Парфюмни размисли и страсти - 217

• 129 362
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Благодаря много на всички Simple Smile

# 136
Имате ли любими аромати от дрогерийния клас? Такива, които сте склонни да сложите в една колекция заедно с дизайнерските и нишови съкровища? Кои са?
Искам да дам шанс на аромати от тези, но се чудя кои и бих се радвала да ми препоръчате. ^^
Korres и Bronnley не са дрогерийни, но не са и дизайнерски, какви са? Приятно се изненадах от Korres с ирис, виолетка и бял пипер, както и от една цветна градина с розов божур на  Bronnley. Разбира се, че не са луксозни, уханни съкровища, но те заеха своето непретенциозно място сред парфюмите ми.

# 137
  • София
Korres са натурална гръцка козметика. Не я познавам особено добре.
Бронли са експертна марка (т.е.създават се продукти от експерти). Специализирани са в производство на сапуни. В това отношение са дизайнерски продукти за и след баня. Доколкото знам, британското кралско семейство си зарежда изцяло продуктите за баня от тях и имат право продуктите им да носят кралския герб. В интерес на истината, заради високото им качество, заслужават внимание. Парфюмите им всъщност са тоалетни води и определено са далеч от търсения ефект на "истинските" парфюми, но могат идеално да допълват ароматния гардероб в банята. Определено имаме нужда от тема за допълващите аромати към парфюмите ни!
Днес например, неочаквано за мен, докато си търсех ежедневна рокля за разходки, попаднах на боди мист в НМ с аромат на зряла смокиня. Реално никакво качество и трайност само при силно въображение, но след къпане, по дрехите и в стаята наоколо се допълни невероятно с любимите ми няколко смокинови парфюма. Лятно време винаги обичам към парфюмите да добавям боди мист или боди спрей, предвид жегите. Явно това лято си оставам твърдо на смокини. Simple Smile

# 138
Подариха ми ето този парфюм на ZARA.Mоля,споделете имитация ли е или собствена марка? Нищо не знам само знам,че много ми харесва.

# 139
Здравейте! Може ли да ме насочите към дамски парфюм, който наподобява Acqua di Gioia на Армани?

# 140
На мен този ми прилича на La vie est belle. Нотките дори са същите. Simple Smile

Подариха ми ето този парфюм на ZARA.Mоля,споделете имитация ли е или собствена марка? Нищо не знам само знам,че много ми харесва.

# 141
  • София
Обичам парфюмната ми дружка! Hug bouquet Благодарение на нейните безкрайни любознателност и ентусиазм, пак се запознах с прекрасни неща, на които, вероятно, сама нямаше да обърна внимание.  Та бързам да споделя за новите ми парфюмни «мухи».

Saint Julep Imaginary Authors - https://www.fragrantica.com/perfume/Imaginary-Authors/Saint-Julep-45706.html Прекрасен, свеж и тооолкова приличащ на обожаваната от мен Baccarat 540, но и е парфюмът, който има собствена индивидуалност, сладост на захарта, прохлада на мента и невероятно жизнерадостно звучене като цяло. Смятам, че може да бъде харесан от тези, които леко ги смущава «йодната» или «зъболекарска» нота в Baccarat. И спрямо цената определено може да е добра алтернатива.

Cape Heartache Imaginary Authorshttps://www.fragrantica.com/perfume/Imaginary-Authors/Cape-Heartache-22477.html. Този ми отвя главата направо! Crazy Искам да мириша на борова гора с изгорели дънери в нея и опушени горски ягоди Laughing Един боцкащ аромат на приключения, вечер до огъня в гората, ухаещ на топяща се борова смола, сещате ли се, когато се чува пукането на мехурчета в огъня ...а пък някой е забравил събрани през деня ягоди близо до огнището  и от топлината са леко попрепекли, опушили са се и ухаят хем сладко, хем все още свежо, но вече по-меко и не толкова остро ... Аромат-приключение, аромат-благинка ...  Heart Eyes Heart Eyes

Тествах и два нови за мен «ириса», и други красотийки, за които може да напиша някой друг път Flutter

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 18:00 от sympathy

# 142
  • СОФИЯ
Cape Heartache Imaginary Authors дали го има някъде за проба в София?
Не познавам този бранд Flushed

# 143
  • София

На предишната / или по-предната/ страница има отговор на твоя въпрос.  Peace

# 144
  • СОФИЯ

На предишната / или по-предната/ страница има отговор на твоя въпрос.  Peace

Ако става въпрос за линка на Ковачева, не разбирам как работи.....

# 145
Нямам време да прегледам новите мнения, че ... петък вечер е  Mr. Green

А да-честит празник тези , които са запазили детското в себе си , че...честно казано са малко хората,които го могат и не се притесняват да го показват

Днес карахме с децата на приятели и племенничката 2 часа такива колички в Борисовата Градина-няма такъв кеф  Mr. Green
Скачахме после на батут

Парфюм за 1-ви юни и цял ден игра с малките 2-5г деца беше

Парфюм за вечерта

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:52 от WaltherP99

# 146
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, можете ли да ми предложите траен парфюм с ориенталско-ванилов аромат.. /от типа на Зара-Гардения/.. Simple Smile

# 147
  • София
Мнение за By Kilian Love, dont be shy?
Аз си го пръснах на кожа и сега му се чудя.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 13:01 от Free Agent

# 148
  • Бургас
Здравейте, можете ли да ми предложите траен парфюм с ориенталско-ванилов аромат.. /от типа на Зара-Гардения/.. Simple Smile
Не познавам тази Зара,но виж Hypnose Lancome for women,Dior Hypnotic poison /1998/ ,Chanel Allure edp,Dior Poison Girl,La Nuit Tresor Lancome for women.Всички са ми страшно големи любови,нямам Хипнотичната отрова,наскоро преоткрих красотата и и ще я купя,но на есен. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 13:14 от Bright Crystal

# 149
  • Sofia, Bulgaria
Не познавам тази Зара,но виж Hypnose Lancome for women,Dior Hypnotic poison /1998/ ,Chanel Allure edp,Dior Poison Girl,La Nuit Tresor Lancome for women.Всички са ми страшно големи любови,нямам Хипнотичната отрова,наскоро преоткрих красотата и и ще я купя,но на есен. Heart Eyes

Много благодаря, ще ги пробвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт