Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 863
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 285
Ина предполагам знае, че Фотев не е средностатистически мъж, който ще натири жена си при изневяра. Според мен при него е от решаващо значение е това, че е богат и до сега битието на Ина се дължи и е определяно от него. Той е и подземен бос, умен, пресметлив и отмъстителен.Не вярвам тя да разчита на благородство и снисхождение към нея и то, че има не само изневяра, а и бебе от друг напът.Мисля ще сме свидетели на грозни и страшни сцени. Много вероятно е тази линия да остане с отворен край.

# 286
Тая снимка ме напряга. При цялата каша дето е със всичко, остава и Банков да цъфне довечера

Абе не им се връзвай на тия от фейса, Това, че Карамазов ги е щракнал, нищо не значи. Да се появи, пък после ще му мислим.
Дайте да залагаме какъв артикул от личната си продукция ще използва Фотев, ако разбере, че Инчето е трудна  Joy

# 287
The only one, снимката е много яка Simple Smile

Росита, ние знаем, че той я обича. Въпросът е, че и тя трябва да го разбере. Аз също смятам, че в онези негови думи, че само с нейно позволение ще го направи, имаше скрит смисъл. Както казах и преди, не мога съвсем да го хвана, но смятам, че Марио в момента е в режим на осъзнаване, че е оплескал здраво нещата и че Зорница не ще и да чуе за него. На два пъти тя му показа, че не иска да го чуе и че е ядосана. Смятам, че той стои настрана, защото мисли, че тя това иска от него. Марио не е Тони все пак да не разбира от жестове, но от друга страна е нереално да си мислим, че той ще разбере, че зад думите ѝ се крият обида и страх и ще продължи да настоява. Затова смятам, че той чака някакъв знак, че може да се доближи, въпросното "позволение". И смятам, че ръката на Зорница върху неговата довечера ще бъде този знак за него - че тя не се е отказала от него. И след това ще направи необходимото, за да ѝ го каже/покаже.
Трансплантацията ще си върви по друга линия. Така си мисля или поне така ми се иска да бъде.

За Ина не мога да предполагам какво ще стане, но очаквам да се бори за спасяването на бебето си.

# 288
Цитат на: Donna Paulsen
Дайте да залагаме какъв артикул от личната си продукция ще използва Фотев, ако разбере, че Инчето е трудна  Joy
[/quote

Граматомет или калашник. Но може да е нещо по нежно - отрова

# 289
Аз ли нещо пропуснах? Каква снимка?

# 290
Аз ли нещо пропуснах? Каква снимка?
Точно над твоя предходен пост - The only one е сложила в скрит текст една снимка на Вергов и Емил Марков.

# 291
За Ина каквото и да си мисля единсвение изход до момента, е първоначалното ми предположение - да загуби бебето и пренесат техните драми в следващия сезон. Като имам предвид неуспешна бременност, а не аборт по желание. За да не й тежи това решение.
Аз просто не си представям да иде при Фотев и да му каже обичам друг и очакваме дете, чао! 
Да останат нещата така и да крие също не е вариант, защото ако съдим по предположенията, че ще има скок във времето, то значи ще й проличи вече.
Да не говорим как Фотев дебне всяка нейна стъпка и усеща, че тя се променя.
А освен това прекалено много хора от болницата вече знаят. Предполагам и Тасев ще научи от друг човек, както се случва обикновено.

# 292
Ох, радвам се, че поради една или друга причина не съм единствената, която не смята, че е добра идея Зорница да става донор на орган. Ще стане твърде сапунено, а не мисля, че от продукцията чак толкова подценяват публиката. Съгласна съм с Москита, че ако има трансплантация през този сезон, тя ще си върви по друга линия.
Споделям и всичко написано за Жекова, Мазови и Генадиеви. Само се чудя с какъв багаж ще ги прехвърлят тях в следващия сезон - айде Жекова ще си шета из болницата, спокойно може сюжета да мине и без личните й драми. Но за двете двойки - тях ги прекараха през какво ли не, още един сезон драми ако им спретнат, те трябва направо да се гътнат накрая, поизчерпаха се като линия.
За Ина също смятам, че ще запази детето, едва ли идеята е да се внушава, че при всяка по-сложна ситуация решението е да се прави аборт... Е, то че е пълна мъгла как ще стане разплитането на възела, мъгла е, направо мрак, но явно поне тук ще ни изненадат с нещо.

Последна редакция: вт, 22 май 2018, 14:23 от Little Pearl

# 293
И аз не очаквам от Фотев разбиране или всеопрощение. Самият той каза, че не прощава. Даже се чудя, кога ще отмъсти на Калин за интервюто. Ако Фотев не стигне някаква критична точка преди това, логично е да отмъщава и да е жесток.
Заради това ми е малко неадекватно цялото поведение на Боби, който го раздава много смело под носа на гардовете

# 294
Само ни дразнят с тези снимки. Нищо няма да стане. Банков според мен няма да се върне никога. (Ама аз и за жена му бях сигурна, че не е жива) Joy

# 295
За Ина също смятам, че ще запази детето, едва ли идеята е да се внушава, че при всяка по-сложна ситуация решението е да се прави аборт... Е, то че е пълна мъгла как ще стане разплитането на възела, мъгла е, направо мрак, но явно поне тук ще ни изненадат с нещо.

Съгласна съм с това, то и самата Ина силно иска дете и не мисля, че е способна да направи аборт, макар и да сподели такава мисъл пред Огнянова.
Затова мисля, че най-вероятно ще реши да запази детето и да избяга, както беше решила, но междувременно ще го загуби и се връщат в начална точка.

И в двата случая - да реши да го махне и да приключи всичко с Тасев или да го запази и да напусне Фотев - драмата приключва още този сезон и после какво ще ги правят. Оше повече, че при втория вариант е твърде вероятно някой да свърши на Витоша.

Може би възможност е Фотев да разбере за бременността и да реши, че някакво чудо се е случило и детето си е негово 🙄 Ще го изкарат голям баламурник, ама всички тук знаем способностите на сценаристите.

# 296
Само ни дразнят с тези снимки. Нищо няма да стане. Банков според мен няма да се върне никога. (Ама аз и за жена му бях сигурна, че не е жива) Joy

От тоя сезон едно разбрах- каквито и очаквания, предчувствия и надежди да имам, накрая все съм изненадана 😳 Ама това го прави интересен

# 297
Не знам дали е качвано, снимка от днес (от фейса на Вергов):
Скрит текст:
от фотоалбума на Карамазов Българските актьори, в инстаграм е публикувана преди ден https://www.instagram.com/p/BjCIIWynBkJ/
И мен леко ме втресе, когато я видях. Ами какво пък, зоопарка ще се напълни😂😎😁

# 298
В началото на сезона бях сигурна, че няма да се върне, но сега вече съм разколебана. Много често започна да се явява в пространството под форма на постове, снимки свързани със сериала.

# 299
Може би възможност е Фотев да разбере за бременността и да реши, че някакво чудо се е случило и детето си е негово 🙄 Ще го изкарат голям баламурник, ама всички тук знаем способностите на сценаристите.[/i]

Мммммм, точно Фотев да изкарат баламурник.....айде Мазов да беше аххахаха Ако разбере за бременността, Фотев ще е наясно, че не е негово и ще стане супер забавно Joy Нали помните - очаквайте неочакваното

Общи условия

Активация на акаунт