Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 176
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 920
Чакай сега, ти не си ли чела последните проникновения - нищо не е каквото изглежда и имаме вяра в сценаристите, че Марио ще е щастлив с друга, достойна, жена, в шести сезон. Какви сватби сънуваш, не те разбирам Joy

# 1 921
Хора, една от прекрасните актриси в сериала има нужда от помощ. Спешно се търсят трима кръводарители А+ ако са от Плевен, още по-добре!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216171480262170&id=1306338325

# 1 922
Чакай сега, ти не си ли чела последните проникновения - нищо не е каквото изглежда и имаме вяра в сценаристите, че Марио ще е щастлив с друга, достойна, жена, в шести сезон. Какви сватби сънуваш, не те разбирам Joy

Абе аз друг сериал гледам, телевизора ми е повреден. Joy

# 1 923
Хора, една от прекрасните актриси в сериала има нужда от помощ. Спешно се търсят трима кръводарители А+ ако са от Плевен, още по-добре!

Ох, горките хора Sad За съжаление, както е най-често срещаната, така никой от близките ми не е такава кръвна група...дано намерят решение на проблема...

Яница, не че гледаме друг сериал, просто нямаме сетива да хванем слабостта им Grinning

# 1 924
Мацки, пускам ви тук една снимчица, да видите, че батко ви можел да бъде и лош
Батко си е убавец, нищо че гледа лошо

# 1 925
Тоя момент с припомнянето на хубавите моменти на кой ли друг период ми напомня? ThinkingПовечето тук знаете.Grinning

# 1 926
Тоя момент с припомнянето на хубавите моменти на кой ли друг период ми напомня? ThinkingПовечето тук знаете.Grinning

Ъхъ......как бяхме задръстили темата....Kissing Heart

# 1 927
Много ми е любопитно,какви качества трябва да притежава достойната жена за Марио.И с какво по точно Зорница са я причислили към недостойните.

# 1 928
  • София

Шернах поста, дано повече хора се отзоват.

Яница, ние още не сме почнали, гледай след вторник какво ще става

Аз да ви кажа, смятам, че не сте обективни. Значи вие сте заразени с отровата на Зорница и не може да отсъдите правилно ситуацията. На Марио си му трябва някоя друга, една такава химерна и възвисена личност. На Зорница - само Банков ще я оправи. виж тогава от тъмно черна ще стане сива - Зорница сивата с Банков Белия.

# 1 929
Много ми е любопитно,какви качества трябва да притежава достойната жена за Марио.И с какво по точно Зорница са я причислили към недостойните.
Зорница повтаря едни и същи грешки с мъжете, психически нестабилна е, не знае какво иска, прави само поразии, обвити в уж добри намерения, конкретно в този сезон се заигра с двамата братя, а после от зор да бъде с Марио, така намля Тони, че едва не го уби. Тва малко ли е? Joy

# 1 930
Мацки, пускам ви тук една снимчица, да видите, че батко ви можел да бъде и лош
Батко си е убавец, нищо че гледа лошо

#2gunfire #2gunfire Това сигурно му е от периода  ,когато е участвал в американските продукции и е играл  Ристо-фашисто .
Като чета тук  размишленията във ФБ  ,убеждавам се ,че не на всеки му се удава  това начинание  Thinking
Ако беше толкова плоска  като актриса , Диана едва ли щеше да ни лепне за екрана вече втори сезон . Аз  търпях Банков заради нея . Слава богу ,че сега  екранният партньор се оказа десятка  Peace

# 1 931
Да припомня искаш ли Joy.
Като се абстрахираме от крайния резултат на историята им, имаха много готини моменти, но не колкото имахме този сезон с новата любов, даже ни разглезиха Grinning Simple Smile

Москита, малко е, трябва още каква зла и долна личност е Зори Joy

# 1 932

Това Ненева ли е?

На мен една от мечтите ми е да даря кръв ей така безвъзмездно, но нямам 50 кг ... Даже не си знам кръвната група.

Дано се намери кой да помогне на нуждаещите се от кръв.

# 1 933

Това Ненева ли е?

На мен една от мечтите ми е да даря кръв ей така безвъзмездно, но нямам 50 кг ... Даже не си знам кръвната група.

Дано се намери кой да помогне на нуждаещите се от кръв.
Да, тя е. В групата "Забелязано в Плевен" са откликнали нужния брой кръводарители с търсената кръвна група. Дано всичко нататък е успешно!

# 1 934
Сега като гледам отново всички гифчета на Майчето и като гледам на всички целувки Зорница какваааа усмивка винаги има и каква зелка е, е не могат нищо тези от фейсбук да ми кажат, че по-добре ѝ е било с Банко Шамара!

Май не видях сцената с "моята най-голяма грешка" Blush Kissing Heart

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 23:52 от ddimitrova01

Общи условия

Активация на акаунт