Отговори
# 360
Хм, значи считате, че нашето момче наистина са го изиграли. Обаче това означава, че на нея са ѝ стигнали силите да му замотае главата, но не е успяла да изкопчи нищо от него засега, защото откакто е с нея, не е имал провалена операция. Да, шпионажът и инфилтрацията са дълъг процес, тя просто е полагала основите. Не е трябвало да се разконспирира твърде рано, така че първите му задачи не са пострадали от познанството му с нея. Сега вече той ще осъществява контрашпионаж, използвайки я.

# 361
Излезе и 3ти фраг. за серията утре, само че на турски Grinning
Много вълнуващ епизод ще бъде Heart Eyes

# 362
Благодаря за всички фрагове- с превод и без превод Blue Heart

Нашите хора ще си имат доста проблеми с "Козята брада" , коварен е той, но и на него ще му видят сметката Wink

# 363
  • София
И с превод:

Фр/3 ➡️ https://youtu.be/ejCi_duMoPo

Ох, как ме разсмя Joy Joy Joy

Но пък е много точно Joy

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 23:22 от Alexia_

# 364
Alexia_, много благодаря, че ни осигуряваш такива мълниеностни преводи Flowers Hibiscus Hearts

Кърти прегради нашето момче, а нашата красавица хич не се колебае да опатка някой бандюга! Тя сигурно е зодия Стрелец, право в десятка ги цели.

Lilims, и аз се посмях на "козята брада" Simple Smile . Лепва му този прякор на мераклията за президент и то на голяма държава.

Според мен хакерчето е истински син на началника /още не съм им научила имената на повечето герои/

# 365
  • София
Alexia_, много благодаря, че ни осигуряваш такива мълниеностни преводи Flowers Hibiscus Hearts

Кърти прегради нашето момче, а нашата красавица хич не се колебае да опатка някой бандюга! Тя сигурно е зодия Стрелец, право в десятка ги цели.

Lilims, и аз се посмях на "козята брада" Simple Smile . Лепва му този прякор на мераклията за президент и то на голяма държава.

Според мен хакерчето е истински син на началника /още не съм им научила имената на повечето герои/

Заслугите са на Дани, аз в случая съм по техническата част Simple Smile

Мери, син му е, и аз така мисля. Иначе защо да го нарича "татко". Даже в първата серия още Мете много добре разбра кого има предвид Зехра, когато ставаше въпрос за намирането на такъв специалист.
Може би не са в прекрасни отношения - нали бащата работи за държавата срещу която
хакерът бунтарства Simple Smile
Освен това и Сердар може да се каже, че е отгледан от Мете, обаче той не го нарича "татко",
а "началник".

# 366

Заслугите са на Дани, аз в случая съм по техническата част Simple Smile

Мери, син му е, и аз така мисля. Иначе защо да го нарича "татко". Даже в първата серия още Мете много добре разбра кого има предвид Зехра, когато ставаше въпрос за намирането на такъв специалист.
Може би не са в прекрасни отношения - нали бащата работи за държавата срещу която
хакерът бунтарства Simple Smile
Освен това и Сердар може да се каже, че е отгледан от Мете, обаче той не го нарича "татко",
а "началник".

Благодаря и на Дани, и на теб, и на всички, които взимат по един или друг начин участие в преводите Gift Heart Kissing Heart Heart

# 367
  • Свети Влас

Alexia_  много благодаря ! Още не съм изгледала  епизодите. Но ми е приятно, когато видя хора да пишат.

# 368
  • Пловдив
Благодаря за превода. ⚘
Изгледах и втория епизод все по интересно става.

# 369
  • Свети Влас
Аз мисля да се понатрупат епизоди и тогава да го гледам, че така поне няма да чакам всяка седмица. Ще дам шанс и на сериалът с Афричка.

# 370
# 371
Ех, дами, такава носталгия по соц. киното ми събудиха тези сцени от 3-ти епизод. Летенето на главните герои по въжен елеватор, като роклята на главната героиня се вее...В политически аспект не знаех, че главни врагове на Турция са арабски страни. Или че ГГ е толкова наивен да говори "с любимата" от място с толкова изразена музика като може да пусне СМС...Малка патриотична приказка за възрастни в стил 007.

# 372
Вики, и аз установих, че обичам отявлената пропаганда и хиперболизираните герои. И също американския героизъм в стил "Умирай трудно". Grinning Ако в една житейска драма ме дразни нелогичността и нагласените ситуации, в този стил филми ми се струват най-естествения творчески похват.

# 373
# 374

Фрагман, не зная дали сте го слагали вече, но за всеки случай. 😃

https://www.instagram.com/p/CMxlXR4qRjA/?igshid=n2d9w1ckaydl

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 23:30 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт