ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 367 976
  • 448
  •   1
Отговори
# 105
здравеите аз съм М на 17 години съм относно брадавиците да знаете не ходете при лекаря да ви маже с азот не помага.Какво ли не опитах и аз мазах ги с най - различни кремове и билки,но не стана,и понеже моята брадавица беше на брадичката и беше много изпъкнала напред направо УЖАС и ми казаха да я завържа с конец от там от където започва и да я стисна силно,но да не махам конеца и след време и изсъхнаха корените и тя сама падна.Пробваите дано ви помогне

# 106
Баба ми ми беше казала една "рецепта" за тяхното унищожаване, но не знам го колко ще ти е в полза. Потапяш си ръцете(ако са там брадавиците) във ведрото с вода от където е пил вода кон (кобила, знам ли може и магаре). Предполагам, че ако е по друга част на тялото се намазваш с тази вода. Обяснението е, че в слюнката на коня има някаква бактерия, която действа като антипод и унищожава брадавиците и кокошите трънове. Не знам дали ще ти помогна, но е безобидно, макар и на пръв поглед смешно и бабешко. Успех!

# 107
  • софия
АЗ лично не съм имала , но  съм виждала да се маха брадавица като се завърже в основата с конец и се стегне и за ден два изсъхва и пада сама . Сори ако някой случайно го е написал ама не ми се чете цялата тема .Ако е по дългичка ( да успеете да я завържете ) , това трябва да подейства.

# 108
  • Испания и Стара Загора
имах 2 брадавици на палеца на ръката.Опитах и с конец,както е написано по-горе,но не помогна.Успях да се оттърва от тях с мляко от смокиня.Откъсвате 1 листо от дърво смокиня и мажете брадавиците с млякото.Моите брадавици паднаха или по-точно изгоряха за 4 дни.Процедурата се прави по 3-4 пъти на ден с току що откъснати листа.

# 109
Аз пък имах брадавица на върха на носа hahaha
Първия път ми я изгориха с ток, болеше ужасно и разбира се после пак се появи.
След това ми я гориха десетина пъти с азот.
Накрая се махна от едно лекарство за акне, с което взех да се мажа (не заради брадавицата)- лекарствоте е Имекс.

# 110
  • София
Брадавиците са вроговени израствания на кожата, които могат да се появят на всички места по тялото, но най-вече по ръцете, стъпалата и лицето. Те се предизвикват от вируси, от които са познати повече от 50 различни вида.Брадавиците възникват след заразяване с различните видове вируси. Това може да стане при директен контакт със засегнат човек или в плувни басейни, сауна, хотелски стаи и др.
   При малки наранявания на кожата или при влажна, омекнала кожа вирусите могат да проникнат в нея. Те карат кожата усилено да расте и така се появяват брадавиците. При психически натоварвания, напр. стрес, се благоприятства появата на брадавици. Също и хора, които страдат от кожни болести, напр. невродерматити, както и тези, които имат студени, лошо оросени, влажни ръце, са по-често засегнати от брадавици.В повечето случаи брадавиците са оптически проблем, така че лечението им не е абсолютно задължително. Понякога те сами изчезват така внезапно, както са се появили.
[/color]

И аз ползвам Имекс, само че срещу акне.  Много ме съмнява  брадавицата да се е махнала от него. Може би просто е минала.... Thinking

# 111

Когато бях ученичка имах около 30 на двете ръце нямаше нещо с което да не бях пробвала.Мляко от смокиня,бабешки лечения,баене какво ли още не
помогна ми горенето с течен азот,но в рамките на 2 месеца ходих всяка сряда да ми ги горят станаха както казваш на черни мехури и бяха болезнени.
И един ден просто си погледнах ръцете и тях ги нямаше още не мога да го повярвам,но е факт.Но е много важно да знаеш коя е майката т.е. първата
 защото в болницата ме питаха и на нея най-много азот слагаха.Успех дано намериш някакъв лек и се отървеш от тях,страшно са неприятни Cry

# 112
Споделям ви и аз, може някой да има полза. И аз имах много на едната ръка, от тия плоските, като бях на 10 г. някъде. Пробвахме и азот, и змийско мляко, и смокиново, ама не се махаха, ми даже ставаха по-големи и накрая някъде четох, че се повлиявали от оцетна киселина, и почнах да си поливам цялата ръка с оцет, всеки ден. След няколко дни почнаха да намаляват и до месец изчезнаха до една. От това, което прочетох дотук, си мисля, че те явно са различни видове и се влияят от различни неща, само баенето май помага винаги  newsm78

# 113
Цитат
Публикувана от: MadGirl И аз ползвам Имекс, само че срещу акне.  Много ме съмнява  брадавицата да се е махнала от него. Може би просто е минала....
Да де, и аз това казвам- мажех се с него по предназначение, а именно заради акнето.
Но когато започнах да го използвам и брадавицата изчезна. Може и да й е дошло времето както казваш, но пък не пречи да се пробва.
Имекса е едновременно и като фон дьо тен, така че ако са ви горили скоро и се чудите как да се маскирите... ами опитайте.

