Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 49

• 95 123
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Лореал са пуснали разкошни палитри сенки за очи. Не ползвам сенки, ноооо много са изкушаващи, подбрали са много приятни цветове и преди да ме попитате, не не съм ги пробвала, само им се полюбувах. За сметка на това, новият им ББ крем в два цвята - светъл и оранжев, мисля че е гола вода, очаквах повече. Имаше и палитра хайлайтъри, както и един течен озарител, той беше красив, но аз рядко ползвам. И не на последно място, най-накрая видях татуто за вежди на Мейбълин:
Скрит текст:
Тук можете да видите и нагледно как се действа: (накрая да не се стреснете Simple Smile )
https://www.youtube.com/watch?v=hWAGnpMhl1U
Не знам....нещо не ми вдъхва доверие, че ще работи добре за мен.Thinking

# 511
  • Пловдив
Ееееее, запали ме! Как се казват тези сенки да ги видя?😉

# 512
  • София
Oх, чакай да ги потърся....
Скрит текст:

https://makeupbylina.metromode.se/2018/03/14/la-petite-palette-l … -nya-ogonskuggor/

# 513
  • Бургас
Аууу,много са хубави.
На какви цени са?И голямата,и малките са разкошни!

# 514
И аз се възползвах от намалението на Balea. Имаше доста празни рафтове и липсваха някои от набелязаните от мен неща.
Скрит текст:
Sun Dance - Матиращ слънцезащитен флуид

Sun Dance - Маска за след слънце

Sun Dance - Прозрачен слънцезащитен спрей със свеж аромат и охлаждащо действие

Balea - шампоан за чувствителна кожа

Balea - душ гел

Balea - Пяна за бръснене - малина и нар

Balea - Крем-гел - алое вера за нормална и смесена кожа - *лимитиран"

# 515
  • Пловдив
Измиващият гел Балеа мед за чувствителна кожа е много хубав, не изсушава и не оставя мазен филм. Не е ароматизиран. Гел-кремът от серията на Балеа с алое също ми хареса, като консистенция и действие е сходен с аква серума, така че доволна съм. Благодаря на mariqivanva799, че писа за него и изобщо за серията, че иначе можеше и да не ги забележа на рафта.Simple Smile

# 516
И аз днес се реших да си купя няколко неща на Балеа. Преди години като ги пуснаха с мама си бяхме взели душ гел и лосион за тяло, но миришеха ужасно с гадна консистенция и отидоха в кофата. Та леко със съмнение подхождам към продуктите им. Свърши ми крема за лице и си взех хваления тук крем-гел за лице с алое вера и околоочния с алое вера. Ще ги пробвам утре и ако съм доволна, ще си взема околоочен и с урея. Най-накрая си купих измиващата пяна за лице пак с алое вера, която всеки път като съм в ДМ не я намирах. Пробвах я, доволна съм от почистването. Два дезодоранта за чувствителна кожа също си купих, като цяло тези ми харесаха като аромат. Взех за проба маската с Q10 и хиалурон против бръчки. С мама я пробвахме тази вечер. Омацахме се с двете дози, но друг път бих разделила една доза на два пъти. Повече от 10-15 минути я държахме, че се забравихме. Joy И двете след махането харесваме какво е усещането. Доста хидратирана и по-еластична е кожата. Ще видим и утре как ще е.

# 517
Те дозичката я дават за двукратна употреба. Количеството стига. Ако сте чели упътването, маската може и да не се измива. Аз се наплесквам хубаво, изчаквам да попие колкото може ( около 20 Мин.,че и повече) и ако има останало, си напръскам лицето с розова вода и обирам с тампон.

# 518
И на мен много ми харесаха, в кой магазин ги гледа?

# 519
  • София-Младост
В DM предлага ли се околоочен рол-он? Без значение марката.

# 520
  • Бургас
В DM предлага ли се околоочен рол-он? Без значение марката.
И аз се присъединявам към питанката.
Ползвала съм на Нивеа Q 10 и ако няма по-добър или по-бюджетен,може би пак ще го взема.Трябва ми,за да стои в хладилника и да го слагам сутрин,че съм леко подпухнала.
Не знам обаче дали го има в ДМ.Аз лично мога и от Лили да си взема.

# 521
В ДМ има околоочен рол он с кофеин срещу подпухване,от мъжката секция.С метално топче е,перфектен за в хладилника.Това си спомням последно Simple Smile

# 522
-20% на всички слънцезащитни продукти в ДМ от 28.06

# 523
Дайте препоръка за балсам за коса? Кой ви е любимият за суха коса,да хидратира прилично?

# 524
Дайте препоръка за балсам за коса? Кой ви е любимият за суха коса,да хидратира прилично?

Не е точно балсам,но аз лично съм много доволна от този продукт за коса,моята е с много сухи краища,какви ли не балсами съм пробвала и все ефекта е първите 1-2 измивания.
С този крем съм вече 2 месеца без отмиване е ,може да се ползва и ежедневно и на суха и мокра коса
https://www.beauty.store.bg/p220214/garnier-fructis-aloe-air-dry … bez-otmivane.html

Общи условия

Активация на акаунт