Бързи здравословни въпроси и отговори – 14

• 63 005
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Температура се появи вече,главата ме боли,гърлото,мускулите ужас.Някой боледувал ли е на такава възраст?....

# 556
  • София
Здравейте. От известно време се оплаквам от много болезнен и обилен цикъл, ходих на доктор, нищо ми няма.

Сега пак съм в МЦ и се притесних много от 2 доста големи съсирека.
Да ходя ли пак на док. или е нормално?

Бих потърсила второ мнение - може да е миомен възел.

# 557
  • София
Температура се появи вече,главата ме боли,гърлото,мускулите ужас.Някой боледувал ли е на такава възраст?....

Аз я карах на твоята възраст..
Към 5-6 ден нещата се пооправиха, но преди това не можех да спя заради пъпките по гърба и лицето. За твое успокоение - не ми останаха белези Hug

# 558
Направо е ужасно,все едно някой ми забива игли в гърлото като преглъщам.В събота вечерта видях първата пъпка,ако бройм от тогава днес вечерта ми е 4-ти ден.Корема също ме боли,все едно имам мускулна треска.По лицето имам доста.Вие какво ползвахте когато станаха на корички вече?В главата също имам,но косата ми е много гъста и няма как да ги мажа....Гадна работа!

# 559
Ментолов спирт, уж охлажда и облекчава сърбежа. Бързо оздравяване!

# 560
Вира Сут охлажда,сърби ме главата ужасно много,даже когато спя....Благодаря за съветите.

# 561
  • София
И аз мазах ментолов спирт и някакво кремче, на което действието му беше като на спирта - облекчава за няколко минути. Както казах - пъпките ме мъчиха най-много - имах по лицето, по скалпа, в устата. Понеже съм виждала пъпки на деца с варицела - подготви се при теб да изглеждат много по-зле, отколкото при детето ти - зелени, гнойни, някои големи колкото 2-5 стотинки. Не можех да се погледна в огледалото, виех през нощта. Ще мине, но на мен това ми беше най-гадното боледуване в живота. Малко остава от мъката, до 2 дни ще си по-добре Flowers Bouquet

# 562
Много са по лицето,гърба,скалпа,корема от този спрей гел съм доволна,охлаждащият ефект действа.По гърлото имам.Пръскам си тантум да облекчи болката.Пия изопринозин.Обаче болничен само до 10-ти включително.Те няма да са завехнали до тогава.Как ще отида на работа не знам.Дано до 2-3 дни да съм по добре,да избиват вече всички...УЖАС! Живи и здрави бъдете всички.Благодаря!

# 563
  Днес ще ходя при УНГ за резултати от секрети-гърло и нос.Да видим какво ще каже.Бях на пулмолог в Токуда.А  б.ца Св.София  е тази до инфекциозната на ул.Ив.Гешев така ли?

св.софия има две сгради - първо се отива в сградата, която е на бул.българия - там ще ти плануват дата на приема. после вероятно ще те настанят в сградата до св.иван рилски на гешов. виж в интернет. успех!
     ema22  при УНГ  няма проблем.Лекарката беше много внимателна изписа ми капки и хапчета .Ще ги пия  една седмица и ако не мине отивам в Св.София.Нали ще ме прегледат без да оставам в б-цата.

# 564
  • софия

в Св.София.Нали ще ме прегледат без да оставам в б-цата.
радвам се за унг, но едва ли само с преглед ще мине в св.софия - пътеката за изследвания  е 3дни - 2 нощи всъщност.

# 565

радвам се за унг, но едва ли само с преглед ще мине в св.софия - пътеката за изследвания  е 3дни - 2 нощи всъщност.

Ние ходим в при един арабски доктор в Исул.Много добре и внимателно преглежда.Детенцето ми беше с гноен отит на средното ухо.Капките който ни изписа ни спасиха.Препоръчвам го.

# 566
За сърбеж - Ериус 10 мл -вечер ,изпитано на 25 години карах варицела.
Заразих се от малката.
За пъпките мазахме с Биодерма Цикабио.

# 567
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Ние ходим в при един арабски доктор в Исул.Много добре и внимателно преглежда.Детенцето ми беше с гноен отит на средното ухо.Капките който ни изписа ни спасиха.Препоръчвам го.

и аз Simple Smile

# 568
Някой може ли да ме насочи за клиника /болница в София ,където ЯМР е силен ,т.е. трябва ми функционален за установяване на МС.

# 569
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
София-мед - бил най-нов и много добър като техника.
според мен и "зад-кормилното устройство" е важно, но за там нямам инфо.

Общи условия

Активация на акаунт