# 114
  • Испания и Стара Загора
явно брадавиците са различни видове,знам ли?А аз ползвам имекса при херпеси.И при мен има ефект.

# 115
Здравейте! На 18 години съм и имах плоски брадавици на лицето към 8 месеца. миналата седмица вече успях да се преборя с тях и искам да ви споделя как.  Simple Smile
Първо ще кажа, че след НЯКОЛКО лекарски грешки, брадавиците се разпространиха страшно много, направо по цялото ми лице! Беше кошмар. Горихме ги с течен азот, но нямаше полза, защото после започнаха да излизат на същите места, а и те бяха толкова много, че беше невъзможно да се изгорят всички. Вече се бях отчаяла доста...
Първото хубаво лекарство, което ползвах беше Xerial 50 creme нa SVR Laboratories. Този крем ги заличава много добре, той по принцип е за мазоли, задебеляване на кожата, псориазис....
Но това, което всъщност като че ли ме излекува (стискам палци да няма рецидив) са едни хапчета от китайската медицина - капсули "Тянши" с мицел на кордицепс  и капсули с цинк. Тук ( http://www.tianshi.hit.bg/produkts.htm ) можете да прочетете за тях. Те всъщност не са лекарства, а хранителни добавки, които регулират имунитета и повишават издръжливостта на организма. Кордицепсът също подобрява обмяната на веществата в бъбреците. Имат много други функции естествено, прочетете за тях. Майка ми от няколко години е дистрибутор и сме пили цялата рода много от тях, така че са с изпитано действие, не са някакви съмнителни. Simple Smile 4 - 5 дни, след като започнах да ги пия, брадавиците изчезнаха и просто не мога да повярвам.
Наистина ви препоръчвам да опитате, и други хора са ни казвали, че са им излекували точно брадавици.
Успех!

# 116
Kato bqh malka i az imah pochti na vsichkite prasti... to ne gi gorqh s azod UJAS!!!! Dokato ne mi kazaha edna recepta vzimash edna stranica ot vesnik slagash go v 1 chiniq i go zapalvash... sled kato izgori ostava edna jaltenikava technost ... majesh se s nego 1-2 pati na den... ne pomnq tochno kolko dni go pravih ili sedmica NO izcheznaha i do den dneshen ne sa se pokazvali...probvai.....
USPEH
това го знам за лекуване на стресници(херпеси), но за действието върху брадавици не бях чувала.Може пък да има ефект.

# 117
Имах брадавица на гърба, (беше бемка, която изведнъж порасна в брадавица), според лекаря, си е било винаги брадавица. Махнаха ми я оперативно, сега си имам мн сладурки белег на гърба

# 118
Здравейте на всички. Прочетох темета мн. внимателно защото имам по лицето  както казаха лекарите вирусни брадавици. Те бяха 2-3, но аз не знаех и след като ги разчоплих станаха мн. повече. Ако някой  може да ми помогне  ще съм му мн. благодарна защото безумно съм се отчаяла. Лекарите искат да ги горят, аз разбрах, че може и цялото ми лице да пламне, да не говорим, че оставали и белези. Разбрах за  БАЕНЕТО,  ако някой знае баба , която да бае или някой друг, моля го да ми каже. Аз живея в София, но ще отида където и да е, само ако могат тези неща да се махнат. За да поясня,  моите бяха като пъпчици с цвета на кожата и с диаметър 2 мм, сега  са червени пъпки. Имаха някакви корички, които се обелиха и бяха се позаличили, но след излагане на слънце - пак почервеняха.

Желая всичко хубаво на всички и  дано някой да може да ми помогне.

# 119
  • София
Най - сигурното и ефикасно лекарство против брадавици е : DUOFILM
От личен опит се убедих. След няколкогодишно безуспешно опитване на какво ли не , дори и с лазер съм ги  махала , най - сетне  открих това лекарство.
Лошото е обаче , че не се продава в България. Немско е .
Кракът ми беше  много зле , след няколко намазвания всичко изчезна.

Общи условия

Активация на акаунт