Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 63 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви за отговора. Аз се претеснявам да нее отпред кръвта понежи от две години съм без цикъл

# 76
А ти на гинеколог не ходиш ли? Ако не си ходила върви. Един преглед не е излишен никога....За собствено успокоение.

# 77
Както писах преди месец бях на гинеколог и всичко беше ок. Преди малко пак прокървих и ясно проблемът е гинекологичен умирам от страх

# 78
Извинявай, не съм прочела. Не се навивай предварително. Може да бъде хиляди неща. А като ходи преди месец, имаше ли нещо подозрително..Видях, че си писала че всичко е било наред. Значи не не се шашкай..

# 79
Бих искала да попитам: Колко е нормалната честота за голямата нужда? Винаги съм знаела, че е веднъж на ден - сутрин. Питам за един приятел - ходи по 3 на ден, храни се нормално. Има ли проблем и какъв? От няколко години е така.
Според др. Папазова е нормално да се ходи по голяма нужда след всяко хранене. С промяната на начина на живот, забързаното ежедневие и нередовното хранене и това се променя и се стига до 1 път на ден или 1 път на няколко дни. Тъй че човекът е с перфектно работеща хранителна система. Trollface

# 80
Направо е за завиждане..Joy
Да е жив и здрав..

# 81
То ясно че съм млада в менопауза но едва ли ми се въстановява цикала. Ох говоря глупости но такива черни мисли са ми в главата. Да и цитото и прегледа всичко беше ок.

# 82
Аз мислех, че това след всяко ядене само моето дете го може. Но явно било нормално.. Веднъж си хортувам "ех че ме боли стомаха" (а то беше от месечните хубости). И хлапето тогава на 5 години ми вика " ем върви се издрискай и толкова'. Еее че то ако ставаше така, а той точно така. На майтап да го накараш и е на линия. Но може би защото дете и метаболизма му бърз. Знам ли.

# 83
Казват, че при децата до пет пъти дневно не е болестно състояние. За възрастни не знам.

# 84
Е то при менопаузата в началото мн жени имат 1-2 месеца цикъл, после месеци нямат и пак така.
Но още 1 преглед не е излишен.

# 85
Благодаря ви за коментарите. Ще излезне, че е здрав. Общо взето след всяко хранене - тоалетна Grinning

# 86
  • Бургас
Дъщеря ми е  с повръщане,намаля,но не се храни.Започна да вижда точки пред очите си.Това може ли да е ниско кръвно?Казах на лекарката,но не реагира,поне нищо не обясни.

# 87
Славче...оводнявай я. Стоперол хидра на 250 мл вода. До обед поне 1л да е изпила.

# 88
Славче, това е по-скоро симптом на обезводняване. Давай течности на малки глътки.

# 89
Мотае ми се главата тия дни,измерих си кръвното 113/77 е.Близки ли са границите?

Общи условия

Активация на акаунт