Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 306
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 210
А и се чудя Батьо защо седи горе на прозорчето (освен за да може Зорница да го хване за ръката Grinning ), а не е долу при него.
Май това е основната причина, а може да има някой при Тони по това време и затова да го гледа от там.
Борко-Огнеборко ще живее, ама дали детето му сценаристите ще позволят да живее е въпроса.
Батьо е горе, защото е много разстроен и ако отиде при Тони, ще се разреве, а не иска брат му да го вижда такъв. Той е силен мъЖ!!!
Ще живее и Огнеборко - младши. Щото така в шести сезон мазалото ще стане тотално. Никва идея как ще излязат от кашата Simple Smile

# 211
Sway, Тасев е коремен хирург, все пак, няма опитното око на гинеколог, за да види бременност на такъв ранен етап с коремен ехограф. И ето ти беля - прати Ина при Галя. Да беше я прегледал Захариев, по-малко опасно щеше да е за Ина.

Ааа, Дона, скрил се е да преглъща сълзите си. Обаче оная уруспия вероятно с някаква вуду магия го е открила и пак се е курдисала до него да се възползва от слабостта му в този момент Sunglasses

# 212
Дона, аз същи се чудя как ще излезат от кашата без да махат Фотев или бебето, Ина ще я бъде, от четиримата включително бебето, бих прежалила Борко Grinning
Ааааа, аз подкрепях идеята за Виктор и Марио, ще бъдат убийствена двойка Joy

Dee, Ели, проблема не е само при мен, има и други със сходен такъв Simple Smile

# 213
Вие не разбрахте ли какъв е замисъла.Първо съсипва черния дроб на Тони  и докато Марио е емоционално лабилен,го употребява по всякакви възможни начини,дето се сетите.За това е цялата работа.

# 214
Борко-Огнеборко Joy Joy Joy Не знам как ги измисляте тия, но току що щях да се задавя от смях Joy

# 215
Зайко, тя отдавна го извади от опаковката му, взе му цветенцето и си поигра с него, колко повече да го употреби Joy, ама казваш тази ненаситна грешници иска още, опасна е както казва Борко-Огнеборко Grinning

# 216
  • София
Аха, значи така ще стане работата между Ковачев и Банков - двамата прелъстени и използвани от тая харпия Огнянова, ще се намерят, ще си бършат взаимно сълзите и ще се открият един за друг.
Миии, не, не го давам. Марио има тежка вина да изкупва пред брат си, да си стои при Зорница и да се мъчи. Така мисля е най-справедливо.
Москита, Как така се чудиш, защо Бати е горе на прозорчето, ами гледа как Албена целува малкото му братче и рони сълзи. А Зорница е горе и под маската на добротата им крои шапката на всички, ще ги " попилее" и ще отиде при Врабчев, да си живеят щастливо.

Само за едно не мога да се съглася с вас и не се правете на ударени - цялата агитка на Марио и Зорница сте виновни за черния дроб на Тони. Съюзили сте се с тази никаквица Огнянова, защото Тони е пречка тя да изцеди силите на Супер Марио и сте направили чернодробно недостатъчна магия на Малчо, за да не се пречка.

Ух сериозно. Все си мисля, че бебето на Ина и Тасев ще бъде жертва на сценаристите. Хич не ми се иска, но някак най-вероятно ми изглежда.

# 217
Благодаря за темата Simple Smile
Да си пожелаем вълнуващ финал, където най-тъжното нещо да е евентуално провалената сватба на Магда Grinning

П.п. Театралките, много се радвам, че ви е харесала постановката Hug Обаче не прочетох нищо от рода на „благодарим ти, Москита, че ни я препоръча” Joy
Аааа това ми харесва за Магда. Нея мога да я жертвам, че не я харесвам и след тази сватба още повече. Обаче в репортажа казаха, че не могат да кажат чия е сватбата, а ние го разнищихме още преди седмица. Joy
Олекна ли ти, че не те бичувахме? Joy
МНОГОООО БЛАГОДАРЯЯЯ! Heart Eyes Heart След като в четвъртък гледах неприятната за мен Мария Каварджикова, това ми дойде идеааааално. Heart

И на мен не ми е приятна Мария Каварджикова. Единствено я харесвам в "Дом за нашите деца", играеше лекарка, но тогава беше млада. Който не е гледал този сериал от мисля 4 сезона, препоръчвам го. Ще ви хареса - има го в тубата, всеки сезон е с различно наименование.

А за коя постановка става дума, моля?

# 218
Чудесна е Каварджикова в "Дом за нашите деца", не заради това, че е по-млада. Просто не преиграва и рецитира, както в нашия сериал.

# 219
Доне , а къде ти е  европейската   джендър линия ?
Как до сега  минават само с една сестра  и тя е доста пасивна  newsm78 .Единственият шанс за Боби е Фотев рязко  да обърне резбата и да го пожелае   Joy

Пенев е латентен гей, споко!!!! Върху него ще е фокусирана втората част на сезона Wink
Ми то преди време имаше идея за любовна връзка между Виктор Банков и Марио Ковачев, даже имаше стихче (че как иначе), ама нещо не се прие Grinning Grinning Консервативно общество аххахахаха

Освен това Жекова и Ненева стават двойка, мисля че беше в част 3 Wink
аз го одобрих, моят глас не ти ли стига 😋😎😁

# 220
А за коя постановка става дума, моля?
Във "Вишнева градина". Постановката ми хареса, но нея не можах да преживея.

Моляя, моляяя, г-н Ковачев не го даваме на това непоклатимо дърво Банков. Всяка жаба да си знае гьола!
Банков при медицинското си чудо, Марио при Кралицата на мусаката!

# 221
Чудесна е Каварджикова в "Дом за нашите деца", не заради това, че е по-млада. Просто не преиграва и рецитира, както в нашия сериал.

Мисля, че вече я е обзела рутината и надменността (често бъркана от някои хора с опитност), която идва с възрастта. Когато беше по-млада, играеше по-добре. Сега, като поостаря и взе да рецитира и преиграва, защото се е взела много на сериозно.

Във Вишнева градина. Постановката ми хареса, но нея не можах да преживея.

Мда и аз не я харесах във "Вишнева градина".
А за коя друга постановка обсъждахте тук, че е хубава? С някой от мъжете в сериала? Пропуснах и не разбрах.

# 222
Оооооооооо, Хъмбъл и Майчето одобряват  дърварската темерутска любов??? Стига ми!!!
И двамата прелъстени и изоставени....денем се грижат за детето (30 годишното), нощем...се жалват един на друг как са били наранени нежните им дишици

# 223
Хора, как му беше името на тоя до Бати..излетя ми от болната глава 😤

# 224
А дали наистина Марио и Зорница ще видят,че Албена целува Тони или просто на промото изглежда така.Твърде хубаво ми звучи,за да е истина.От друга страна наближаваме финала и е редно и някакви хубави неща да се случват,покрай гадориите.

Общи условия

Активация на акаунт