Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 252
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 135
Това по повод края на сезона ли? И да не правят глупости през новия Joy

# 136
Това по повод края на сезона ли? И да не правят глупости през новия Joy

Ъхъ.
Отиваме на купона и им ги раздаваме на входа Wink

Като си харесаме някой доктор, го дърпаме настрани....за проверка и палпиране

# 137
А разяснителна кампания ще има ли?

# 138
А разяснителна кампания ще има ли?

Разбира се! Но тя е по-особена...практическа. От теория никой не е прокопсал, практика му е майката.
Незнам как ще се разберете кой ще разяснява на Батко.

# 139
Да им имам анонса, за цялата седмица едвам, едвам написали нещо, искат да крият до последно нещата, ама ние бая вече ги разконспирирахме Grinning
Eeeee, това Зори да е донор на Тони го писах още в началото на сезона, ако съм го познала, браво на моите приятели Misc Alien Joy
Ама по-скоро този дето е писал анонса да не си е пил хапчетата, както с тръгването на Марио и т.н.

Да ви питам, само аз ли имам проблем с аватара си, опитвам се да сложа, ама не става. Grinning

# 140
Той Батко като гледам засега се пази, може да е попрочел едно-друго предварително.

Майче, не съм пробвала скоро с нов аватар, не съм ти от полза Unamused

# 141
Да им имам анонса, за цялата седмица едвам, едвам написали нещо, искат да крият до последно нещата, ама ние бая вече ги разконспирирахме Grinning
Eeeee, това Зори да е донор на Тони го писах още в началото на сезона, ако съм го познала, браво на моите приятели Misc Alien Joy
Ама по-скоро този дето е писал анонса да не си е пил хапчетата, както с тръгването на Марио и т.н.

Да ви питам, само аз ли имам проблем с аватара си, опитвам се да сложа, ама не става. Grinning

Майче, важното е, че не са написали, че отношенията на някоя от двойките поемат в нова посока, че ще ни скандализират тука. Joy

За Зорница, която ще е донор на Тони и аз си го помислих наскоро, ама да ме пита някой защо не го споделих с вас. Grinning

Лора обаче ще забърка голяма каша, страхотен развален телефон ще стане. GrinningПо закона на Мърфи в тоя сериал винаги трябва наобратно да стават нещата и вместо да говори с Калин, ще изпляска всичко на Наталия, което за мен е адски глупаво и грешно решение.

# 142
Нашата двойка навъртя толкова посоки, спирали, възходи и падения, че вече дори това не може да ни стресне Joy

Аз обаче мисля, че този път анонсаджията е пил само две, вместо обичайните три, ракии и информацията за трансплантацията е точна. На фона на това, че още в първи епизод ни предупредиха, че черният дроб във всеки един момент може да бъде отхвърлен и периодично ни обръщаха внимание, че стойностите са на ръба, мисля за всички ни е ясно, че моментът на отказ дойде.

# 143
Аман от нови посоки. Grinning Тонката ще оживее, не го мисля, не са толкова жестоки сценаристите.

И аз като Дона имам своите източници и сега ще ви скандализирам с ексклузивна снимка на Зорница, правеща мусака.
Скрит текст:

# 144
Нашата двойка навъртя толкова посоки, спирали, възходи и падения, че вече дори това не може да ни стресне Joy

Аз обаче мисля, че този път анонсаджията е пил само две, вместо обичайните три, ракии и информацията за трансплантацията е точна. На фона на това, че още в първи епизод ни предупредиха, че черният дроб във всеки един момент може да бъде отхвърлен и периодично ни обръщаха внимание, че стойностите са на ръба, мисля за всички ни е ясно, че моментът на отказ дойде.
Да де, но на мен мира не ми дава въпросът защо, по дяволите, ако в случай на отказ проблемът е можел да се реши в България, Ковачеви бяха тръгнали да заминават за Израел, където Тони да бъде в клиника?

# 145
Аман от нови посоки. Grinning Тонката ще оживее, не го мисля, не са толкова жестоки сценаристите.
И аз като Дона имам своите източници и сега ще ви скандализирам с ексклузивна снимка на Зорница, правеща мусака.
Скрит текст:
Обещаваш ли? (за оживяването) Cry

МУСАКААААААА! Браво бе, Зорница! Добра си! Joy

Перла, мисля, че сте в грешка тук. Те не отиваха в Израел заради Тони, а зараи Марио. Той просто си беше намерил работа там, а това, че щяха да се грижат по-добре за Тони, просто беше бонус. Това го помня много ясно.

# 146
Хм, Дона, ще погледна /по изключение/ серията отново. Аз съм останала точно с обратното впечатление.

# 147
Обещаваш ли? (за оживяването) Cry

МУСАКААААААА! Браво бе, Зорница! Добра си! Joy

Перла, мисля, че сте в грешка тук. Те не отиваха в Израел заради Тони, а зараи Марио. Той просто си беше намерил работа там, а това, че щяха да се грижат по-добре за Тони, просто беше бонус. Това го помня много ясно.
Обещавам! Гръм да удари Жекова, ако го гътнат Тонката!
И аз имам спомени, че заради работата отиваха в Израел и бонуса беше лечението там за него.

# 148
Не, не, Марио прие работата заради брат си. Когато му казаха, че ще отхвърли черния дроб, Марио каза, че няма, защото в Израел ще помогнат. После Тони като отказа да пътува, Марио му каза, че заради него го правят.
Дона, в Израел а добра терапия щяха да се опитат да съхранят дроба. Тук, ако се стигне сега до нова трансплантация ще бъде много рисково за Тони.

# 149
Пфффф, сегае ме накарате да изгледам първите епизоди наново....щото съм ибедена в моята теза Joy

Ти кво, ще жертваш героите, които са сред най-нехаресваните, а Wink

С един куршум, два заека - Жекова и Тони

Общи условия

Активация на акаунт