Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 207
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Може да се смени личният лекар и в други месеци от годината, но по изключение, ако е възникнал конфликт между пациент и лекар примерно. Не го афишират като опция, за да дисциплинират народа, но е възможно.

# 136
Възможно ли е от топло и задушно време да ми се вие свят?На моменти е ужасно.

# 137
Възможно е, според мен. Simple Smile

# 138
Да. И аз съм така .

# 139
Направо това замайване ме побърква.Как се справяте?На моменти имам чувството че ще припадна.

# 140
Да не ти пада кръвното? Пий вода, айрян.

И аз не издържам в жегите, едвам дишам. Търся все сенки, слагам шапка, даже и ветрило си нося. 😁
Как ще избутам лятото нз.

# 141
Нося си вода и си пийвам. Старая се да се движа по сянката и евентуално с една мокра кърпа си освежавам лицето,ако е непоносимо положението.  Нося слънчеви очила. Но като цяло стискам зъби и се надявам да не припадна Smirk Аз съм си с ниско кръвно, но през лятото е кошмар.

# 142
Може да се провери, дават и персонален код, с който влизаш на сайта за лично инфо.
[/i]

# 143
Здравейте, някой знае ли колко ще струва ЯМР ако се снима в мащаб и цялосни органи на корем стомах и малак таз, без направлене, моля ако някй да пише, благодаря  Simple Smile

# 144
Помощ... Зверски кръвоизлив... В критическата ли влизам, не знам, пред припадък съм. Не мога да стигна до лекар, само да пратя дъщеря ми до аптека. Кажете какво да взема

# 145
Викай бърза помощ. Няма ли кой да те закара?

# 146
Извикай 112.

# 147
Помощ... Зверски кръвоизлив... В критическата ли влизам, не знам, пред припадък съм. Не мога да стигна до лекар, само да пратя дъщеря ми до аптека. Кажете какво да взема
не ти трябва лекар, а болница с АГ отделение. Да не е извънматочна бременност - тогава е много страшно и опасно.
Ако не е то споко, няма да ти изтече кръвта. Трябва да те кюретират. Болки имаш ли?

# 148
Здравейте, някой знае ли колко ще струва ЯМР ако се снима в мащаб и цялосни органи на корем стомах и малак таз, без направлене, моля ако някй да пише, благодаря  Simple Smile

Честно казано, нямам никаква представа, но вчера съвсем случайно попаднах на това: https://www.ofertomat.bg/Qdreno-magniten-rezonans-na-korem-i-mal … O-VITA-p4911.html

# 149
Не съм бременна със сигурност, правиха ми абразио преди няколко години, но с малък ефект, не си трува отново да ме стържат. Нямам силни болки, не е извън а точно. Явно така ще съм до края. Вече съм По-добре, изпих цели 2 грама витамин ц и стоя в тоалетната. Ох, извинете за грешките благодаря

Общи условия

Активация на акаунт