ПОМОЩ!!!УПОРИТИ БРАДАВИЦИ :(((((

• 368 150
  • 448
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания и Стара Загора
- приличат на мехурче с някаква течност, някои са по-големи, нямат твърдо връхче и леко я наболяват като я пипам.

според мен това е вид херпес.По-добре отивай на лекар. Peace

# 151
Здравейте, на 3-годишната ми дъщеричка и се появиха две странни "пъпчици" с телесен цвят на кръста. ДЪлго време не изчезваха, вместо това едната започна да червенее, после се превърна в бенка. Ходихме при дерматолог, уж доцент, но той хич и неможа да каже какво е, каза че "кожичката и била суха" и даде някакво си кремче. Но след още половин година изведнъж излязоха няколко дребни подобни неща и на бузката на дупенцето. Много бързо започнаха да растат, тогава се хвърлихме към друг доцент, от който стана ясно че това са брадавици. Каза че трябва да се режат или горят и нямало по-безболезнен начин.  Shocked
Затова изчетох колкото намерих мнения във форума и реших да пробвам с мляко от смокиня.
и преди малко и капнах за пръв път на няколко от брадавичките.
но се получи следното - тези на които капнах се надуха адски много и страшно я засърбяха, нетърпимо направо. и понеже е малка и много трудно я удържам да не ги чеше и вече разрани две ....  Shocked  сега приличат повече на егзема отлколкото на брадавица Sad((((((( АМИ СЕГА...???!!!??!! МОЛЯ ДАЙТЕ СЪВЕТ..... Cry((
само да уточня как изглеждат (понеже незнам какви са различните видове брадавици) - приличат на мехурче с някаква течност, някои са по-големи, нямат твърдо връхче и леко я наболяват като я пипам.
ако знаех как мога да кача снимка...щях да ги заснема....
Направо ме хвърли в размисъл.Аз съм имала и фиброма(прилича на бенка) и брадавички,но са нямали нищо общо с написаното от тебе по-горе.И двете съм ги горила с азот(при кожен лекар),една брадавичка пък със смокиня.Нямала съм такива оплаквания при третирането със смокиня и все си мисля,че тези сърбежи при детето ви се е получило,защото това по него НЕ СА БРАДАВИЦИ!!По-добре не се опитвайте да ги премахвате с "бабини" рецепти,ами отидете при специалист.Тези двамата,като не могат да ви помогнат,търсете доктор,който ще се заеме с детето ви.Надявам се да не е нещо опасно!!!

# 152
И аз да се включа с една питанка по въпроса...
Преди няколко дни ми гориха с азот една брадавичка на ръката и ми казаха, че до сряда трябва да падне. Само че се чудя да спукам ли мехурчето или да чакам ... newsm78
Ще ми се да го махна, че вече 3 дни го вардя и искам да ми се маха от главата  Rolling Eyes
Какво ще кажете? При вас как паднаха мехурчетата ?
  bouquet

При мене като ми гориха брадавицата,след това много се поду и аз доста се оплаших.Трябваше най-много до 4-5 дена да ми падне,а моята като рече,че няма да пада..така се бях притеснила.Та брадавицата ми спадна след около 5 дена,а падна след 8 дена,така че ЧАКАЙ!

# 153
- приличат на мехурче с някаква течност, някои са по-големи, нямат твърдо връхче и леко я наболяват като я пипам.

според мен това е вид херпес.По-добре отивай на лекар. Peace

........

Ходихме при дерматолог, уж доцент, ......, тогава се хвърлихме към друг доцент....

да добавя че и при лекар хомеопат ходихме, който (която де) също постави диагноза брадавици. тя пък предписа гранули за повишаване на имунната система... Thinking
някой ще ми каже ли как мога да побликувам снимки тук ...???  Praynig

# 154
# 155
thank you!!!, ще пробвам

# 156
  • София
Малко късно виждам поста...   Innocent , въпреки това благодаря за съвета  Hug
Мехурчето го спуках по невнимание вечерта преди да отида на лекар- прегръщам милото за 'добър вечер'  и ... ми се намокри китката, махнах кожичката и няколко дни му правих превръзчици с йодасепт ... та вече си ми е напълно гладичко там, няма грапава брадавичка, само малко бяло петно, но догодина слънцето всичко ще заличи Simple Smile
Прегръдки за всички   bouquet

# 157
  • София
мъжа ми се отърва със смокиново мляко-имаше 4-5 някъде.
1-2 седмици, след като ги маза няколко пъти и си изчезнаха неусетно

# 158
  • Mostly in my mind

На мен пък от смокиновото мляко ми се появиха още две #Crazy

# 159
Брадавици се махат и то  доста успешно с лазер ,но задължително от дерматолог ,чувала съм че и в някои козметични студия също ,слага се местна упойка и не боли  Peace

# 160

намерих мнения във форума и реших да пробвам с мляко от смокиня.
и преди малко и капнах за пръв път на няколко от брадавичките.
но се получи следното - тези на които капнах се надуха адски много и страшно я засърбяха, нетърпимо направо. и понеже е малка и много трудно я удържам да не ги чеше и вече разрани две ....  Shocked  сега приличат повече на егзема отлколкото на брадавица Sad(((((((

разбрах че смокиновото мляко е силна киселина и не се препоръчва при деца. ..

# 161
Изчетох цялата тема, но не успях да намеря случай като моя.
Имам малка и вече видимо увеличаваща се брадавичка в близост до окото.

Моля ви за мнение къде да отида, за да се махне... далеч съм от мисълта сама да я махам като се има в предвид къде е разположена.  Crossing Arms

# 162
кato дете са ми махали брадавица с упорито с натриване с чесън. била е под кожата преди нокътя на палеца и той е започнал да расте на вълнички . успех на всички.

# 163
  • У дома
Изчетох цялата тема, но не успях да намеря случай като моя.
Имам малка и вече видимо увеличаваща се брадавичка в близост до окото.

Моля ви за мнение къде да отида, за да се махне... далеч съм от мисълта сама да я махам като се има в предвид къде е разположена.  Crossing Arms

И при мен е така!!!! Полудявам , а не зная какво да направя! Имало някакъв лекар в Бургас, ако някой има кординати, моля Ви, напишете.

# 164
Ако щете вярвайте /вижте поста ми от21.12.2007 г./ но преди да заведа детето ми в ПИКАСО, по празниците свекърва ми го заведе при някаква баба. Аз бях твърдо против защото съм суеверна към разни баячки гледачки и др. подобни дяволски сили.  Twisted Evil Но един месец по късно нямаме и помен от брадавичките бяха вече над 20 бр. по ръцете. Минали сме през течен азот, търкане със суров картоф, немското "ЕФАЗИТ", рязане и накарая с бабини деветини - баене - изчезнаха.
[/quo
Към toma&eli , моля попитайте свекърва Ви, къде се намира тази баба, независимо къде точно в България, и как се казва, и ми пишете на: pepi19821982@yahoo.com. Ще Ви бъда много задължена. Моля пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт