Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 309
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 240
Е какво ви обяснявах аз за дрехите,гледайте как са го барнали Марио в розова тениска като Зорница.Като беше по студено времето и двамата ходеха с кожени якета и кубинки.Абе хората си ни намекват,че са един за друг,а някои тук ми говорят за отворен финал на сезона,ако обичат сценаристите за тях да е затворен при другите да го отварят.Kissing Heart

# 241

А за коя друга постановка обсъждахте тук, че е хубава? С някой от мъжете в сериала? Пропуснах и не разбрах.
Дон Жуан обсъждахме Simple Smile

Момичета, очаквах, че сте ни засипали с парти снимки, а то пълна суша. Cry

# 242
Нищо няма качено Sad 2 снимки само - на Диана и Моньо...това е

Явно защото Марта в няма дс качва Joy

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 07:10 от Анонимен

# 243
Нищо няма качено Sad 2 снимки само - на Диана и Моньо...това е

Явно защото Марта в няма дс качва Joy
да не е на сватбено пътешествие😀😯

# 244
Хахахахаха, де да беше!:joy: Има представления из страната

# 245
  • София
Добро утро, дали защото е вторник и вече нямам търпение, но имам очакване за много добър епизод довечера Simple Smile.
Зайко, браво, наистина не бях забелязала, че им подбират цветовете, ако не беше обърнала внимание, сигурно и така щеше да остане. С това розово и двамата - има надежда.

Вчера гледах промото в края на миналия епизод и да кажа, че очаквам Галя да изиграе много положителна роля с Ина и бебето. Не знам, имам такова усещане. В последните епизоди мналко и развалиха образа, очаквам сега силно да го подобрят и историята с бременната Ина ще е в дънато на това. А и Ралица Паскалева ако снима в следващия ще е по-скоро епизодично, и все си мисля, че ще ни оставят с добри чувства към нея.
Абе очаквам драматичен епизод, но въпреки това изпълнен с надежда. Айде, че ми писна да въртя сценарии в главата си.

# 246
А така, сега и Зайко да мине да разпръска положителните си мисли и може и да покълне надеждата в нас Grinning
Аз искам да е много драматичен епизода.  Да има силни емоции, разкази за братските отношения, любовта, подкрепата на колегите, изобщо, имат много мегдан за драматизъм Grinning

# 247
А така, сега и Зайко да мине да разпръска положителните си мисли и може и да покълне надеждата в нас Grinning
Аз искам да е много драматичен епизода.  Да има силни емоции, разкази за братските отношения, любовта, подкрепата на колегите, изобщо, имат много мегдан за драматизъм Grinning

И аз очаквам такъв епизод. Нямам търпение да видя обединени всички в болницата, а братлетата едно до друго. И много любов. Много ми се иска да е хем драматичен, хем оптимистичен. Това май е сред епизодите, които чакам с най-голямо вълнение. То с това промо...
За всеки случай ще подготвя кърпички и вино, че един Бог знае какво са приготвили (гадовете)....само да посмеят...

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 09:05 от Анонимен

# 248
Аз съм на работа само ще ви мятам по едно око до довечера. И аз си мислех същото за Галя, ще вземе тя да помогне на Ина нали и тя ще става майка ще и се събуди съчувствието. Айде до довечера.

# 249

За всеки случай ще подготвя кърпички и вино, че един Бог знае какво са приготвили (гадовете)....само да посмеят...
Аз за тази седмица имам торта и шоколад. За финала съм си приготвила твърдо питие, но ако видя, че има опасност от сърдечен арест, ще го почна по-отрано. Grinning

# 250
Надявам се оправяйки черния дроб на Тончо да не прецакат нашите. Ако съдя по промото днес ще е страшно.
Надявам се, че сега с кафето ще качат все пак някоя и друга снимка. От някъде може и да изскочи.
Галя се съмнявам да помогне на Ина. Тя я изнудва до миналия епизод. Но все пак тука всичките са с някакво би полярно разстройство, та не се знае в каква посока ще я обърнат

# 251
Надявам се оправяйки черния дроб на Тончо да не прецакат нашите. Ако съдя по промото днес ще е страшно.
Надявам се, че сега с кафето ще качат все пак някоя и друга снимка. От някъде може и да изскочи.
Галя се съмнявам да помогне на Ина. Тя я изнудва до миналия епизод. Но все пак тука всичките са с някакво би полярно разстройство, та не се знае в каква посока ще я обърнат

Споко, в шести сезон Иво Фотев в новото крило на болницата ще направи банка за органи и ще разцъфти търговията с изкуствено създадени  и развити от едноклетъчно сърца, дробове и бъбреци. Оказват се по-доходоносен бизнес от оръжията.
Само да внимават как ще приключат историята с черния дроб, гадовете, че съм още на тръни

ако Галя помогне на Ина, много ще с еизненадам, макар че трябва да й върне жеста за подкрепата при презентацията пред Иво...дали си спомня?

За снимки се надявам основно на Диана, тя е сред активните

# 252
  • Разпиляна във въображението
Галя изобщо не е лош човек. Реагира така, за да може да запази мястото на мъжа си. Видя се, че смяната на ръководството изобщо не й влияе.

# 253
Дона, ние ще сме първи клиенти.
Галя не е лош човек, но тя не хареса Ина още от самото начало. И едва ли е наясно кой всъщност застана зад нея и проекта й. Тя гледаше Ина с една насмешка първите епизоди, както каза Жекова по едно време всички я подценяват. Така че, ако Галя и помогне ще съм крайно изненадана.

# 254
Очаквам епизода довечера  с нетърпение Simple Smile, заминавам на работа и ще ви четя след като се прибера.
Видях ето тези снимки от последния снимачен ден :

Общи условия

Активация на акаунт