Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 292
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 195
Първа снимка, много са ни готини Simple Smile

Скрит текст:

Ми те Диана и Милена Живкова нали са си дружки, нормално първата снимка да е с нея Grinning

# 196
Много им се радвам какви са лъчезарни Heart

Ох, ше взема лист и химикал да си записвам кой елен, кой кошута, кой прасе Joy

Зайко, изцяло съм съгласна с написаното от теб. Аз също разбирам едно евентуално такова донорство, да не говорим, че Зорница обича и Тони, макар и като приятел. Да знаеш, че можеш да спасиш някого, когото обичаш и който е най-важния човек за твоя любим, и да не го направиш, би ме учудило повече.
Нямам търпение да видя какво са измислили, да не говорим, че в промото чак Жекова е приседнала до леглото му, което ме изненада.
А и се чудя Батьо защо седи горе на прозорчето (освен за да може Зорница да го хване за ръката Grinning ), а не е долу при него.

# 197
Москита, записвай, че зоопарка е голям Joy

Поправям се, семейство Еленови приема нови членове, ама само невръстни човечета, чиято майка е Кошутата, други не Joy

# 198
Дона, и до всички други, които ще се докопат до снимки от партито, моля споделяйте! И кажете къде и аз да търся 🙆

Хъмбъл, аз следвам повечето актьори във ФБ и инстаграм...и сега ровя

# 199
Дона, и до всички други, които ще се докопат до снимки от партито, моля споделяйте! И кажете къде и аз да търся 🙆

Хъмбъл, аз следвам повечето актьори във ФБ и инстаграм...и сега ровя
аз следвам само Батко😁а в инстаграм и моите приятелки Вергов и Карамазов 😎😁

# 200
  • in Wonderland
Момичета, аватара трябва да е с р/р 200/200. Ако е качен в имгур, сайта не го визуализира. Ако сте ползвали postimg скоро и те си смениха адреса и трябва да се поправи. Има опция и от компа да с го качите. Ако имате затруднения с орамеряване и качване, пратете ми линк или желаната от вас снимка на ЛС с удоволствие ще помогна 😆😉
Нещо още щях да пиша и забравих. Много се смях с оперативните ви коментари 😆😁

# 201
А и се чудя Батьо защо седи горе на прозорчето (освен за да може Зорница да го хване за ръката Grinning ), а не е долу при него.
Май това е основната причина, а може да има някой при Тони по това време и затова да го гледа от там.

Борко-Огнеборко ще живее, ама дали детето му сценаристите ще позволят да живее е въпроса.

# 202
Момичета, аватара трябва да е с р/р 200/200. Ако е качен в имгур, сайта не го визуализира. Ако сте ползвали postimg скоро и те си смениха адреса и трябва да се поправи. Има опция и от компа да с го качите. Ако имате затруднения с орамеряване и качване, пратете ми линк или желаната от вас снимка на ЛС с удоволствие ще помогна
Нещо още щях да пиша и забравих. Много се смях с оперативните ви коментари
На мен в настройките на профила ми излиза този текст :
Скрит текст:
Въведете адрес на изображение (напр.: http://www.mypage.com/mypic.gif)
Адресът задължително трябва да започва с http:// и да завършва на .jpg , .png или .gif
Максимални размери ш/в: 160х200 пиксела.
Аватари, надвишаващи тези размери, автоматично се отхвърлят.
По-скоро е друг проблема , Майчето до сега си имаше  аватарче .

# 203
  • in Wonderland
на старата версия р/ра беше 160/200, при новата вече е 200/200.
Друго, за което се сещам също е, ако ползвате дирек линк да се изтрие буквата s (https://s31.postimg.cc/cfij6z77v/Screenshot_20180514-112218.png).
Метнете ми на ЛС аватарчетата и ще помогна 😀

# 204

Зайко, изцяло съм съгласна с написаното от теб. Аз също разбирам едно евентуално такова донорство, да не говорим, че Зорница обича и Тони, макар и като приятел. Да знаеш, че можеш да спасиш някого, когото обичаш и който е най-важния човек за твоя любим, и да не го направиш, би ме учудило повече.

