Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 185
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Благодаря, аз точно по-гъсти предпочитам Simple Smile
Не мога да дам съвет, за съжаление.

# 451
  • Across the Multiverse
На мен това с цапането ми се случва в 99% от случаите, независимо каква спирала ползвам и колко внимавам. Или аз нещо съм несръчна, или са ми редички миглите, не знам. Имаше един трик с лъжица върху клепача  Laughing, но на мен това не ми е удобно.

# 452
  • На ръба..
Аз за себе си знам, че се дължи на несръчността ми и със спирала от 5лв и с такава от 55лв абсолютно винаги си цапам клепачите. Винаги след това минавам с клечка за уши. Именно поради тази причина спрях и сенки да ползвам.

# 453
Момичета, как се казва последната спирала на Мейбълин? Нещо се заблудих като тръгнах да я търся...
Взех си я още като излезе, понеже видях, че е с кокосово масло. Уникална спирала. Мирише страхотно и се сваля лесно. Издържа 12 часа, че и повече може (изпробвано е Grinning )
Тушът ѝ по-гъст ли беше или бъркам спиралата?

А как ви прави миглите? По-дълги или по-гъсти? Не съм пробвала спиралите им...

# 454
А как ви прави миглите? По-дълги или по-гъсти? Не съм пробвала спиралите им...
Моите са средни, не бих казала дълги. Подхранвам ги с активатора на Орифлейм или с кокосово масло.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 11:27 от bubanka

# 455
  • София
Много харесвам спиралата за мигли Тотал Темптейшън. С моите мигли се справи много дбре още при първото ползване. Успях и си купих и молива за вежди от тази серия. Страхотен е!  Peace
Когато много бързам и не внимавам, винаги цапам със спиралата горния клепач.

# 456
  • В къЩи.
Аз нещо не се погодих с тази спирала.Много повече харесвам оранжевата принцеса на Ессенсе. Peace
Пробвах я по препоръка в темата и от тогава не спирам да я хваля.
https://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/spirala/e/product/lash-p … s-volume-mascara/  Peace

# 457
Отскочих до ДМ само за една  боя за коса  и освен нея взех и тези. Някой с мнение за душ-пилинга? Simple Smile

# 458
  • София
За спиралата Total temptation не знам, но си взех палитрата и много ми хареса като цветове и пигментация. Обаче май само в ензо я има на този етап.

# 459
И аз си взех Total temptation преди седмица.
Попринцип имам 4-5 спирали, обаче от както съм взела тази, не съм и поглеждала другите.
Много ми харесва. При мен освен обем, дори и удължава. Разделя много хубаво миглите. Не се рони и се сваля много лесно ( с 1 тампон напоен с миц.вода! ). Всичките ми други спирали ги свалям много трудно, а сутрин като се събудя винаги съм като панда. При тази го няма този проблем. Допълнителен плюс е как мирише. Топ ми е за сега от дрогерийните.

Между другото (бях писала, че бях на лишеи от миц. вода на Гарниер - зелена капачка) си взех мицеларната на Лореал - с розовата капачка. Сваля всичко много лесно , а кожата ми светна - никакви лишеи повече.
Скрит текст:
Взех си и един ексфолиращ гел за лице на Агива с роза, кожата ми след това е много мекичка и хидратирана. Единствено аромата не ми харесва, но аз и мразя аромата на роза.
Скрит текст:

Взех си също и любимия душ гел и боди бътър с ванилия на Велнеа. След душ дори не се нуждая от бътъра. Душ гела омекотява много кожата и ухае страхотно. Имам и от преди екфолианта от снимката, страхотен е също!
Скрит текст:

Продължавам и с едни сенки на llums - от палитрите с 5 цвята. От бюджетните марки, това са най-пигментираните сенки, които съм ползвала ( а имам палитри на Мейбълин, Римел, Есенс, Катрис и Флормар). Много приятни nude цветове и са много трайни. Блендват се много лесно.
Скрит текст:

А от един шампоан на Syoss си докарах такива проблеми, че повече не искам да чувам за тази марка. След 1-месечно ползване този шампоан успя да пресуши иначе достатъчно сухата ми коса, а корените ми бяха мазни на следващата сутрин след баня. Косата ми стана твърда, едвам я сресвах, накъса се много и почна да пада.. на всичкото отгоре и пърхут!
Скрит текст:
За щастие преди 2 седмици си взех от новите шампоани Botanic therapy (старите Ultra doux) с рициново масло..косата ми направо се съживи, пърхута изчезна и сега е много мекичка, подредена и ухае страхотно.
Скрит текст:
[/img]

# 460
За спиралата Total temptation не знам, но си взех палитрата и много ми хареса като цветове и пигментация. Обаче май само в ензо я има на този етап.

Май ще се изкуша !!! Мноого добре изглежда.

# 461
  • София
То и аз се изкуших и за това ща, не ща си я поръчах. Отговаря си на името. Laughing Heart Eyes

# 462
# 463
Момичета, някой ползвал ли е водите за уста на Балеа, коя е най- силната?

# 464
И аз взех шампоана с кокос. Засега мога да кажа, че ми харесва. Добре изми, без да ми пресуши скалпа. Косата ми е мека и няма заплитания. Ще го видим по - натам, при продължителна употреба.
Взех и това
Скрит текст:
Като първи отзив - не премива и изсушава кожата, остава нещо като слой, но не бих го определила като гадно усещане. Все едно си  слагала крем, който е попил и кожата е мека. Надявам се да не пъпчасам, че в сайта за проверка на съставките имаше 1-2 високи стойности.
Само това забърсах аз от намалението, в нашият магазин беше като след бомба. Нищо, което търсех, не беше налично. На места имаше цели празни стени, а не бяха даже  с продукти на Балеа.
Tsugumi, дай после мнение за пилинг маската, че и се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт