Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 858
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 270
Дано да е друго, че ту мъч драма ще стане...

Е какво друго може да е? Май баш си предвидихме какво ще стане.
Не мисля, а и не ми се иска да се стига до трансплантация на черен дроб от жив донор... Нещо друго да измислят, че много индийско ще стане.

# 271
Отброявам часовете до 20h. Емоцията ще е завладяваща, усещам го. Ако Зорница стане донор това ще запрати отношенията и с Марио в друга галактика със скоростра на светлината.
 Що се отнася до Генадиеви и Мазови, те са типичен пример за съвременното ни общество - Не си гледа своя живот, но винаги си навира носа в чуждата паница .Досадни са ни, но олицетворяват заобикалящия ни свят .....
 Силно се надявам Галя да преглърне егото си и да окаже нужната помощ на Ина.

# 272
Тя Зорница е една от малкото, която не е била и пациент в тази болница. Grinning

Предлагам да ходим да избираме пръстена, който ще ѝ дава и шоколадовата фабрика, която ще запише на нейно име....че сам няма да се справи според мен Joy
Кога тръгваме?

# 273
Надявам се да отделят подобаващо време на триото, не ми се гледа за пореден път Мазови и Генадиеви драми, плюс на Жекова чуденето и маенето, дали да приеме обратно един измамник Unamused

# 274
Галя няма какво да ѝ помага на Ина, тя трябва единствено да запази лекарската тайна. Което смятам, че ще направи, защото онзи път я заплаши, тъй като търсеше отчаян начин да помогне на Петър, но сега не виждам причина да тръгне да разказва наляво-надясно за бременността ѝ. Така че според мен Галя няма да направи нищо лошо на Ина.
Но Ина вече има нужда от план, защото вече всички разбраха, а тя още се почесва, където не я сърби.

Аз имам много силното чувство, че Фотев ще е този, който реално ще помогне с трансплантацията. Просто Фотев е в дълг на Марио от ден първи и не виждам по какъв друг начин ще му помогне, а и неслучайно е в залата на консилиума. Зорница според мен ще си остане само с кръвопреливането на първо време да закърпят нещата. Въпреки че и аз като Зайко не бих харесала идеята Фотев да направи нещо, защото това би развалило малко лицата на героите.
Иначе при кратки срокове ти може и да излезеш напред в списъка за трансплантиране, обаче при ретрансплантация няма кой да те сложи напред - веднъж си отхвърлил вече орган, надеждността при тебе пада. Така че пред Тони има само два варианта - Фотев или жив донор.

Недоразумения между хора, които не се решават с разговор, а чудене, дебнене и приказване с неправилния човек, са ми адски неприятни и се надявам да не ги виждам повече от две минути тази вечер. И да се разберат по-бързичко.

Димитрова, Зорница е зла кучка, затова е здрава като бик Joy

# 275
Честно казано, вероятността Зорница да стане донор на Тони и по този начин Марио, чувствайки се задължен, да падне на колене, много ме напряга.
Ако ще я обича и ще бъде с нея, то нека да е заради друго, а не заради половината ѝ черен дроб.
Това пилене по струната на драмата ми идва малко в повече.
Умиращ Тони, жертваща се Зорница, Марио полу-припаднал, сълзи, хлипове....не ми се гледат такива бози.

# 276
Вера, и аз имам проблем с това. Нямам против тя да си донорства, но ми се иска преди това да сме чули две думи от Марио, който за момента все още е като риба на сухо и само си отваря устата, ама не е проговорил Grinning

# 277
Дона, тя Лора, че е изчаткала изчаткала е, но няма да я обвиня, каквото и да направи. Наталия е в пълно невидение, за това какво става. Всичко случващо се до сега навява мисъл, че Калин  омотава работите с Мишева.
А Лора да си гледа детето и да не се занимава с чуждите проблеми. Защо не говори с Калин? Близки семейства са.
Тони ще оцелее, но според мен Зори няма да е донор. Защо точно тя?  Мното драма ще стане и не ми харесва идеята. Може донор да стане пациент, който е пострадал и е в мозъчна смърт.
Тези транплантации, не се ли извършват в специализирани болници и специалисти?
За пореден път нищо не пише в анонса за Зори и Марио.
При Ина е мътна и кървава! Дано, като е чула тонаве на бебето реши да го остави.
Дотегна ми от Жекокови, Мазови и Генадиеви проблеми!!! Досадно става!