Бамби съвсем ще изперка, ако кака му стане донор. Ще реши, че сега са едно цяло и съвсем ще се лепне за нея Head Band Grinning Cry
 Зорница ако даде част от черния си дроб за Тони това би била наистина висша форма на любов и Марио вече ще неще няма да шава Heart Представям си ги залепени като стикери до края на живота си Heart

# 205
Тъй като ми е скучно, реших да попиша, слагам в скрит текст, който желае, да чете Simple Smile С четвърта част май е най-добре да приключа до финала, после ще се развихрим  всички отново Simple Smile

1ва част
Скрит текст:
Добър вечер, мили съ-сценаристи Simple Smile
Тъй като добре се представяте с края на пети сезон, направо връхлитам за шести Joy

Откраднат живот сезон 6 - халат, черен дроб и две димящи дула

Шести сезон започва с операция - след като в пети Тасев в бил прострелян от Фотев, той почудо оцелява и отива да си смени физиономията при Доктор Енчев (минутка за реклама). С новата ала-мутра физиономия отива да работи под прикритие при Фотев като охрана. Тъй като вече е грозен, го слагат да бъде личен гард на Инчето, която е леко в немилост и много много не ѝ се разрешава да излиз от вкъщи. Един ден Ина вижда на врата на новия синджирчето с кученцето, а в портфейла му - снимка на онова куче от 1500 лева и разбира кой връщност е ужасния телохранител - почти цял сезон правят “туй-онуй” в къщата на Кръстника в Бояна.

В Св. Кирил пристига ранен при инцидент пациент с бинтове по цялото тяло(и главата)  - прехвърлят го от Пирогов, че там не могат да смогнат. Оказва се, че пациентът е мастит бизнесмен, собственик на компанията Б.А.У.У. - Бях Аз Уникален У-идиот  - току-що завърнал се от чужбина и успял да натрупа несметно богатство, след като патентова едноименния си БАУУ продукт - мъжка хавлийка - момент за продуктово позициониране - виж скрития текст:

Скрит текст:
Покажи

Той, освен, че е бинтован, е и в кома, нали.

Междувременно Тони, който ще е централен персонаж в 6ти сезон (щото сценарият е мой), разбира се, се влошава и половин сезон му се търси нов черен дроб - драма, драма, драма. Зорница забременява. В строшената линейка. Разбира се, къде другаде.

В средата на сезона Фотев разбира, че оня бинтования в комата (БАУУ) е дошъл в БГ-то, за да купи болницата, праща мутрите си да му изключат системите. Настава драма, но в последния момент Марио успява да спаси черния дроб на Бинтования, който, ама разбирасе, е напълно съвместим с този на Тони.  Трансплатират го. Търсят се нови черни дробове за 25 форумки в бг-мама, които вече са в перманентен алкохолен делириум.  
Междувременно той завърта кюбов с колежката Албена Войнова, която все още не знае кой е баща ѝ. Захариев половин сезон я държи далеч от Тони (щото е решил тъпака, че Тонката не е подхпдящ за зет), говори с Марио да държи брат си далеч от Войнова и никой не схвща защо.

Следва продължение.....

Забравих да кажа, че след като мунтрансплантират черния дроб от Банков, няколко седмици по-късно Зорница ще получи изненадващи контракции в болницата. В нея, както знаем, има само двама гинеколози - единият е в отпуск по майчинство, другият е решил като директор да инспектира процеса по ремонт на линейката с новата сестра Шавлиева Wink Бебето го изражда в подпокривното Тони, който междувременно е специализирал не само неврология, но и гинекология (кво да прави човека, докато чака нов дроб - учи, а и нали е на кака и бати генийчето).
Тук следва plot twist - излизат две бебета! Щото Захариев и Галя от караници и изневери не са видели второто бебе.

2ра част
Скрит текст:
Сценарий за 6ти сезон - 2ра част (първа я слагам в скрит текст)

3 месеца по-късно (щото обичаме такива неща).... на хеликоптерната площадка се приземява хеликоптер (кво друго?) и от него излиза висок, рус мъж, със студен поглед и най-новата книга на Дан Браун под ръка. А именно - доцент В. Банков. Това всъщност е доцент Валентин Банков, злият брат-близнат на доцент Виктор Банков, който е психолог/психиатър/нещо си там и е поканен лично от Иво Фотев да оглави психиатричното отделение на болница Свети Кирил. Истината е, че Фотев го е поканил, за да го държи под око (все пак опита да убие брат му, който си умря - за справка виж част 1), а Валентин е приел, за да разбере, кой е убил брат му и да отмъсти. Те, двамата братя не са поддържали много връзка през годините (Валентин дълги години работи и живее в САЩ), ама все пак за брат си Валко убива. Започнват да си играят на котка и мишка - около десет епизода.
Междувременно, слизайки от хеликоптера, той се запознава с братя Ковачеви, представяйки се само като Валентин, новият колега (те не знаят как изглежда Банков и не се сещат кой е той - нали умрелият му брат беше бинтован целия). Банков влиза, при което Кръстева, Ненева, Стаменова и Романова припадат, а Жекова започва да търчи като обезумяла в болницата, защото е видяла призрак. Минват 12 епизода, доакто стане ясно, кой, аджеба е тоА новия Банков и всичкис е успокояват. Марио и Тони започват да тренират бокс и таекуондо.
Няколко от бг-мамите са в критична нужда от нов черен дроб, а фейсбук е сринат. Новината е първа в централната емисия новини на Нова, а Ани Салич я обявява кахърно.
Междувременно Ина Фотева бременее тайно от Иво - оказва се, че т я е от ония безумни жени с плочки, на които коремът им не се вижда, а всички други бременни ги мразят. Иво пък хептен не я забелязва, защото междувременно Стаменова му е пуснала в директорския кабинет, а той е научил значението на абревиатурата MILF. В резултата на това отпуска нови 17 милиона за прищевките й по отношение на болницата.

