Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 183
  • 735
  •   2
Отговори
# 150
От няколко години не ми се е случвало,  даже не знам дали още се предлага в аптеките, но при кръвоизлив съм пила Калциум фосфо С и витамин К1. И двете помагат на кръвосъсирването. Калциума три пъти по 1-2, а витамина една таблетка дневно.

# 151
В какъв смисъл "не си струва да те стържат"? Ако не е тежък цикъл, а е полип, миома или нещо недайсибоже по-лошо... При мен кръвоизлив се получи от надебеляла лигавица на матката, което си е предпоставка за т.нар. новообразувание ...  но аз съм страхлива, не ме слушай.

# 152
Анабел, какво стана. Поспря ли?

# 153
Благодаря ви, започна да намалява. В крайна сметка припаднах, но вече съм по-добре. Другата седмица отивам на преглед, ще отделя пари за частен преглед при добър лекар.

# 154
Скрит текст:
Моля за коментар на тези резултати.

# 155
Много ниски стойности на вит. Д

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 06:47 от Анонимен

# 156
  • На брега на реката
Каква е причината да са пуснати тия изследвания. Мъж, жена ли си? Имаш ли симптоми като бледост, отпадналост, суха кожа, обилен цикъл (не уточняваш пол). С подобни резултати, но с доста по-нисък хемоглобин и високи стойности на RDW стигнах до хематолог, смятам, че и ти си за там. Но подобни резултати обикновено налагат и други изследвания да се назначат, за да се установи вида и причината за анемията и ниския хемоглобин. Ниският Вит.Д не бих могла да го коментирам, нямам опит.

# 157
Не съм бременна със сигурност, правиха ми абразио преди няколко години, но с малък ефект, не си трува отново да ме стържат. Нямам силни болки, не е извън а точно. Явно така ще съм до края. Вече съм По-добре, изпих цели 2 грама витамин ц и стоя в тоалетната. Ох, извинете за грешките благодаря
ако си бременна с кръвоизлив веднага отивай в болницата за задържане. Аз веднъж така се придържах у дома и после доста ревах. То може и да не ти помогнат, но поне да опитаъ

# 158
Rumka, благодаря ти, не съм бременна. И аз знам какво е спонтанен аборт, че и в болницата се случи, не успяхме да задържим бебето. Мина ми времето, повече опити няма да правя.

Относно ниския витамин Д, който се коментира по-горе, аз ползвам спрей подезичен, кофти вкус, но минава за секунди.

# 159
Руми..благодаря. Припадъци спокойно могат да се получат и от ниско кръвно. Сестра ми така припадаше...пречерняваше й и губеше съзнание. Но защо пък епи са ти поставили като диагноза...ЕЕГ при невролог правила ли си?

# 160
Мога да препоръчам доцент Пламен Божинов, невролог в Плевен, той диагностицира с епи дъщеря ми. Работи с направления, взема по 20 лева за еег. Доста е дръпнат... Но си разбира от работата.

# 161
Има ли някакъв начин да си отложа с някой друг ден цикъла другия месец, че ми се пада на морето точно?

# 162
Купи си тампони, промени си резервациите, питай гинеколога си най-вече...

# 163
Има ли някакъв начин да си отложа с някой друг ден цикъла другия месец, че ми се пада на морето точно?
С Примолут Нор .Пият се 5 дни по 2 сутрин и вечер.Като ги изпиеш на 5 ден ще ти дойде .Можеш сама да си направиш графика

# 164
  • София
Не е хубаво така да се изписват лекарства.
По-добре се консултирай с гинеколога си, а пък какво им е и на тампоните?

Общи условия

Активация на акаунт