Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 147
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
Сравнително грубичък (по моите разбирания) е този на Билка, с помпичката. А преди мнооооого години имаше един на Регал, той също беше много груб. Не знам дали обаче още съществува този продукт.

# 481
Някой трябва да ми забрани да влизам в Дм, когато имат намаления Sad Но как да не вляза, когато почти всичко ми е на привършване, та да се възползвам от промоцията и да се запася...
Скрит текст:

# 482
  • В къЩи.
А, аз си мислех,че прекалявам като вляза в ДМ  Joy
Вече съм по-скпокойна. Laughing  Hug

Относно коментирания 3в 1 на Гарниер,на мен повече ми допада това  https://remedium.bg/product/14249/neutrogena-visibly-maska-2v1-150ml.html . Peace

В темата за евтините продукти похвалих и тази маска https://remedium.bg/face-masks/%20himalaya-purifying-neem-pack-n … ly-skin-75ml.html Прави чудеса с кожата. А докато се отмива ексфолира и кожата. Всеки с проблемна кожа трябва да я има.

# 483
  • София
Благодаря за предложенията Simple Smile
Хм, и тази маска съм намислила да я взема, май е най-добре утре направо до Ремедиум да отида.

# 484
  • София
Asmegin, хубави неща си купила от ДМ! Аз нямам нужда в момента от нищо, но утре ще уважа намалението на продуктите Балеа и ще си купя 1-2 неща..... Дали?!  newsm78 

# 485
*Л-и-я*, и аз съм по-спокойна, че не съм само аз Simple Smile Flowers Hibiscus
Amiamo, дали ще са само 1-2? Simple Smile Simple Smile Simple Smile Flowers Hibiscus Иначе да, Балеа изненадващо хубави продукти има на доста низка цена. Особено пък и сега, с намаление... Някои от нещата, които съм взела много ги обичам, някои пък тепърва ще пробвам, че не се решавах досега да взема Simple Smile

# 486
  • Пловдив

Tsugumi, Asmegin, поздравления за изобилието от находки! И аз си накупих някои балейски неща, но като гледам снимките на вашите находки, имам чувството, че нищо не съм си купила.Smiley

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 05:54 от marzeliva

# 487
какво е това намаление?

# 488
marzeliva, благодаря Simple Smile Какво си купи ти? Сега ме гложде мисълта, че може да съм пропуснала нещо хубаво Simple Smile
kaly*, това е намаление в ДМ на всичките продукти с марка Балеа -20%, важи до сряда (ако не се лъжа), така че още имаш шанс да се възползваш Simple Smile Това намаление доста се обсъждаше и назад в тази тема, и в темата "Препоръчано и изпробвано от ДМ".

# 489
  • Пловдив
marzeliva, благодаря Simple Smile Какво си купи ти? Сега ме гложде мисълта, че може да съм пропуснала нещо хубаво Simple Smile

Шампоан с овесено мляко, маски от същата серия /те са в малки опаковки/, измиващ гел за лице Балеа мед и гел-крем с алое.

# 490
Тotal Temptation и аз я взех и съм доволна. Четката е много мой тип, несиликонова и обемна, туша също е със средна консистенция нито течен, нито супер гъст. Напомня ми малко на Перадайската на Л'Ореал, само дето тази не ми се сгъсти безобразно в рамките на седмица. Аромата й наистина е приятен. Дано да пуснат палитрата и в дрогериите, бих искала да я видя на живо. Така на снимка, цветовете ми изглеждат страхотни, но ако са шимерни всички бих я пропуснала, предпочитам по- матовите нюанси. Иначе сенките на Мейбълин как се държат като трайност и добра ли е пигментацията им?

# 491
  • вкъщи
Здравейте момичета! Някой знае ли защо и до кога е спряна серията за къдрава коса в ДМ. Кремът за къдрици беше един от малкото, които ми влияеха добре .

# 492
  • София, България
Момичета да попитам, можете ли да ми покажете този камък против изпотяване (или против миризма беше) на Балеа как изглежда, нещо не мога да се ориентирам? И има ли аромат, разделят ли го на мъжки и женски? Искам да го взема за приятеля ми, но не се ориентирам

# 493
  • София
Момичета да попитам, можете ли да ми покажете този камък против изпотяване (или против миризма беше) на Балеа как изглежда, нещо не мога да се ориентирам? И има ли аромат, разделят ли го на мъжки и женски? Искам да го взема за приятеля ми, но не се ориентирам
Ето го – https://www.google.bg/search?biw=1143&bih=603&tbm=isch&a … rc=7cKHo4eoIkDOiM:
Няма миризма; не спира изпотяването, а миризмата; унисекс е. Трябва да се маже много обилно на мокра кожа.

# 494
Ето го – https://www.google.bg/search?biw=1143&bih=603&tbm=isch&a … rc=7cKHo4eoIkDOiM:
Няма миризма; не спира изпотяването, а миризмата; унисекс е. Трябва да се маже много обилно на мокра кожа.
След като не спира изпотяването, може ли да се комбинира с продукти, които го спират?

Общи условия

Активация на акаунт