Следва трета част с другите герои.......

3та част
Скрит текст:
Вдъхнових се за 3та част на сценария.
В скрит текст първите две. Ще има разочаровани, защото в 3та част ще са основно "другите" персонажи, но обещавам с 4та да се реванширам.

В началото на трета част се фокусираме върху Фотев и Стаменова. В чести сезон властта в държавата се е сменила и Фотев се оказва в немилост, без връзки на ключови места, за разлика от други, конкурентни мутри. В следствие на това Фотев бива погнат от властта - в болницата (слабото му място) нахлуват икономическа полиция, данъчни, ДАНС, ФБР, ДАИ, ЧЕЗ, ВИК и Топлофикация. Оказва се, че Фотев е изпрал стабилно количество пари чрез болницата, освен това я ползва за параван за фабриката за производство на оръжия. Властите откриват мини фабрика в моргата, която в този сезон стои някак пуста.
Фотев обаче има супер, дупер, мега добри финансови експерти и адвокати и си е опекъл работата. Оказва се, че по документи зад цялата схема стои Стаменова (тук драгият зрител разбира защо Стаменова е била назначена за директор). София бива арестувана пред цялата болница и осъдена по бързата процедура. Отива в Сливенския затвор. Фотев все пак я харесва, затова й урежда индивидуална лукс килия и ходи на "индивидуални посещения" веднъж седмично. Ина не се усеща къде ходи, защото е твърде заета с Тасев и да умува какво ще прави с бебето (още е бременна в 5ти месец и не й личи).
Жекова в продължение на половин сезон страда затова, че сватбата й се е провалила точно пред олтара. Тони(който е централен персонаж в шести сезон, да напомня) я запознава с ползите от медицинската марихуана, вследствие на което сестра Жекова става най-готината и весела шефка. Вече няма нерви, няма клюки, няма препирни - има само усмивки и странни разкази за еднорози в цвят дъга. Слава Богу, намесва се Ася, която въвежда Жекова в изкуството на дамските ласки (не физически, прави й профил в сайт за запознанства). В крайна сметка я сватосва с Ненева, която, както се оказва, от години също води "алтернатичен начин на живот" Wink. Коко, милият, е в шок. Не стига, че изтърпя Васил, а сега му се налага да има две майки. Поне едната е лошото ченге, а другата доброто ченге.
Калин, Наталия, Лора, Стефан и Мишева (която няма малко име) се оказват въвлечени в любовен петоъгълник.......вследствие на як развален телефон Наталия смята, че Стефан е спал с Мишева, а Лора  - че Калин е спал с нея. Истината я знаят единствено Калин и Стефан, които отново се събират по мъжки " на по бутилка водка". Стефан си излива мъката (която не е мъка, защото Мишева има мнооого големи....вени), Калин му казва - яко си загазил, брат ми! Следва откровен мъжки разговор, в който и двамата си споделят личната история за изкуството на пиянския секс......изведнъж се оказва, че те са толкова пияни, че не са забелязали, че Лора и Наталия са стояли зад тях през половината време и са чули всичко.........

И тъй като съм гадна, в духа на един истински сериал, спирам и "следва продължение в 4та част"

Алтернативната история на Фотеви и Тасев

Скрит текст:
Роднината на Ина ще е нейната сестра близначка, която е меркантилна ку*ка и тайно винаги е завиждала на сестра си за Иво Фотев. След драма, драма, драма и объркване от страна на Тасев, който, без да иска, ще преспи със сестрата, двете сеструни ще се разменят и Ина ще остане с Борис, а мнимата Ина с Иво Joy
Е, много ясно, че са еднакви татуировките! Значи..... преди 10 години, когато Ина е заминала за София от “къде беше”, сестра ѝ е била приета да учи в Германия(тогава все още не е била меркантилна кучка, но трудния живот в чужбина я прави такава). И тогава, тъй като все още са били близки, силна връзка, блабла, в последната си вечер заедно са отишли при татуист и да си направили еднакви татуировки, които да им напомнят, че “те двете са едно цяло”. И “всеки път, когаъо докоснат татуировката си, да мислят една за друга”.
Иначе Тасев ще ги разпознае по.....по шевовете, които лично е правил, белезите от раните, които лично е промивал Wink Той не може да ги сбърка, ама ще се усети, чак след като преспи със сестрата и я види гола Wink

4та част
Скрит текст:
Четвърта част започва от "и следва продължение......"

