Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 122
  • 773
  •   1
Отговори
# 495
  • София, България
А става ли за ежедневно използване този кристал или се ползва известно време и след това се дава почивка?

# 496
До кога е промоцията на Balea ?

# 497
До кога е промоцията на Balea ?
Би трябвало до сряда - 27.06.

# 498
  • София
Момичета да попитам, можете ли да ми покажете този камък против изпотяване (или против миризма беше) на Балеа как изглежда, нещо не мога да се ориентирам? И има ли аромат, разделят ли го на мъжки и женски? Искам да го взема за приятеля ми, но не се ориентирам
Ето го – https://www.google.bg/search?biw=1143&bih=603&tbm=isch&a … rc=7cKHo4eoIkDOiM:
Няма миризма; не спира изпотяването, а миризмата; унисекс е. Трябва да се маже много обилно на мокра кожа.
След като не спира изпотяването, може ли да се комбинира с продукти, които го спират?
Не знам, не съм пробвала.
А става ли за ежедневно използване този кристал или се ползва известно време и след това се дава почивка?
Няма проблем да се ползва ежедневно.

# 499
Влизам да кажа колко съм очарована от гела за бръснене на Балеа. Взех си Peach Love, пише за чувствителна кожа. Прави пяна, мирише страхотно и кожата след него е много мека и нежна. Мисля да пробвам всичките им видове Relaxed

Искам да попитам за кремовете за лице на Балеа (видях мисля че 2 вида с Urea ако не се лъжа) понеже няма как да ги отварям в магазина разбира се, някоя от вас ползвала ли ги е защото си търся крем, който няма никакъв аромат.

Харесвам продуктите, марката обаче ми е малко трудно да си намирам продукти който да нямат аромат или той да е много лек ( говоря за лосиони, душ гелове, кремове и тн)

# 500
Лично на мен аромата не ми харесва. Мирише ми на нещо средно между плажно масло и суроватка. Аз и от функциите му останах разочарована, но е въпрос на възприятия, във форума е много хвален. Имам дневния с 5%.

# 501
  • Бургас
Enigma_691,на Балеа мед има крем с уреа.
Цялата серия Балеа мед е без парфюм.И аз не обичам да са автоматизирани кремовете и като измажа всичко налично ще купувам повече продукти от Балеа мед.Много ги харесвам, напомнят ми на Авен.Почти приключих един нощен крем на Балеа мед,от намалението си взех Балеа мед с уреа,но още не съм го пробвала.
Мога с две ръце да ти препоръчам крема около очи на Балеа с алое,също е без парфюм,а е разкошен.И крема с уреа за около очи имам,също много го харесвам.
Изобщо голяма грешка,че по-рано не съм ползвала Балеа.Прекрасни продукти за идеални парички.Определено си струват продуктите им.
От намалението взех доста неща,не съм пробвала още повечето от тях, по-нататък ще давам отзиви.
Определено Балеа мед можеш смело да купиш,аз взех и един гел за измиване,също без аромат и пише,че не изсушава.Сигурна съм,че ще е хубав.
Взех и шампоан с кокосова вода,днес ще го пробвам.

# 502
  • София, България
Момичета аз и още нещо да питам. Отдавна не съм ходила в ДМ и не мога да се сетя, предлагат ли продукти н Хималая?

# 503
# 504

Asmegin - благодаря за отговора.

# 505
Enigma_691,на Балеа мед има крем с уреа.
Цялата серия Балеа мед е без парфюм.И аз не обичам да са автоматизирани кремовете и като измажа всичко налично ще купувам повече продукти от Балеа мед.Много ги харесвам, напомнят ми на Авен.Почти приключих един нощен крем на Балеа мед,от намалението си взех Балеа мед с уреа,но още не съм го пробвала.
Мога с две ръце да ти препоръчам крема около очи на Балеа с алое,също е без парфюм,а е разкошен.И крема с уреа за около очи имам,също много го харесвам.
Изобщо голяма грешка,че по-рано не съм ползвала Балеа.Прекрасни продукти за идеални парички.Определено си струват продуктите им.
От намалението взех доста неща,не съм пробвала още повечето от тях, по-нататък ще давам отзиви.
Определено Балеа мед можеш смело да купиш,аз взех и един гел за измиване,също без аромат и пише,че не изсушава.Сигурна съм,че ще е хубав.
Взех и шампоан с кокосова вода,днес ще го пробвам.

Много благодаря за изчерпателния отговор. Задължително ще изпробвам тези продукти!

# 506
Здравейте, моля за препоръки за крем. Майка ми е около 45-50г., но от последните няколко години й се появиха по-тъмни петна по лицето и шията. Не са старчески петна и не знам какво да й предложа.
На леля (също около 45г.) ми също й се появи зачервяване на деколтето. Преди и на двете не беше толкова видимо. Наскоро семейството преживя силен стрес и може да е оказало влияние. Какви кремове или мазила бихте препоръчали?
А за бръчици пачи крак какво бихте ми препоръчали? Взех си околоочен крем на Балеа с алое, но ми казаха, че няма да е достатъчно.
За много неща ви питам, ще се радвам, ако някой има сходни проблеми и е намерил решение. Благодаря! Simple Smile

# 507
AUSSIE MIRACLE MOISTURE триминутна маска за суха коса

Скрит текст:

не я взех за 20 лв., но в лили е толкова
не хидратира като за 20 лв. Rolling Eyes
най-обикновена маска, не прави нищо специално с косата ми

# 508
Аз взех AUSSIE 3 MIRACLE Repair (протеиновата?) маска, хубава е, напомня ми 2 мин. реконструктор на Aphogee (?), но той е по-добър.  20 лв за нея и аз не бих дала!
Имам мини на AUSSIE хидрат.б-м, не бих дала пълната цена за пълноразмерния продукт (тук все пак тр. да уточня, че сравнявам с профи хидрат. продукти), но ще го използвам, върши някаква работа.

Балеа имат ли хидрат. ш-н с уреа? Рядко ползвам хидрат.ш-ни,  изчезва ми обема, но ми трябва 1 такъв за отвреме на време. Имах на Eucerin с уреа, мн добре хидратираше,  но ми сплескваше неимоверно и за подобна комбинация не ми се дават 20+ лв.

# 509
Аз също не съм ползвала шампоани на Балея. Може ли да ми препоръчате някакъв за мазен скалп, който да не пресушава и да дава обем, без да прави косата на хвърчащи перушина?

Общи условия

Активация на акаунт