Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 102
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
За шампоана-защо не пробваш с Kerium-La Roche Posay?
Той ексфолира и лекува Simple Smile

# 496
За шампоана-защо не пробваш с Kerium-La Roche Posay?
Той ексфолира и лекува Simple Smile

Ще го проверя, благодаря. Дори не се боядисвам вече от поне 3 години, няма спасение от тия люспи и това е...

# 497
А кетозал, низорал, селсун Блу или келуал дс? Всичките са добри.

# 498
Аз бих измивала косата първо с противопърхутен шампоан, а след това Низорал за 5 минути.

# 499
  • София
Чета и клатя, не ще пустината. И я чувам, че е там, отвратително е. На пого парти ще го обърна още малко Joy

Зест, изтече ли водата?

Навиваш хартиена фунийка като на върха да има малка дупка. Пъхаш в ухото и палиш горната част (широката). Добре е да има човек с теб, че да я махне от ухото когато наближи огъня, че да не си подпалиш косата. Легнала, с пълното ухо нагоре.

Може да се наложи и няколко фунийки да направиш.

# 500
  • На брега на реката
Там е още. След малко ще ходя в майка ми и ще я накарам да асистира. Благодаря!

# 501
Там е още. След малко ще ходя в майка ми и ще я накарам да асистира. Благодаря!
Аз като патила много от уши направо ще отида на лекар. На пръв поглед е безобидно, но не го подценявай.

# 502
Има и едни пръчици с прополис за почистване на уши, пак се палят и издърпват ушната кал, вероятно и вода могат да изтеглят.

# 503
Има и едни пръчици с прополис за почистване на уши, пак се палят и издърпват ушната кал, вероятно и вода могат да изтеглят.

На тези фитосвещи пише, че служат и за изтегляне на вода. Peace

# 504
Да, такива, забравила им бях името:blush:
Благодаря, Лабрекс!

# 505
А кетозал, низорал, селсун Блу или келуал дс? Всичките са добри.

Всичките са пробвани през годините и никой не се справи..

# 506
Сериозно ли? Келуал дс не е точно противопърхутен, успокоява скалпа и на нас много ни помага, защото нямаме " истински" пърхут, ами чувствителен скалп.

# 507
Mомичета, имам упорито бяло течение с вид на пресечено мляко. Много е неприятно. На какво може да се дължи?
Преди дни ходих на гинеколог и бях ок.
Ще има ли полза, ако си правя промивки някакви или ако се измивам с нещо специално? Последните няколко пъти и по време на секс ми беше некомфортно-щипеше ми, пареше...

И аз за шампоан да питам, трябва ми ежедневен за тънка коса. Налага се всеки ден да мия косата си и ми се ще да е максимално пречистен.

# 508
  • София
Вероятно са гъбички. Пробвай глобулите на Иделин Белиема - слагат се една седмица.

# 509
Mомичета, имам упорито бяло течение с вид на пресечено мляко. Много е неприятно. На какво може да се дължи?
Преди дни ходих на гинеколог и бях ок.
Ще има ли полза, ако си правя промивки някакви или ако се измивам с нещо специално? Последните няколко пъти и по време на секс ми беше некомфортно-щипеше ми, пареше...

И аз за шампоан да питам, трябва ми ежедневен за тънка коса. Налага се всеки ден да мия косата си и ми се ще да е максимално пречистен.
Ще се наложи пак да посетиш лекаря си. Не търси тук лечение.
Не мога да повярвам как се раздава лечение на килограм, ей хора, бъдете отговорни към здравето си и здравето на другите . Хоп слагай това за седмица... Нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт