Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 845
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 255
Хайде по задачи  и довечера с  Drunk party023  кой каквото  иска - пред телевизорите !
Тези сценаристи  изобщо не помагат на политиката/поне на думи/  на всички правителства до сега за поощряване на раждаемостта  Thinking Освен това колко пъти да им повтаряме ,че ИСКАМЕ  newsm32 stork-girl stork-boy newsm04 за Кака и Батко , за Натали и Калин второ , а това на Ина  да оцелее  Peace

# 256
Хайде по задачи  и довечера с  Drunk party023  кой каквото  иска - пред телевизорите !
Тези сценаристи  изобщо не помагат на политиката/поне на думи/  на всички правителства до сега за поощряване на раждаемостта  Thinking Освен това колко пъти да им повтаряме ,че ИСКАМЕ  newsm32 stork-girl stork-boy newsm04 за Кака и Батко , за Натали и Калин второ , а това на Ина  да оцелее  Peace

За сметка на това Захариев се отчита редовно с деца Grinning Grinning

Бебето на Ина ще оцелее, усещам го, другите желания - в шести сезон Wink Ай промис!
П.С. Много ми харесва подписа ти Simple Smile

# 257
Дона, усещаш го защото си с връзки със сценаристите или звездите ти го говорят?
Аз си мисля, че трябва да жертват някого накрая. И просто защото реално за нейното бебе няма актьор и няма да се лишат от персонаж е бъде бебето.

# 258
Айдеее, група, честит анонс за довечера:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/22/216683/%D1%82%D1%80%D1%8 … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Скрит текст:
Трудни решения трябва да вземат три от героините в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод на медицинската поредица тази вечер по NOVA нова опасност грози семейство Генадиеви. Д-р Хинова ще разкаже на Наталия за “чутото“ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не д-р Генадиев, а доцент Мазов. Как ще реагира Наталия и какви действия ще предприеме?

Д-р Стилянова преглежда Ина и ѝ съобщава, че ембриона вече има сърдечна дейност. Ина разбира, че вече не може да отлага решението за бъдещето на своето дете. Как ли ще постъпи?

Васил е превел 30 000 лева на сметката на сестра Жекова и иска да се върне в живота ѝ. Дали Магда ще му повярва отново?

Междувременно лекарите в болница “Св. Кирил” се борят за живота на Тони, който се нуждае от нова чернодробна трансплантация. Какво бъдеще на Тони ще отреди съдбата?

# 259
Бебето на Ина ще оцелее, усещам го, другите желания - в шести сезон Wink Ай промис!
Ти усещаш, че бебето ще оцелее, аз, че Тони ще оцелее. Тука освен скрити лекари ще се извъдим и врачки. Joy
Днес съм си взела кристалното кълбо на работа и предсказвам яко драма довечера. Вече съм си приготвила рецепта за бърз шоколадов сладкиш да бъркам преди епизода Joy

# 260
Айдеее, група, честит анонс за довечера:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/22/216683/%D1%82%D1%80%D1%8 … 1%87%D0%BA%D0%B0/

Скрит текст:
Трудни решения трябва да вземат три от героините в хитовия български сериал “Откраднат живот: Критична точка”. В премиерния епизод на медицинската поредица тази вечер по NOVA нова опасност грози семейство Генадиеви. Д-р Хинова ще разкаже на Наталия за “чутото“ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не д-р Генадиев, а доцент Мазов. Как ще реагира Наталия и какви действия ще предприеме?

Д-р Стилянова преглежда Ина и ѝ съобщава, че ембриона вече има сърдечна дейност. Ина разбира, че вече не може да отлага решението за бъдещето на своето дете. Как ли ще постъпи?

Васил е превел 30 000 лева на сметката на сестра Жекова и иска да се върне в живота ѝ. Дали Магда ще му повярва отново?

Междувременно лекарите в болница “Св. Кирил” се борят за живота на Тони, който се нуждае от нова чернодробна трансплантация. Какво бъдеще на Тони ще отреди съдбата?

Мдаааа, нова трансплантация, както предполагахме.....Зорница, готви се да даваш дроб, Марио, готви се да даваш пръстен!
Да се надяваме, че Наталия ще прояви малко здрав разуй и ще говори с Калин...за ралзика от Лора, кояот е изчаткала.

Ти усещаш, че бебето ще оцелее, аз, че Тони ще оцелее.

С тази втора трансплантация.....незнам Sad Дано

# 261
Мисля, че след анонса за тази вечер е вън от съмнение, че сценарият с нов черен дроб влиза в действие. Да видим сега дали там предугадихме накъде духа вятъра или ще ни измислят нещо друго.

# 262
Дано да е друго, че ту мъч драма ще стане...

# 263
Дано да е друго, че ту мъч драма ще стане...

Е какво друго може да е? Май баш си предвидихме какво ще стане.

# 264

С тази втора трансплантация.....незнам Sad Дано
Ама аз ти обещах, нали? Grinning
Така че, приготви шампанското, а за мен шоколад! Grinning

# 265
А представяте ли си да се сбъдне нашата прогноза - Зорница я слагат на операционната да ѝ резнат дробчето и става някакво усложнение и почват да я губят. Батко тогава ще си оскубе брадата косъм по косъм Joy

Дона, стига глупости, ясно е като бял ден, че ще оцелее Тони, направо не знам защо още се съмняваш в това. Намери ми поне една логична причина да го уморят.

# 266
Защото във всеки сезон умира по някой, а досега никой не е умирал в този. И за да е трагедията пълна.
Стига бе, ако тръгнат да губят Зорница, ще умрем пред телевизорите. Само това не. Че ще я режат, ще я режат

# 267
Хем ми звучи супер невероятно, хем изобщо не виждам откъде ще го намерят тоя черен дроб освен от Зорница. Направо не знам, ако така са го решили сценаристите ще им простя всички простотии през сезона.

# 268
  • София
Каквото и да е, само да не е Израел и чужди държави.
Оставам на вълна драма, но с голяма доза надежда. Зори е нашия човек,  сигурна съм. И нямам търпение да гледам Батко около нея

# 269
Каквото и да е, само да не е Израел и чужди държави.
Оставам на вълна драма, но с голяма доза надежда. Зори е нашия човек,  сигурна съм. И нямам рърпение да гледам Батко около нея

Предлагам да ходим да избираме пръстена, който ще ѝ дава и шоколадовата фабрика, която ще запише на нейно име....че сам няма да се справи според мен Joy

Общи условия

Активация на акаунт