# 278
Е, Вера, той едва ли ще е с нея, чувтствайки се задължен. Достатъчно видяхме, че я обича.
А драмата винаги миже да е ооооще по-голяма. Я си представи Зорница да тръгне да синдава органа, а той - неее, Зорница, сприиии, не мога да те накарам да направиш това Joy Joy Тогава вече ще гинпризная за крадци от латино сапунки

# 279
  • София
Пиша от телефона, защото в офиса пак има драма с доатъпа извън мрежата ни и моля заизвинение, ако напиша някоя глупост.
За мен въпроса Марио обича ли Зорница или не не стои. Ясно е от 100 км, въпроса е, че трябва да и стане ясно и на нея. Продължавам да вярвам, че думите на Марио в операционната, че ще свалят катетъра само след личното съгласие на Огнянова, занчеха много повече. Ще чака докато тя не е готова да говорят, а според мен сируацията с Тони ще е предпоставка за това. Сигурна съм, 150% съм убедена, че Марио няма да отиде при Зорница от благодарност. Не е такъв просто - не прави компромиси от благодарност на Захариев, нищо че той му беше уредил супресори са Тони.
Очаквам разговор между тях преди трансплантацията, ако има такава

От анонса си мисля, че Наталия ще реагира адекватно и ще говори с Калин, за да изясни ситуацията. Дано не се лъжа и ни спестят драмите поне при тях.

# 280
Абе ще го остави Ина, тъпо е да повтарят историята с аборта.
Иска ми се Фотев да разбере за бременността. Ще ми е много интересно как ще реагират персонажите. Любопитно ми е първо как Иво ще се отнесе към жена си, кото винаги е била вярното кученце, красивото украшение и т.н. Освен това искам да видя дали бебето ще даде крила на Ина да се опълчи на мъжа си, от който цял живот има и лек страх. Още в началото на сезона казах, че искам да видя тази промяна у нея, да видя силна и смела жена (макар че не бих я обвинила, че се страхува от оръжеен бос) и си мисля, че точно бебето може да ѝ даде тласък да застане срещу него. Как ще се разбвият нещата, мога само да гадая.

И на мен ми дотегна, особено при положение, че Мазови и Генадиеви минаха през твърде много. Иначе сватбата на Жекова ще ми е забавна да я гледам - в бяло и ееееей такъв шлейф  Joy

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 13:14 от Анонимен

# 281
Аз не искам Зорница да дава черен дроб на Тони. И едва ли не Марио да е с нея от задължението, че тя е помогнала на брат му. Или си с нея, защото я обичаш или не си. Много се надявам да не извъртят така историята и така да се съберат, защото това ще остави малко горчив привкус в мен за тяхната любов. Едва ли не аз ще съм с теб, ако направиш еди какво си....
Генадиви/Мазови/Жекова са ми леко безинтересни. Ненужен пълнеж и просто няма да коментирам...
Галя няма да каже на никой вече според мен. Но и с нищо няма да помогне предполагам. Тя е лекар ще си каже мнението, ще я прегледа. Евентуално да я посъветва да не маха бебето и до там. Как ще каже на боса не и го побира акъла. И това с бягството беше супер импулсивно. Не се прави така

# 282
  • София
Не знам дали е качвано, снимка от днес (от фейса на Вергов):
Скрит текст:

# 283
Я си представи Зорница да тръгне да синдава органа, а той - неее, Зорница, сприиии, не мога да те накарам да направиш това Joy Joy Тогава вече ще гинпризная за крадци от латино сапунки
Аз пък го виждам точно така да го направят. Неее, Зорница, това е опасноо, не мога да загубя и двама ви, аз те обичам! Joy И ние ще получим всичко, което искаме. Grinning

# 284
Тая снимка ме напряга. При цялата каша дето е със всичко, остава и Банков да цъфне довечера

Общи условия

Активация на акаунт