Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 212
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,уникални сте! Както ми е сдухано от петък спасихте сатурацията ми с вашите операции Joy Благодарна съм,че ви открих Kissing Heart

# 121
Лелеее, излязох малко по задачи, връщам се и кво да видя - 80 нови поста и вече сте накълцали Зорница на операционната маса! JoyJoyJoy
Аз и на този анонс не му вярвам особено много, напоследък виждаме, че само едва около 50% от написаното в тях е вярно. Явно някой не си пие редовно хапчетата и точно него го пускат да ги пише анонсите.

# 122
Здравейте,
Чета ви с интерес от доста време, а от малко повече следя филма Simple Smile Чакам с нетърпение всеки епизод. Малко остана до края на сезона, дано не ни разочароват сценаристите Simple Smile

# 123
  • Варна
Четох, четох и забравих какво щях да пиша...
Освен това, че исках да ви кажа, че тема за "Отплата" има тук във форума.

# 124
Ох, умирам 😃😁😂😂😂

# 125
От що бе? Да помагаме с нещо ако трябва?!? Joy

# 126
Аз и на този анонс не му вярвам особено много, напоследък виждаме, че само едва около 50% от написаното в тях е вярно. Явно някой не си пие редовно хапчетата и точно него го пускат да ги пише анонсите.

Еми някой като си няма Батииии да му казва кога да си пие супресорите - бел ред - в 10 часа

От кво? Лекувам всичко - от запек до чернодробна недостатъчност.
Бел.ред. лекувам всичко с клизмички Grinning

Плами, добре дошла!!!!

# 127
От що бе? Да помагаме с нещо ако трябва?!? Joy
Дефибрилатор!
Глюкоза!
Перличке, бий ѝ един шамар по Банковски!

# 128
Може Карамазов да се появи като брат -близнак на починалия вече Бимбо,  за когото Марио не знае. И ще носи в ръката си писмо от родителите им, написали го и хвърлили през илюминатора в пластмасова бутилка 😎😁

Димитрова, седнала съм, чета ви, гърча се от смях и забравих да си тръгвам от работа 😂

Не съм се смяла през живота си толкова, колкото тук за един месец 😃😁

# 129

От кво? Лекувам всичко - от запек до чернодробна недостатъчност.
Бел.ред. лекувам всичко с клизмички Grinning

А, Дона, сега клизми...дай да не мъчим колегата с такива работи Grinning Нека първо да си каже болката, пък после ще назначим подходяща терапия.Smile
Дефибрилатор!
Глюкоза!
Перличке, бий ѝ един шамар по Банковски!
Димитрова, не ме бива много с шамарите, аз съм по приятните терапии - шоколад, нещо друго сладко, може и солено /според вкуса/ ей такива работи...

# 130
Добре.... в един автобус съм...чета, пиша, хиля се и един с тридневна брада и двуседмични мустаци ме гледа похотливо. Дали не иска от моето лечение Joy

Ама, Перла, тя клизмичката за всичко помага - дори за зачервено гърло! Направих веднъж една на пациент с такова оплакване и не се появи на контролен преглед! Оправил се бил....

# 131
Ма как няма да се оправи, след клизмата не се знае какво следва...

# 132
Димитрова, не ме бива много с шамарите, аз съм по приятните терапии - шоколад, нещо друго сладко, може и солено /според вкуса/ ей такива работи...
Говорим за спасяването на един фенски живот, твоя колежка. Grinning Ще се жертваш!

# 133
Говорим за спасяването на един фенски живот, твоя колежка. Grinning Ще се жертваш!
Оф айде, едвам ме нави! Ще звънна на Вергов/Банков за някой друг съвет/урок, не за друго ами да ми се получи от първия път, да не мъчим жената Joy

# 134
Предлагам да съберем пари за по една такава на нашите лекари, току-виж разберат как стават бебетата..... и по една опаковка Дюрекс (продуктово позициониране).

Общи условия

Активация на акаунт