Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 115
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
vici, благодаря за споделеното. Simple Smile
При мен не вярвам оплакванията да са свързани с овулацията. Всъщност, аз изобщо не знам дали овулирам. Както съм споделяла, имам си 1-2 хронични състояния, които със сигурност оказват влияние, макар цикълът ми да е редовен. Не съм се пробвала да забременявам все още, така че не знам какво е положението, като цяло. Simple Smile
Киста съм имала, но и от това не е, защото моите оплаквания се проявяват периодично от поне 3-4 г. насам.
Но и стига за мен, само исках да споделя, защото симптомите на niama_me ми се сториха познати.

А за твоята киста не ти ли изписаха нещо, за да се пукне? Имала съм и фоликулярна киста преди време и с цел да се пукне от само себе си, приемах хормонален препарат по схема, доколкото имам спомен.

# 286
Не, нищо не се изписва в Щатите. 2,5 см била малка киста. Пратиха ме в нас да пия ибопрофен, но той за болката, че направо се смазах. Не съм вярвала че киста може такива болки да причини. Бях се изплашила. Такова чудо не ми се беше случвало.

# 287
2.5 е наистина малка. И, все пак, не е хубаво дълго време да стои в организма ти.
В България в повечето случаи изписват някаква терапия, за подпомагане просто.
Обаче, наистина си е странно, че имаш чак толкова силни симптоми от такава мъничка киста. Моята киста беше с големина от ... 10 см. и я откриха по случайност. Смятай! Mr. Green Никакви оплаквания не съм имала, в общи линии - поне не по-различни от тези, които си имам по принцип, но те сякаш са ми хронични.
Ето колко голяма е разликата от човек до човек. Simple Smile Все повече се убеждавам колко индивидуално е всичко, по отношение на здравето.

# 288
само ме притенсява, че женските хормони няма да мога да ги уцеля на 3 ден. Пада ми се неделя, я в неделя кой ще работи.

Ще ги оцелиш, от 3-ти до 5-ти ден са.

Аз днес сякаш съм и с по-засилено течение....
Придърпване в областта на яйчниците и драсщене сякаш в уретера..за секунди.....
Наливам се с много вода и чай от боровинка.....

# 289
  • Бургас
Какви изследвания мога да направя за главоболие...........

# 290
Здравейте ,
възможно ли е честата поява на подкожни пъпки на лице и крака да е стафилококова инфекция ?

# 291
Как да отворя лесно ампула Витроген? Много се измъчих докато я отворя.

# 292
Какви изследвания мога да направя за главоболие...........
На мен ми провериха очите и съм с очила за пред комп + за четене.

# 293

От сайта на фрамар:

Milka Nikolova Gancheva · Икономически университет Варна
Моля, обяснете как се отваря контейнера.
Харесвам · Отговор · 32 седмици

Аптеки ФРАМАР
Здравейте! Завъртете заострения връх и издърпайте нагоре. Ако имате затруднения, се обърнете към производител.

# 294
Здравейте ,
възможно ли е честата поява на подкожни пъпки на лице и крака да е стафилококова инфекция ?
Да, което ме навежда на мисълта, че и при моят син може да е налице. От известно време има пъпки по двете бедра и дупето.
 Ще споделиш ли дали и как ще изследвате ?

# 295
Здравейте ,
Да, което ме навежда на мисълта, че и при моят син може да е налице. От известно време има пъпки по двете бедра и дупето.
 Ще споделиш ли дали и как ще изследвате ?
Мисля да се изследвам ,да.Другата седмица най-вероятно,ще споделя ако отида.

# 296

От сайта на фрамар:

Milka Nikolova Gancheva · Икономически университет Варна
Моля, обяснете как се отваря контейнера.
Харесвам · Отговор · 32 седмици

Аптеки ФРАМАР
Здравейте! Завъртете заострения връх и издърпайте нагоре. Ако имате затруднения, се обърнете към производител.

Четох този отговор, страх се... хлъзгаво и трудно. Благодаря все пак!

# 297
Постоянно  ми се появява по някой и друг кокоши трън. Лекувам ги успешно с по няколко лепенки за брадавици. Защо се появяват? Каква е причината? Дали е свързано с това, че денят ми преминава на крак, по над 10ч?

# 298
Излекувах всички кокоши трънове с кашичка от настърган тебешир и вода, направен на компрес за една нощ над всеки трън, само първо се разчопля мястото. Гори, пари цяла нощ, но после падат. Оттогава не са се появявали. Дано помогна на някого!

# 299
  • На брега на реката
Не се ли причиняваха от щам на човешкия папилома вирус. Т.е. седи и дреме в организма и се отключва при различни фактори и състояние на имунитета. В тая връзка, помисли как си със здравето и имунитета и това поддържай и стимулирай. Бабиният илач най-много да го изгори и излекува локално, но вирусът дебне и чака удобен случай да се прояви.

Общи условия

Активация на акаунт