо друго или трябва да чакам да се спукат?
Много благодарско, ако някой знае  Simple Smile

# 293
Здравейте, някой дали знае след като са изгорени с азот брадавиците, и все още са на мехури може ли да се третират с нещо друго или трябва да чакам да се спукат?
Много благодарско, ако някой знае  Simple Smile

Не ги пипай,  може да ги възпалиш  Simple Smile

# 294
  • Под гъбата
Да кажа и аз за маслото от чаено дърво!

След мазане около 4-5 седмици, започнаха да ми падат брадавиците.
 newsm44 newsm44 newsm44
Сега смятам да започна един курс на лечение с препарат за укрепване на имунната система, защото според някои учени, това се дължи на вирус. (Изобщо появата на такива образувания, херпеси и т. н.)

Успех на всички!
Трябва само по упоритост, защото не става веднага!

За невероятният ефект на маслото от чаено дърво бях писала отдавна в тази тема! Мажете смело с него! Помага и при унапвания от насекоми през лятото, в по разреден вариант.

# 295
А на коя фирма купувате масло от чаено дърво. Аз намерих на Евтерпа-вони та се не трае

# 296
  • при морето
А дали случайно някой не е пробвал с масло от чаено дърво да маже и лекува гъбички по ноктите на краката? ooooh!

# 297
По принцип Чаеното дърво се справя с доста инфекции ако имаш проблем пробвай.

# 298
  • Под гъбата
А на коя фирма купувате масло от чаено дърво. Аз намерих на Евтерпа-вони та се не трае
Писах преди че, ароматът му не е от най приятните! Иначе взех на Лавена маслото.

# 299
Писах преди че, ароматът му не е от най приятните! Иначе взех на Лавена маслото.
Значи явно самото масло си мирише така,не е от значение фирмата производител Simple Smile. И аз ще потърся да си взема, че имам няколко брадавици на шията и деколтето, дано помогне Simple Smile. По колко пъти на ден мажете?

Общи условия

Активация на акаунт