Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 156
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
Солите за вана са много приятни. Ползвала съм също така и шампоана с кокосова вода в комбинация с балсама (за цената си са супер, но лично на мен много ми омръзна аромата, някак е много натрапчив). Аромата голдън шайн съм го пробвала на душ гел(страхотен!). После очаквам мнение за останалите продукти Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 466
  • София
И от мен въпрос:
Може ли да препоръчате някакъв ексфолиант за лице за мазна кожа, който да не е ежедневен? https://www.nivea.bg/shop/izmivasht-gel-za-mazna-kozha-40058086695230168.html – в момента ползвам това, но ми трябва нещо малко по-грубо.

# 467
Момичета, някой ползвал ли е водите за уста на Балеа, коя е най- силната?
Ползвала съм зелената(на нея има тестерчета) и прозрачната. Не са лоши, но съм най-доволна от колгейт макс уайт.

И от мен въпрос:
Може ли да препоръчате някакъв ексфолиант за лице за мазна кожа, който да не е ежедневен? https://www.nivea.bg/shop/izmivasht-gel-za-mazna-kozha-40058086695230168.html – в момента ползвам това, но ми трябва нещо малко по-грубо.
Мога да ти препоръчам да инвестираш в нещо на Lush. В магазина в the mall са изключително любезни и не биха отказали да ти дадат мостри. Simple Smile п.с. Имам mask of magnaminty. Попринцип е маска, но има и ексфолиращи частици, мисля, че може да се използва и като ексфолиант. За опаковка от 125гр, цената е 18,90лв, но стига за мнооого дълго време. Ocean salt също ми го препоръчаха като добър за комбинирана\мазна кожа.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:34 от bubanka

# 468
  • София
Не, не Лъш, въпросът ми е за ДМ, Лили и подобните.

# 469
И от мен въпрос:
След пробване на какви ли не ексфолианти, започнах да използвам най-обикновена сода бикарбонат, дето я има във всяка кухня. Учудващо добра работа върши, без да е много агресивна, стига да не прекаля с търкането много дълго или много често. Горе-долу на седмица веднъж ексфолирам, но това си е индивидуално.
Струва си да се опита - ако не за постоянно, поне докато сте в търсене на нещо друго. При мен като че ли се отразява добре и на омазняването.  Може и аз да си внушавам за омазняването де, носъс сигурност си усещам кожата по-добре откакто я използвам. За тяло също - по-нежните ексфолианти имам чувството че нищо не правят, а по-грубите ме дразнят и ги зарязах и тях.

# 470
  • София
И сода съм ползвала, и трици съм ползвала, но търся нещо готово и по-грубо, което го има в ДМ, Лили...

# 471
И от мен въпрос:
След пробване на какви ли не ексфолианти, започнах да използвам най-обикновена сода бикарбонат, дето я има във всяка кухня. Учудващо добра работа върши, без да е много агресивна, стига да не прекаля с търкането много дълго или много често. Горе-долу на седмица веднъж ексфолирам, но това си е индивидуално.
Струва си да се опита - ако не за постоянно, поне докато сте в търсене на нещо друго. При мен като че ли се отразява добре и на омазняването.  Може и аз да си внушавам за омазняването де, носъс сигурност си усещам кожата по-добре откакто я използвам. За тяло също - по-нежните ексфолианти имам чувството че нищо не правят, а по-грубите ме дразнят и ги зарязах и тях.

И аз използвам сода бикарбонат поне от 20 години и с нищо не мога да я заменя все са ми едни лигави ексфолиантите нямат достатъчно частички, все едно нищо нищо не правя. Аз си имам в банята една кутийка празна от крем за лице пълна със сода и когато реша да се ексфолирам вземам тампонче за премахване на грим, намокрям го слагам съвсем малко от душ гела ми и после добавям содата, за да не шкуря на сухо, лицето светва, сега уча тинейджъра да се търка, че започва да му се омазнява лицето, комедони ала бала.

# 472
За спиралата Total temptation не знам, но си взех палитрата и много ми хареса като цветове и пигментация. Обаче май само в ензо я има на този етап.

Много ли са блестящи сенките?

# 473
Съжалявам за качеството на снимката, дъщеря ми я направи Simple Smile
Ползвах маската за лице, хареса ми, че не изсушава. Препоръчват я дори за всекидневна употреба.
Надявам се да не ме разочароват продуктите. Започнах от скоро да пазарувам по-редновно от ДМ, защото Лили ми беше фаворит, но вече намирам и на двете места добри предложения.

# 474
  • София
За спиралата Total temptation не знам, но си взех палитрата и много ми хареса като цветове и пигментация. Обаче май само в ензо я има на този етап.

Много ли са блестящи сенките?
Има два блестящи нюанса, втория от лилавите и първия от другите цветове. Тези по-големите в средата златистото и лалавото се водят хайлайтъри, но аз бих ги ползвала като сенки. Иначе останалите цветове стоят по същия начин като тези от другите палитри на Мейбълин.

# 475
  • Стара Загора
За груб ексфолиант, аз харесвам много Garnier Pure Active 3 в 1. Страхотно е усещането след него. Правя си го и като маска. Много чиста и гладка е кожата.

# 476
  • София
iv4enceto_91, намирам два такива:
1. https://remedium.bg/face-cleansing/garnier-pure-active-3in1-gel- … b-mask-150ml.html
2. https://remedium.bg/face-cleansing/garnier-pure-active-intensive … n1-gel-150ml.html
Май говориш за първия, но все пак да попитам?

# 477
  • Стара Загора
Да, точно първото е. Втория вариант не съм го ползвала.

# 478
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Подкрепям Ивчето за Garnier Pure Active.Още като ти прочетох въпроса се сетих за него.
Аз ползвах първия вариант.

# 479
  • София
Благодаря, значи той ще бъде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт