Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 280
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 785
В сексмобила няма обхват.

Е ти пък, няма там да ходят, изтърка се вече. Joy Казах ти - в горичката до болницата, на палатка под наем. Wink Там обхват няма хептен.

# 1 786
Във фейсбук спят вече , а гледам тук, че едва сега започвате, но аз вече се свърших от смях. 😃😂
Нощни романтични души сме си.

# 1 787
  • Там,където се събуждам щастлива.
Някой да има този проблем с Нова плей? Cry

Точно този текст не, но редовно ми излиза, че не може, защото сървърът има проблем!

# 1 788
Хайде по леглата  1crib !
Утре   newsm28   1ironing hang , в понеделник  newsm39  smile3529  
и във вторник   ни чака  married   baloni

Само  накрая да не стане  comp03  Peace

# 1 789
Някой да има този проблем с Нова плей? Cry

Точно този текст не, но редовно ми излиза, че не може, защото сървърът има проблем!
аз имах този проблем. Оправям го по два начина: пускам vpn и сменям сървъра, или пускам видеото на браузер, който поддържа флаш.

# 1 790
Лекичка и мекичка. 😗

# 1 791
  • Там,където се събуждам щастлива.
https://eva.bg/article/33280-Vecherya-na-sveshti-s-Velislav-Pavlov?page=1

Много приятно интервю с Велислав!

# 1 792
Не знам как мислите, че ще има еленчета в шести сезон. Ще се случи ако има голям скок във времето. Ваня доказа, бе бременеенето е повече от девет месеца Simple Smile Еленчета около седми сезон, ако оцелеят родителите.
Бе тя кошутата ако почне да мъти някое еленче към края на шести сезон, ние пак ще сме доволни Grinning

# 1 793
  • София
Чакайте сега, какви първи брачни нощи, линейки, какви еленчета, не мога да разбера.

След щателен анализ на промото бомба, до какви изводи стигнах.
Значи сватбата е на Албена и на Тони, ясно се вижда, че в дъното на залата има булка, май е руса, значи е Албена. До нея има чернокос младоженец, не прилича много на Тони, но това е следствие на трансплантирания черен дроб, изменения във външния вид.
До тях са кумовете Лора и Мазов. Защо Лора, защото тя е единствената руса лекарка (освен Албена, която много ясно, че е булка) в болница СВ. Кирил. А Мазов - ами много ще му ходи папионка на него и за това.
Най сложната част от загадката обаче е какво по дяволите правят Кака и Батко пред служителката и защо, тези иначе трагични герои на Откраднат живот, са се ухилили като репи. Ами има си съвсем логично обяснение на ситуацията.
Значи, отвън се случва екшън - арестуват Васко. Батко бърза да започват, проверява всичко, дали Тони и Албена са се подписали на правилните места, дали не са си сгрешили ЕГН - тата и други подобни, защото на тези двамата вяра не може да се има. Кака, от своя страна, много присърце е взела сватбата, не е съгласна с сценария на церемонията. А и Тони нали си има само тях, и Зорница смята, че той заслужава нещо по- специалено, не само Вземате ли тази жена за своя законна съпруга......., та за това е отишла да се разправя със служителката и за първи път в живота си вдига скандал.
Накрая Марио, супер изнервен, вдига Зорница, защото това е единствения начин да я накара да спре да спори. Сега защо Зорница се е ухилила така - ами защото има много силен гъдел.

Това е, което ще се случи, знам го от сигурен източник ✨✨ 👽👽👽👽

# 1 794
В първата половина от написаното се зачудих какво си пила, после се успокоих Joy

# 1 795
  • София
Дона, само кафе. Пазя се за вторник Simple Smile.

Ми гледам много сте се размечтали и си викам малко да ви приземя с един логичен и достоверен анализ.

# 1 796
Дона, само кафе. Пазя се за вторник Simple Smile.

Ми гледам много сте се размечтали и си викам малко да ви приземя с един логичен и достоверен анализ.
Роси, поклон! Най-сетне е разплетена историята! Joy

# 1 797
Да не пропусна да отбележа само, че букетът е в Зорница, щото тя лично го е направила за Албена, от шипки разбира се, и трябва да й го занесе. Joy

# 1 798
  • София
Яница точно. А е бял, защото нали сега сме пролет и шипките цъфтят с прекрасни бели цветове.

Сега 6 сезон предлагам  да се казва Откраднат живот - Приказки под шипковия храст.

Москита, благодаря. Дано от ✨👽, не ми се сърдят, че издадох какво се случва, но не можех да ви оставя да живеете в такава заблуда още 2 дни.

# 1 799
А сигурният ти източник разказа ли ти защо Ина реве в болницата? И защо Галя гледа като натровена?

Общи условия

Активация на акаунт