Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 64 187
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Тук имаме едно Valacyclovir  за хепреси го изписват. А като ходи човек по морето или с пълни гащи се връща или с херпес. Предната година нацелихме херпеса. Даже мъжо още има белег след една година вече. Ако имах това хапче, щеше да го пресече. Но нямахме, а и доктори лекари къде ще се мотаем за един херпес и мацоти с Ацик, но нищо не стана. Та ако го има това в БГ, ще вземем, че и за тук да имаме.

# 181
  • София
Има ли специална причина Волтарен Форте 2,32% да е значително по-скъп от Диклак гел 5% при една и съща активна съставка, като при първия е два пъти по-малко.
Искам да взема нещо по-силно (за физиотерапия и за след това) - за травма в рамото. Цената не е фактор. Даже ще си взема и нещо от ветеринарната:  Камфор салициликум или  Рефригеранс

# 182
Не е ли изписан продукт от лекаря назначил физиотерапията?Преди месец ми предписаха "Арникамед долор"гел

# 183
  • Варна
Здравейте, от три дни съм с кръвотечение от носа ежедневно. Родих преди 1.5 месец и по време на бременността бях на терапия с фраксипарин,тогава често се случвсше да имам кръв в секретите,защото се разреждаше кръвта. Следобед ще ходя на ЛЛ,но започвам да се притеснявам. На какво може да се дължи? Само да отбележа,че не е високо кръвно.

# 184
Здравейте, от три дни съм с кръвотечение от носа ежедневно. Родих преди 1.5 месец и по време на бременността бях на терапия с фраксипарин,тогава често се случвсше да имам кръв в секретите,защото се разреждаше кръвта. Следобед ще ходя на ЛЛ,но започвам да се притеснявам. На какво може да се дължи? Само да отбележа,че не е високо кръвно.
Вземи си от аптеката мехлем Ринолекс и мажи два пъти дневно в носа. Омекотява лигавицата и спомага за намаляване на кръвотеченията.

# 185
Има ли доволни от крема Родопско чудо?

# 186
Това смолянският лечител ли е?
Че моята свекърва все ни праща, и се кълне че са чудодейни, пък тя все болна

# 187
Не,на някаква лечителка по рецептата Simple Smile

# 188
Тук имаме едно Valacyclovir  за хепреси го изписват. А като ходи човек по морето или с пълни гащи се връща или с херпес. Предната година нацелихме херпеса. Даже мъжо още има белег след една година вече. Ако имах това хапче, щеше да го пресече. Но нямахме, а и доктори лекари къде ще се мотаем за един херпес и мацоти с Ацик, но нищо не стана. Та ако го има това в БГ, ще вземем, че и за тук да имаме.

В БГ се казва Валтрекс Simple Smile

А за носа - огледайте се за кърлежи. Аз съм със слаби капиляри, но когато ми се беше забил кърлеж, докато разбера че е там не спираше да ми тече кръв по цял ден. Иначе Рутаскорбин - за укрепване стените на кръвоносните съдове Simple Smile

# 189
МНого благодаря Lana. Тъкмо затърсих моето за херпес, намира ми го но не виждам от коя аптека да си го купя. Сега си записвам каквото си казала и ще се купува, като се приберем. Безкрайно ти благодаря.

# 190
Какво мога да направя, за да облекча временно парене в дясната ръка и в предмишницата, както и рамото? Мисля, че развивам синдром на карпалния канал и вече за втори път ми се случва. Смених мишката си с тракбол, купих си директорски стол, гледам позицията на тялото да е правилна, лактите на подлакътниците, китката на бюрото, но това явно не помага. И вътрешността на ръката ме боли от прекалено много писане и кликане с мишката. Когато ходих на ортопед ми поставиха тази диагноза и ме отпратиха да си пия НСПВС, от които ми се повръщаше и ги изхвърлих.

# 191
Здравейте. Преди около три месеца открих,че чувствителността в гърдите ми е намаляла доста и то изведнъж. Поизплаших се,защото винаги до този момент са били много сензитивни. Мислих,че е нещо временно,но уви. Случвало ли се е на някоя от вас и каква може да бъде причината?

# 192
Здравейте. Преди около три месеца открих,че чувствителността в гърдите ми е намаляла доста и то изведнъж. Поизплаших се,защото винаги до този момент са били много сензитивни. Мислих,че е нещо временно,но уви. Случвало ли се е на някоя от вас и каква може да бъде причината?

Забравих да вметна,че не съм раждала и кърмила.

# 193
Аз специално в областта на зърната винаги съм имала нулева чувствителност. Mr. Green Ако прокарам пръст по тях, не усещам абсолютно нищо. Уточнявам, че съм с доста голям бюст, не знам дали е от това.

Според мен, няма от какво да се притесняваш. Мисля си, че е нещо нормално. Peace Възможно е да е от кърменето.

# 194
Аз специално в областта на зърната винаги съм имала нулева чувствителност. Mr. Green Ако прокарам пръст по тях, не усещам абсолютно нищо. Уточнявам, че съм с доста голям бюст, не знам дали е от това.

Според мен, няма от какво да се притесняваш. Мисля си, че е нещо нормално. Peace Възможно е да е от кърменето.

Ами при теб най-вероятно е от размера на бюста,защото съм чела,че големите гърди са по-малко чувствителни. При мен със сигурност не е от това. Grinning А и не съм кърмила,така,че и това отпада като причина.

Общи условия

Активация на акаунт