Наталия и Лора през половината време разбрахме, че са слушали мъжОвете си. Лора пощурява, забива четири шамара на Стефан (за стабилен баланс), замеря го с чашата с алкохол, но той с бърз финт се измъква. Лора се изстрелва при Мама Гочева, отива, взима Джуниър и изчезва за около 15 епизода. През това време Мазов я търси, като стига дори да отиде до лудницата и да пита Ваня за съвет.  За тези 15 епизода Стефан прави само 3 операции (и то на разширени вени), което е свидетелство за неговата депресия и разкаяние.
Това, което никой не знае, обаче(дори драгият зрител), е че Калин в момент на умопомрачение също е преспал с Мишева (шшшшт, тихо). Тъй като тя е грешницата на шести сезон, се оказва, че тя е преспала и с доцент В. Банков (Валентин Банков, за справка горните части на историята) и 5 епизода по-късно се оказва бременна. Само дето възможните бащи са трима. Ами сега?
При доц. Валентин Банков ситуацията също е сложна, защото той всъщност има връзка с доц. Романова (вече е доц.), обаче никой не знае, защото той също като брат си е противник на връзките на работното място. Освен това Мишето е влюбена в него (тя затова преспива с Банков), но той като един трагичен нежен образ не знае как да й каже истината, че е влюбен в друга. Романова и Мишева не са сестри.
В Мишева пък е влюбен Владов, който е станал още по-тъжно-готин, търчи след нея, носи й цветя, шоколад в сърцевидни кутии, купува билети за нос Калиакра, щото е беден доктор. Най-накрая отива при Мишето и й казва, че ще отгледа детето й като свое собствено и тя решава да се оженят. На сватбата пее Николина Чакърдъкова.
Един ден в болницата се появява Зорница(тя е в майчински с близнаците) и вижда Валентин Банков. Тъй като не знае истината (т.е., че това е на Виктор брат му), припада, а после се сърди 14 епизода и на Марио, и на Тони, затова че са я лъгали. Двамата обаче яко са задобряли в поведението си към жените - единият вече не е пън, а другият знае какво значи "не", дори го знае на няколко езика - No, Nein, 不。 Правят й супер умиляващото извинение, вследствие на което форумът  на бг-мама се срива. Чичо Тони взима бебетата, за да може Мама и Тати да се извиняват на спокойствие. "Извиняването" продължава 6 епизода - целувки, милувки, сладки приакзки, докосване на рогца - пълна програма(доволни ли сте?).
Генадиева и Кръстева са живи и здрави. Генадиева отива на курс по "Дигитализация - модерни похвати в съвременния Ейч Ар", вследствие на което започва да изпозлва копютър при направата на досиетата на служителите. Кръстева получава цяло крило в достроената болница и си лекува дечица. Когато не лекува, раздава мъдри съвети на килограм, че си трябва. Всяка събота вечер заедно жулят вино и ракия.
От време на време гледат Ана, за да могат Калин и Наталия да правят кекс, защото Наталия още не знае, че Калин е спал с Мишева.
Йосиф е повишен до позицията Шеф на отделението по хигиенно-санитарен контрол.

Край на сценария за първите 26 епизода Simple Smile И всичко с чувство за хумор, нали Wink

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 22:46 от Анонимен

# 206
Доне , а къде ти е  европейската   джендър линия ?
Как до сега  минават само с една сестра  и тя е доста пасивна  newsm78 .Единственият шанс за Боби е Фотев рязко  да обърне резбата и да го пожелае   Joy

# 207
Не е от партито, а от последния снимачен ден, но все пак Grinning, много е красива широко усмихната Heart

# 208
Доне , а къде ти е  европейската   джендър линия ?
Как до сега  минават само с една сестра  и тя е доста пасивна  newsm78 .Единственият шанс за Боби е Фотев рязко  да обърне резбата и да го пожелае   Joy

Пенев е латентен гей, споко!!!! Върху него ще е фокусирана втората част на сезона Wink
Ми то преди време имаше идея за любовна връзка между Виктор Банков и Марио Ковачев, даже имаше стихче (че как иначе), ама нещо не се прие Grinning Grinning Консервативно общество аххахахаха

Освен това Жекова и Ненева стават двойка, мисля че беше в част 3 Wink

# 209
Дона, ей сега се връщам да те чета, че това не е за изпускане. Ама първо една снимка и от мен

И един въпрос ме зачуди нали Боби намери кистата на Ина... Той как не видя, че е бременна?

Общи условия

Активация на акаунт